Keresés 
  
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Térlátás

 
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> X Archívum, az utókornak
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
angyay
Mester


Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35
Hozzászólások: 687
Tartózkodási hely: Kredenc

HozzászólásElküldve: 2015. 03. 10. 14:42    Hozzászólás témája: Térlátás Hozzászólás az előzmény idézésével

Kitudunk lépni az időből, számtalan példát tudunk rá mondani és megélni miként sikerült. Hiszem hogy kitudunk lépni a térből is, a fények itt másképpen változnak meg, mert míg az idő kilépésben fehér szín és fehéres ködgomolygásban vagyunk, addig a térkilépésben már a színeink más jellegét tudjuk látni és érzékelni. Érdekessége a térből kilépés megszüntetője ha gondolkozol bármiről is, azonnal kiléptél belőle, de amíg benne vagy a szín skálán lévő fények jelennek meg, elsőre a zöld színt sikerült látni igen érdekesen. Amikor nem gondolkozol és tudatosan cselekszel ilyen gyakorlat sorozatokban vagyok igen régóta, mondhatom hogy nem a tudattal (gondolattal) teszed a dolgaidat képzeleteidet, tested is átlényegül a gyakorlatozások sorozatában (igen sok éve gyakorolom a képzelet dolgokat). Nemrég kaptam egy dolgot még kikel vizsgálnom kizárni a más lehetőségeket (vissza fogok térni rá beigazolódik téves az egész) sokat nyavalyogtam rajta miért is csak pontszerűen látom a fényjelenségeket, és nemrégen kicsit megnőttek a fényeim a lilás fény jött, mára csak a sárga fény (alapnak) maradt, mintha ezen keresztül látnám az eseményeket amiket látok. De ha nincs testi okai a dolognak, akkor megkel érkezni (sok gyakorlással nevetve és játékosan) hogy aktiválni tudjuk azt amivel térlátást tudjuk látni. Pont az események tükrében vagyok amikor kialakult új késztetésem arra hogy kilépjek a térből, és ezt hogyan tudjam elérni (régebben azt tapasztaltam, ha ilyet kértem már azonnal tudtam, de évekbe telt mire leeset mindez).
_________________
Jövök, mert így kell hogy legyek


A hozzászólás legutóbb angyay által 2015. 03. 21. 11:59-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
angyay
Mester


Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35
Hozzászólások: 687
Tartózkodási hely: Kredenc

HozzászólásElküldve: 2015. 03. 21. 11:58    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Térlátás
Ahogy elgondolkodok a dolgaimon ez jön vissza minden a térlátásról szól, olyan ez amikor körben forgunk első gondolat rögzítve és fokozatosan megállunk majd újra indulunk adott irányban, mindig a körpályán megállt képek változásait látjuk, ha jól begyakoroljuk e látás módot az magától is körbe tud forogni, csak a tárgyat kell elképzelni vagy bármi mást ( e módszerrel építem a dolgaimat legyen bármiről is szó). Aztán ott van a gurulás mód itt az első rögzült kép után látjuk amint a képi ábrázolások gurulópályán látjuk, fokozatosan megállunk és képzeljük az eseményt (agyunk képi látása kitágul ha bármely irányba van és ott újra elképzeljük a látni kívánt eseményt, klasszikus amikor hanyatt fekve majd hason fekve és oldalra bal-jobb nézzük át a dolgainkat más rá látásban látjuk az eseményeket). De ott a függőleges térlátás eseménye (itt még nem jártam de tervben van), vagy építhetünk egy szerkezetet ahol tetszőleges irányban tudunk haladni és látni agyunk segítségével a rögzült képeket, így oldalvást is tudunk haladni a térhatások átélésére.
Asztráltestek látásának a módjai kitudja melyik segített, vagy az arany nézés vagy az amikor haladsz a járdán és a járda alján látod azt az eseményt amit éppen át élsz olyan tíz évig használtam mind kettőt, arany nézés itt hipnózisba hozzuk magunkat a fény-árnyjátékával amit ujjainkkal érünk el és a szemeink teljesen csukva vannak, de közben csak annyit tudunk látni a külvilágból amit az ujjaink mozgásával elérjük a fény-árnyjátékot, hanyatt fekszünk mert mindig belealszok, olyan tudatos álomba kerülünk, itt eseményeket látunk, vagy az arany fényt amikor jössz ki a barlangból és látod a napfényét.
_________________
Jövök, mert így kell hogy legyek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Lezárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> X Archívum, az utókornak Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.