Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
stabil "Remete"

Csatlakozott: 2003.08.27. Szerda 12:03 Hozzászólások: 4506 Tartózkodási hely: nempest
|
Elküldve: 2006. 09. 22. 10:36 Hozzászólás témája: Eltűntek |
|
|
hiányzó tagok, mindenki aki eltűnt és hiányoljuk
(várok további neveket hogy bővüljön a lista)
egyelőre:
Akizuki, Ancsa, andean, angyal, ann, Arhat, arviltoll, Astarion, Aviano, ágika, b.ildiko, Bala, Balance, barack, Bazsa, Bimbi, bluehoney, boondee, Caravell, csillag17, Csóksúglak, Darr, Dorci, Dorkababa, dorotthy, dörmi..., Drakhonis, Dreamer, Eric Cartman, Erika, Erka, etti, Forgószél, Fügemanó, geek, gincsi, Gioia, gitika, gma, gonso, Grafolka/Mállottviksz Néne, gsza, gwineth, Gyan Nisang, Hajni, hana, hangya, hodori, hugi78, Ildikóka, individuum, Isabel, Jadis, KamiChan, Katicabog, Katicka, katicaT, kika, Kirana, kiwi, Kóborvadmacska, Lady_Zed, lindus, Little Prince(ss), Lorena, Lotusz, Malex, mancs, Mango, manu, mariannx, marilyn, Martina25, maszi, meszli, Meta, mikkamakka, Mirabai, mjforest, moksa, mosolystudio, Musuka, naposcsibe, NAPóleon, nirvana, Norna, Pandora, Panni, perdy, Philemon, pirosponty, Rain, Rhiannon 'Ki, Ronin, rozsa, sellő, skar mkhan, Sloan, Sopranos, Souleye, stabil, sweets, Swindler, Szentkirályi Szabó Géza, Szexihexe, szigeti, szmelinda, szrokkadi, szürke, Tamisbus, tancos, tasman_devil, Tendra, TheHolyMan, Valamineven, Vigasz, Vikki, xalpho, zima, zzoli, ZsákbaMacska, Zsunya ...
örökös tag: Z.Cica
a téma eredeti címe ez volt:
Hárem az igazság (száztizen-há-remete, barlang)
spontán szerveződés
cél nincs, de még lehet..
tag csak az lehet aki nem tagja klikknek
(és olyan aki tagja klikknek
meg olyan aki nem tudja, tagja-e klikknek)
_________________ indulj el befelé!
A hozzászólás legutóbb stabil által 2007. 09. 03. 08:07-kor lett szerkesztve, összesen 16 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mango Adeptus

|
Elküldve: 2006. 09. 22. 10:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Akkor egyesüljünk, tömörüljünk hárembe.
Lehetne ez egy olyan beszélgessünk bármiről topic is akár! _________________ "Egyedül félszárnyú angyalok vagyunk, csak úgy tudunk szárnyalni, ha összekapaszkodunk!" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

Csatlakozott: 2003.12.21. Vasárnap 15:36 Hozzászólások: 7904 Tartózkodási hely: Budapest, Szentes
|
Elküldve: 2006. 09. 22. 10:40 Hozzászólás témája: |
|
|
akkor én stílusosan kérek szépen egy szép mesét az Ezeregyéjszakából!  _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

Csatlakozott: 2003.12.21. Vasárnap 15:36 Hozzászólások: 7904 Tartózkodási hely: Budapest, Szentes
|
Elküldve: 2006. 09. 22. 10:41 Hozzászólás témája: Re: Hárem az igazság (száztizen-há-remete, barlang) |
|
|
stabil írta: | spontán szerveződés
cél nincs, de még lehet,
és utólag bármit bele lehet majd magyarázni
ezegyszövegamit később módosít...blablah |
élve a lehetőséggel, akkor én már bele is magyarázom, hogy valójában Alibaba és az ő negyven rablója fog itten reinkarnálódni!  _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stabil "Remete"

Csatlakozott: 2003.08.27. Szerda 12:03 Hozzászólások: 4506 Tartózkodási hely: nempest
|
Elküldve: 2006. 09. 22. 10:42 Hozzászólás témája: Re: Hárem az igazság (száztizen-há-remete, barlang) |
|
|
Albibabának olvastam  _________________ indulj el befelé! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stabil "Remete"

|
Elküldve: 2006. 09. 22. 10:45 Hozzászólás témája: |
|
|
mildy írta: | akkor én stílusosan kérek szépen egy szép mesét az Ezeregyéjszakából!  |
Hol volt hol nem volt, a Semmiből megjelent
az Ezeregyedik offtopik  _________________ indulj el befelé! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

|
Elküldve: 2006. 09. 22. 10:46 Hozzászólás témája: Re: Hárem az igazság (száztizen-há-remete, barlang) |
|
|
stabil írta: | Albibabának olvastam  |
szálemalejkum, Ahmed al Mus(z)ta Bil _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

|
Elküldve: 2006. 09. 22. 10:48 Hozzászólás témája: |
|
|
stabil írta: | mildy írta: | akkor én stílusosan kérek szépen egy szép mesét az Ezeregyéjszakából!  |
Hol volt hol nem volt, a Semmiből megjelent
az Ezeregyedik offtopik  |
de...de bácsi kérem, hogy hogy a semmiből????????  _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stabil "Remete"

|
Elküldve: 2006. 09. 22. 10:51 Hozzászólás témája: Re: Hárem az igazság (száztizen-há-remete, barlang) |
|
|
az jutott eszembe hogy "poszthumusz" tagok közé
a többször módosított 2006. évi 83702. hozzászólásba
ami itt az első
beírok mindenkit aki eszünkbe jut és hiányzik már a fórumról
mondjuk abc sorr-ben
neveket várok priviben
(így kell privit rendelni) _________________ indulj el befelé! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stabil "Remete"

|
Elküldve: 2006. 09. 22. 10:54 Hozzászólás témája: |
|
|
mildy írta: | de...de bácsi kérem, hogy hogy a semmiből????????  | hogy klasszikust idézhessek:
a Lét a Nemlétből ered _________________ indulj el befelé! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mango Adeptus

|
Elküldve: 2006. 09. 22. 10:57 Hozzászólás témája: Re: Hárem az igazság (száztizen-há-remete, barlang) |
|
|
mildy írta: | stabil írta: | Albibabának olvastam  |
szálemalejkum, Ahmed al Mus(z)ta Bil |
Hejj, ezen nyelven én nem beszélek, nem értem.  _________________ "Egyedül félszárnyú angyalok vagyunk, csak úgy tudunk szárnyalni, ha összekapaszkodunk!" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mango Adeptus

|
Elküldve: 2006. 09. 22. 10:58 Hozzászólás témája: Re: Hárem az igazság (száztizen-há-remete, barlang) |
|
|
stabil írta: | az jutott eszembe hogy "poszthumusz" tagok közé
ami itt az első
mondjuk abc sorr-ben
neveket várok priviben
(így kell privit rendelni) |
Én még csak kb. 2 hónapja vagyok itt állandóan, úgyh. ebben nem igen tudok segíteni!  _________________ "Egyedül félszárnyú angyalok vagyunk, csak úgy tudunk szárnyalni, ha összekapaszkodunk!" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stabil "Remete"

|
Elküldve: 2006. 09. 22. 11:00 Hozzászólás témája: Re: Hárem az igazság (száztizen-há-remete, barlang) |
|
|
Mango írta: | stabil írta: | az jutott eszembe hogy "poszthumusz" tagok közé
ami itt az első
mondjuk abc sorr-ben
neveket várok priviben
(így kell privit rendelni) |
Én még csak kb. 2 hónapja vagyok itt állandóan, úgyh. ebben nem igen tudok segíteni!  |
nembaj.. ez nem is a mai nap feladata
hanem topikunk hosszútávú fennkölt küldetése  _________________ indulj el befelé! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stabil "Remete"

|
Elküldve: 2006. 09. 22. 11:04 Hozzászólás témája: Re: Hárem az igazság (száztizen-há-remete, barlang) |
|
|
Mango írta: | mildy írta: | stabil írta: | Albibabának olvastam  |
Hejj, ezen nyelven én nem beszélek, nem értem.  | arabusul van, tehát jobbról balra kell olvasni
libatzsum la demha _________________ indulj el befelé! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mango Adeptus

|
Elküldve: 2006. 09. 22. 11:07 Hozzászólás témája: Re: Hárem az igazság (száztizen-há-remete, barlang) |
|
|
stabil írta: | Mango írta: | mildy írta: | stabil írta: | Albibabának olvastam  |
Hejj, ezen nyelven én nem beszélek, nem értem.  | arabusul van, tehát jobbról balra kell olvasni
libatzsum la demha |
sededrdé bbéttelef ze _________________ "Egyedül félszárnyú angyalok vagyunk, csak úgy tudunk szárnyalni, ha összekapaszkodunk!" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|