Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Astarion Adeptus

Csatlakozott: 2005.06.02. Csütörtök 6:10 Hozzászólások: 356 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. 02. 24. 08:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Mállottviksz néne írta: |
csak nem egy meglepetés-party szülinapra?? |
Ez is jó, de erre gondoltam: Szülinapja van valakinek, akinek aznap születnek hármas ikrei, először csodálkozik, aztán örül neki (csak ezt kifelejtettem ) és viszi haza a családot. _________________ "A Szívetek fog tovább vezetni benneteket, mikor a Fejetek cserbenhagy titeket."
www.spiritualis.shp.hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Ildikóka Mágus 2.kör

Csatlakozott: 2003.12.03. Szerda 13:14 Hozzászólások: 2109 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2006. 02. 24. 09:18 Hozzászólás témája: |
|
|
stabil írta: | Ildikóka írta: | Mállottviksz néne írta: |
Ülök a gép előtt de a szerelmemre gondolok, lassan megy az idő, néha elbizonytalanodom, hogy tényleg szeret-e? Na mikor mehetek már végre haza hozzá! |
írtam neki szerelmes levelet.
az idő csak telik múlik.
miért????? miért nem válaszol?
szeretném, ha egy pár lennénk,
igazi házikóval, család, meg minden, ami ehhez jár... | na ebből 2és fél mondat talált
üdvözlet Lilamackó  |
üdvözlet Barnamacska
akkor az én aktuális hangulatom:
 _________________ "Élj úgy, hogy soha ne szégyelld, ha a világ megtudja, mit teszel és mit mondasz, még akkor is, ha nem igaz, amit a világ megtudott." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

Csatlakozott: 2003.12.21. Vasárnap 15:36 Hozzászólások: 7904 Tartózkodási hely: Budapest, Szentes
|
Elküldve: 2006. 02. 24. 10:29 Hozzászólás témája: |
|
|
szülinap közeleg (esetleg valami hippié??? ), amire vicces ajándékkal kedveskedsz... ( esetleg hippi csippendél fiú lesz az ajándék )?
az uccsó ikont nem értem  _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Astarion Adeptus

Csatlakozott: 2005.06.02. Csütörtök 6:10 Hozzászólások: 356 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. 02. 24. 10:50 Hozzászólás témája: |
|
|
 _________________ "A Szívetek fog tovább vezetni benneteket, mikor a Fejetek cserbenhagy titeket."
www.spiritualis.shp.hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mállottviksz néne Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység
|
Elküldve: 2006. 02. 24. 10:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Én egy falszarvazott bolond vagyok, de fütyülök a világra, a boldogság kék madarát keresem! Én leszek a Király ... _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
http://utcamacska.blog.hu/
A hozzászólás legutóbb Mállottviksz néne által 2006. 02. 24. 11:12-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Astarion Adeptus

|
Elküldve: 2006. 02. 24. 11:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Mállottviksz néne írta: |
Én egy falszarvazott bolond vagyok, de fütyülök a világra, a boldogság kék madarát keresem! |
Nagyon jó! Én erre gondoltam: 1. verzió udvari bolondok mulattatják a királylányt, vagy
2. Farsangi jelmezebe öltözött Harmósok buliznak...  _________________ "A Szívetek fog tovább vezetni benneteket, mikor a Fejetek cserbenhagy titeket."
www.spiritualis.shp.hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mállottviksz néne Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység
|
Elküldve: 2006. 02. 24. 11:12 Hozzászólás témája: |
|
|
ahogy így elnézem ezeket a képeket, lehetne egy szmájlitarot -ot összehozni belőle!!!! _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
http://utcamacska.blog.hu/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9595 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2006. 02. 24. 11:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Szeretném kérni, hogy értelmezzétek ezt az ikont. Ui. hana és Vikki egészen másként értelmezte, mint én. Nem szeretném, ha valakinek kedveskedésből küldeném, és nagyot tévednék. ÚÚÚÚtálok magyarázkodni ui. _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stabil "Remete"

Csatlakozott: 2003.08.27. Szerda 12:03 Hozzászólások: 4506 Tartózkodási hely: nempest
|
Elküldve: 2006. 02. 24. 12:27 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: |
Szeretném kérni, hogy értelmezzétek ezt az ikont. Ui. hana és Vikki egészen másként értelmezte, mint én. Nem szeretném, ha valakinek kedveskedésből küldeném, és nagyot tévednék. ÚÚÚÚtálok magyarázkodni ui. |
szendvicsdörgölőzés
este 11 után speciális jelentéssel _________________ indulj el befelé! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vikki Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2005.03.13. Vasárnap 19:21 Hozzászólások: 1559 Tartózkodási hely: a világ
|
Elküldve: 2006. 02. 24. 12:34 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: |
Szeretném kérni, hogy értelmezzétek ezt az ikont. Ui. hana és Vikki egészen másként értelmezte, mint én. Nem szeretném, ha valakinek kedveskedésből küldeném, és nagyot tévednék. ÚÚÚÚtálok magyarázkodni ui. |
De azután megállapodtunk, hogy
hana írta: | Szerintem használjuk arra ezt az emot, ha valakineka legjobbakat kívánjuk. |
Ezért szerintem nagyot nem tévedhetsz hangyóca!  _________________ Semmi sem az, aminek látszik. Minden az, aminek látszik. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stabil "Remete"

Csatlakozott: 2003.08.27. Szerda 12:03 Hozzászólások: 4506 Tartózkodási hely: nempest
|
Elküldve: 2006. 02. 24. 12:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Ildikóka írta: | üdvözlet Barnamacska
akkor az én aktuális hangulatom:
 |
egy megfejtés-változat:
ajándékra vágysz?, beee max egy tortát kapsz, de csak 4 gyertyával mert a 4évesek szellemi színvonalán vagy, majd az a szemfényvesztő nő elvarázsol, hogy a hajad is feláll tőle _________________ indulj el befelé! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Astarion Adeptus

|
Elküldve: 2006. 03. 01. 14:06 Hozzászólás témája: |
|
|
 _________________ "A Szívetek fog tovább vezetni benneteket, mikor a Fejetek cserbenhagy titeket."
www.spiritualis.shp.hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alexa mágikus

Csatlakozott: 2002.08.23. Péntek 12:12 Hozzászólások: 13935 Tartózkodási hely: Fantázia határán innen és túl
|
Elküldve: 2006. 03. 01. 14:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Kész cirkusz, ami itt van, de remekül szórakozom... _________________ "Én tükre vagyok minden mosolyoknak..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Astarion Adeptus

|
Elküldve: 2006. 03. 09. 13:10 Hozzászólás témája: |
|
|
www.spiritualis.shp.hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Ejika Orákulum

Csatlakozott: 2004.10.01. Péntek 22:08 Hozzászólások: 6393 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. 06. 28. 22:00 Hozzászólás témája: |
|
|
lecsúszott a gatyám a sok izgés-mozgás és ugrándozás miatt, a nap jól meg is perzselte, de én örülök neki! _________________
  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|