Keresés 
  
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Nyilasok?!
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 20, 21, 22
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Asztro - Ezo
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Samantha
Főmágus


Csatlakozott: 2017.07.13. Csütörtök 14:05
Hozzászólások: 3034

HozzászólásElküldve: 2017. 11. 19. 13:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hangya írta:
Annyi összetevője van egy igazi saját horoszkópnak, hogy az ilyen általános szövegek mindenkire passzolnak. Egyszer viccből megpróbáltam végigolvasni az összes jellemzést. És csodát láttam! Majdnem mindegyiket vállaltam saját jellemzésemnek. Ki nem vállalja fel, hogy ő jóságos és érzékeny és tekintettel van a mások érzékenységére?! Very Happy Very Happy !

Amúgy ez igaz.
Én is épp terveztem írni Titusznak, hogy amíg csak egy jellemzést, olvas el az ember, addig "pont találónak" tartja, - amint többet is a kezébe vesz, már látja a különbségeket, és egyre többet, egyre nagyobb a szórás.
Egyébként (ennek ellenére) ebben én is hiszek, hogy alapjában véve igazak, sőt mióta tudom az aszcendensem is, az aszcendensemmel összekapcsolt csillagjegyem jellemzése már sokkal jobb támpontot ad rólam. Igaz, hogy az, hogy "igazi vezető" személyiség lennék (Kos) azt én sosem érzem. Még "oroszlán" aszcendenssel sem.
De ha egy jellemzésnek a 75%-át igaznak érzem magamra, akkor boldog vagyok. Ki ne tudná magának kimazsolázni? Bár én hajlandó vagyok elfogadni, elismerni (némely) rossz tulajdonságomat is. Laughing
De mikor valaki azt mondta nekem, hogy én inkább Bika vagyok, mint Kos, és elolvastam a Bika jellemzését és ugyanúgy találónak véltem, mint a Kos-t, sőt bizonyos dolgokban még jobban is, akkor "gondban voltam".
Na, de annyira nem érdekel, hogy elkészíttessem a saját személyes horoszkópom.
_________________
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Samantha
Főmágus


Csatlakozott: 2017.07.13. Csütörtök 14:05
Hozzászólások: 3034

HozzászólásElküldve: 2017. 11. 19. 14:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Titusz írta:
Nemrég kiderült az a számomra, hogy én olyan "nyilas" vagyok, akinek "mérleg" asszcendense van...Érdekes,mert miután elolvastam az ilyen illetők horoszkópját és jellemzőit, szinte teljesen illettek rám a leírt jellemzők...Még mondja valaki hogy az asztrológia sarlatánság...Az utóbbi időkben még énis beláttam, hogy bizony mindez komoly tudomány...Bármennyire is ellenkezik ez a megállapítás a " hivatalos tudomány" vélekedésével az asztrológiárol...TÉNYEKKEL szemben nem tudom hogy milyen érv az, hogy "mindez ellenkezik a tudomány álláspontjával,mivel ilyen nem létezik,mert nem létezhet"...Dehát ugye manapság egy ilyen indoklás bőven elég ahhoz ugye, hogy valamit "sarlatánságnak" állítsanak be a "komoly tudósok"...(Bezzeg a "darwini evolúció" képzeleten alapuló, a mai napig is kizárólag feltételezésekre épülő marhaságai az meg ugye "komoly tudomány, és cáfolhatatlan igazság"...Érdekes ez a világ,meg kell hagyni...)

Tudod, - mint az előző hsz -emben is írtam - én hiszek benne, de mégsem vakon. Hiszem, hogy az emberek alaptulajdonságai jellemzőek a csillagjegyük által. Jártam én már úgy több emberrel, hogy kicsit megismertem őket, próbáltam őket "feltérképezni", majd megkérdeztem, hogy mi a csillagjegyük, miközben próbáltam azt kitalálni...nagyon sok egybeesés szokott lenni.

Na, de azt nem szeretem, amikor valaki aszerint éli a mindennapjait, hogy elolvassa reggel, hogy: "ma azt írta a horoszkópom, hogy piros virágot kell ennem" és egész nap azzal foglalkozik, hogy ez megtörténjen, napközben rinyál, hogy még nem is kapott senkitől piros virágot, a postás is csak képeslapon hozott neki rózsát, és mi lesz, ha ma nem fog pipacsot enni, meg a szomszéd fiú is csak egy kávéra hívta meg, semmit nem ér így az élet...s nem veszi észre maga körül az élet szépségeit, s így végül, ha máshogy nem, hát úgy, hogy este hazafelé bemegy egy virágüzletbe, vesz egy szál vörös rózsát és megeszi...
Ez a része valóban - ahogy hangya is írja - népbutítás...aztán hogy ez a népbutítók részéről tudatos-e vagy sem?

Nos akkor: Nyilas, Mérleg aszcendenssel...
Hozok, belinkelek neked pár jellemzést: (ha akarod, összehasonlításként... természetesen vannak köztük hasonlóságok, átfedések és vannak különbségek. Nem tudom persze, hogy Te ezek egyikét olvastad-e, vagy esetleg egy hatodik variációt...)

1. Jellemrajzok

2. nlcafe

3. horoszkóp-jegyek blogspot

4. arkanumstúdió

Végül, de nem utolsó sorban:

5. harmonet Smile
_________________
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Asztro - Ezo Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 20, 21, 22
22 / 22 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.