Keresés 
  
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

A természetes harmónia elérése 2 (folytatás)

 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egészség
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
HarmoNet
Neofita


Csatlakozott: 2001.07.04. Szerda 1:00
Hozzászólások: 188

HozzászólásElküldve: 2006. 01. 18. 10:10    Hozzászólás témája: A természetes harmónia elérése 2 (folytatás) Hozzászólás az előzmény idézésével

Az eredeti témaindító hozzászólás:

szigeti írta:
Regota tudjuk, hogy atermeszet szerves resze az ember de a civilizacioval elorehaladva sajnos egyre jobban elszakadunk. HOgyan talalunk vissza ez itt akerdes? Cool

Mit szoltok hozza? Question
Csab


Az előzményeket itt nézheted meg.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
hiaklo
Főmágus


Csatlakozott: 2005.02.20. Vasárnap 18:11
Hozzászólások: 3509
Tartózkodási hely: Szeged-Szabadka

HozzászólásElküldve: 2006. 03. 02. 11:07    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Laughing Ez egy új cikk:
Miért nincs akaraterőnk?
Amikor nem azt tesszük, amiről, tudjuk, hogy helyes lenne, azt szoktuk mondani, hogy nincs akaraterőnk.
Íme azok a tipikus akadályok, amiken rendre megbuknak a legjobb ötleteink és elhatározásaink is.

A környezet befolyása erősebb, mint mi vagyunk.
Takarékoskodni akarunk, de nem tudunk ellenállni a lehengerlő reklámoknak. A kedvenc együttesünk koncertje nagyobb vonzerőt gyakorol, mint amennyire félünk a másnapi vizsgától stb..
Mélyen elásva rejtőznek az ellenerők.
Megint nagyon összeveszünk a házastársunkkal valami apróságon, és csodálkozunk indulataink hevességén. Alaposabb önelemzéssel kiderülhet, hogy ilyenkor mélyre elásott sérelmek, félelmek törnek ki belőlünk.
Magunk állítunk akadályokat, mert félünk a végrehajtás nehézségeitől.
Van rajtunk három felesleges kiló. Ahelyett, hogy kicsit visszafognánk magunkat az evésben, önlejárató hadjáratba kezdünk. Azt mondjuk magunknak - és hogy biztos legyen a hatás, környezetünkben is elhintjük a túlzó, becsmérlő kijelentést - olyan kövér vagyok, mint egy disznó. Ettől kezdve, ahelyett hogy fogynánk, még többet eszünk, és persze hízunk - mondván -, most már úgyis mindegy.
Gyengeségeink, amelyek naponta eltérítenek elhatározásainktól.
Megszokásból leülünk a tévé elé, órákig fecsegünk telefonon, unalomból eszünk vagy iszunk, dohányzunk, miközben pontosan tudjuk, hogy most valami mást kellene tenni.
Beleesünk ugyanazokba a veszélyes csapdákba.
Úgy is fogalmazhatunk, hogy megépítjük ugyanazokat a csapdákat. Tipikus eset, amikor valaki harmadszor is ugyanolyan rossz tulajdonságokkal rendelkező férfihez megy hozzá. Rajta kívül mindenki más előre tudja, hogy ebből csak csőd lehet.

Ami nincs, arról nem kell leszokni
A káros, rossz szokások, magatartási minták megváltoztatása a pszichológia egyik jelentős ága lett, és ezen belül is igen sokat foglalkoznak a kudarc kérdésével. A legfontosabb kérdés ezzel kapcsolatban, hogy miért vallunk csődöt olyan gyakran, jóllehet szent elhatározást tettünk, hogy változtatunk magatartásunkon? Miért vagyunk hajlamosak a visszaesésre akár hosszú évek után is?
Íme néhány elég ijesztő adat ezzel kapcsolatban, amelyeknek elsősorban az a tanulsága, hogy az igazán komoly, rossz szokásokat legjobb ki sem alakítani, mert irtózatosan nehéz megválni tőlük.
Az Egyesült Államokban az elvonáson részt vevő alkoholisták és drogfogyasztók 60-75 százaléka visszaesik, mégpedig három hónapon belül azután, hogy gyógyultnak nyilvánították őket. A leszokott alkoholistáknak alig tíz százaléka volt absztinens két év elmúltával is. A klinikai feltételek között tartott fogyókúrák résztvevőinek 80 százaléka egy éven belül megint az eredeti súlyára hízott vissza.
Mielőtt azonban végképp elvesztenénk a reményünket, hogy meg tudunk változni, gyorsan megjegyezzük, hogy az összes leszoktató program közül - legalábbis a dohányosok és a túlsúlyosak körében - a minden külső segítség nélkül, önsegítő módszerekkel véghez vitt változások bizonyultak a legtartósabbnak.
_________________
Szeretettel Hiaklo
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
hiaklo
Főmágus


Csatlakozott: 2005.02.20. Vasárnap 18:11
Hozzászólások: 3509
Tartózkodási hely: Szeged-Szabadka

HozzászólásElküldve: 2006. 04. 17. 20:14    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Valóban a nevetés a legjobb orvosság?

nevetés, egészség
InforMed Hírek 2006;4 InforMed

Egyes kutatók szerint lehet, hogy a nevetés a legjobb orvosság. Vajon milyen érvek szólnak ez ellen, illetve mellette?Pszichológusok, pszichiáterek és neurológusok vizsgálták a kérdést, és abban egyetértenek, hogy a nevetés jó dolog, de abban már nem mindenki ért egyet, hogy maga a nevetés folyamata okozza a kedvező változásokat. A jó humorérzék, a pozitív hozzáállás és a család, a barátok támogatása szintén szerepet játszik.

Mi is történik, amikor nevetünk? Számos élettani változás megy végbe a szervezetben. Arcunk és testünk izmai megnyúlnak, pulzusszámunk és vérnyomásunk emelkedik, szaporábban vesszük a levegőt, amitől több oxigén jut a szövetekbe. A nevetés előnyeiben hívők szerint egy-egy jó kacagás felér a testmozgással, a legjobb persze a kettőt együtt gyakorolni. Egy szakértő szerint egyperces nevetés 10 perc evezőpadon történő edzésnek felel meg.

Mivel a stressz gyengíti az immunrendszert, a nevetés minden bizonnyal erősíti; megemeli a szervezet fertőzés ellen termelt antitestjeinek számát, állítják az elmélet hívei. Végeztek kísérleteket cukorbetegekkel is. Egy 19 főn lefolytatott kísérlet szerint a humoros színdarabok vagy filmnek nézése után esik a vércukorszint. Jó hatással van a nevetés az alvásra, és egyesek szerint a fájdalomcsillapításban is szerepe van.

A kételkedők szerint nem folytattak még le széles körű és nagy létszámú kísérleteket a fentiek igazolására. Szerintük nem világos, hogy például a nevetés fiziológiai hatásai miben különböznek a sikításéitól.

A nevetéskutatás egyik legnagyobb problémája az, hogy nem lehet kellően szétválasztani az okot az okozattól. Lehet, hogy egy kísérlet kimutatja, hogy azok, akik sokat nevetnek, ritkábban betegszenek meg. Ugyanakkor azonban ennek oka az is lehet, hogy aki egészséges, többet nevet.

A nevetés társadalmi folyamat, az ember ritkán nevet önmagában. Az egészségre gyakorolt előnyös hatásokat valószínűleg inkább a társaság okozza, egészséges, jó kapcsolat a barátokkal és a rokonokkal. Függetlenül attól, valóban javítja-e az egészségi állapotot, a nevetés jó dolog, vitathatatlanul hozzájárul az életminőség javításához.

WebMD" thumbup colors
_________________
Szeretettel Hiaklo
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Namazu
Neofita


Csatlakozott: 2006.10.30. Hétfő 10:47
Hozzászólások: 189
Tartózkodási hely: Ahol a szívem van, ott vagyok

HozzászólásElküldve: 2007. 01. 08. 19:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

(Namazu gondolata: hát jól kihűlt ez a téma... na rázzuk csak fel! Laughing )

Igen, a pozitív hozzáállás és a nevetés jó orvosság. Én elég pozitiv gondolkodású vagyok, és talán fél éve volt utoljára, hogy beteg voltam, és az is csak valami enyhe nátha volt.

Szóval...

...nevessetek és egészségesek lesztek! Laughing Smile sunny thumbright hello1 icon_biggrin flower thumbleft toothy7 wav
_________________
A világ a te tükröd.
Amilyen a világ, olyan vagy te.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
pihike
Mágus 2.kör


Csatlakozott: 2006.10.30. Hétfő 17:20
Hozzászólások: 1992

HozzászólásElküldve: 2007. 03. 11. 08:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"A színek éltető ereje

Nézzük, meg mit tudhatunk meg a színektől a legalsó csakra felől kiindulva.
Prros. A közvélemény szerint a szerelem és a szexualitás színe, így a nők vörös rúzsa, ruhája, cipője a csábítás jele. Más szempontok szerint a vörös az aktivitás és az erő színe is. Goethe Színtanában (J. W. Goethe: Színtan Művészet és elmélet) ezt írta: a vörös „ránktör”. Gyakran a tűz, a parázs színeként is emlegetik. Általános tonizáló hatása van, a csakratan szerint a földdel, a gyökér csakrával kapcsolódik össze. A talpraesettség, a gyors reagáló képesség színe, ami melegít, erősíti az akaraterőt és az önbizalmat. Gondoljunk csak a spanyol piros-fekete Carmen összeállításra.
Fekete. a mi kultúránkban a halál, a gyász, a föld színe, a piros az életé és a véré. A vörös és fekete együtt tehát a garantált végzet asszonya, a femme fatale hatás megteremtője.
Testi-lelki állapotok, amiken segíthet: apátia, borúlátás, lustaság, egykedvűség, döntésképtelenség, önbecsülési problémák, fázékonyság.

Narancssárga: A tűzben megtalálható átmeneti szín a vörös és a sárga között. Nyitottá, vidámabbá, optimistává tesz, segít megnyílni mások felé és elengedni a kényszerképzeteket. A csakratan szerint a szakrál, más néven a szexcsakra színe.
Amiben segíthet: kapcsolatteremtési készségek hiánya, munkamánia, maximalizmus, zárkózottság, pesszimizmus.
Sárga az éltető nap, a kifelé fordulás és a sugárzás színe. Gondolatébresztő energiákat ad, méregteleníti, tisztítja gondolkodásunkat, segít fókuszálni, erősíti az akaraterőt és az idegeket. A napfonat (köldök) csakra színe. Segít a kibontakozásban, a régi, negatív kötöttségektől való elszabadulásban és elindulni a spiritualitás felé.
Hiánya esetén negatív gondolatok, kommunikációs zavarok, idegrendszeri gyengeség és koncentrációs hiány léphet föl.
Zöld a szívcsakra színe. Idegnyugtató, testi-lelki regeneráló, a remény, az újrakezdés és a biztonságérzet segítője. Árnyalatai a csíra világoszöldjétől az örökzöld fenyő felé a növekedést, állandóságot, megmaradást képviselik. (Vidámság, humanizmus, stabilitás, szimpátia, szabadságérzet, békesség magunkkal és a környezetünkkel, kitartás az elképzelések mellett.)
Hiányában a bizonytalanságtól, a változástól való félelem, ingerültség, feszült lelki állapot, lanyha munkatempó és alkotó elképzelésekre való képtelenség, pánikbetegség tapasztalható.

Kék: Nyugtató, lazító, hűsítő, harmóniát sugárzó, mint a végtelen Óceán. Elmélkedésre serkent. Goethe szerint szeretjük, mert vonz. A szabadon áramlás, a kimondás, az elengedés színe. A nappali kék ég férfias, az éjszaka kékje nőies minőséget képvisel (ld. Éj Királynője). A kék-vérű arisztokrata is égi származásra utal.
Hiányában bizalmatlanság, békétlenség, az empátia hiánya, hőhullámok, bezártság-érzés, és felületes alvás léphet föl. A torokcsakra színe.

Lila a spiritualitás, a homlokcsakra színe. A lemenő és a felkelő nap lilásra festi az eget, így összekapcsolja a Földet az Éggel. Ez az átmeneti állapot különösen alkalmas meditációra. Segíthet távol tartani a negatív energiákat, a fantázia hiányát, illetve a földhözragadt gondolkodást. Belső nyugalmat és harmóniát kelt, elősegíti a meditációs állapot elérését és megnyitja a magasabb rendű felismerések útját.

Fehér: A színtelen szín. A hetedik csakra színe, az elme üressége, a minősítés hiánya jellemzi. Magunk és mások feltétel nélküli elfogadásának és szeretetének jelképe. A békekövetek zászlajának és az ünneplő ing, blúz színe. A menyasszonyi ruha fehérje az ártatlanságot hivatott bizonyítani. Egyes kultúrákban az öregséget, a gyászt jelképezi, a kereszténységben, pedig a halotti lepel és a feltámadás színe is. A sötét égbolton a női minőségű Hold is fehérséggel világít.

Fekete: Az alkimisták szerint maga a szín hiánya. Az alvilág, a halál, ugyanakkor az Őskáosz és a világűr színe is, amiből kialakult maga az Élet. A gyász és az ünnepélyes ruházat színe. A kínai Ta-Csi jelben a fekete és a fehér, a yang és a jin együtt fejezi ki a világ két pólusát, egészét.

Arany a királyi fém, a férfi minőségű Nap jelképe. A gazdagság, a Nap (Ré napisten), a megvilágosodás, a halhatatlanság és a dicsőség szimbóluma. Az érett termés (aranyló kalász) és a hozzákapcsolódó rituálék színe. Az arany a keresztény szentképeken isten országának, az aranyló glória, a szentek fényes aurájának jelképe. A pravoszláv ikonokon és a nyugati kereszténységben is használtak aranylemez borítást, és a közel- és a távol-keleti templomokat kívülről is gyakran díszítették arannyal. Az asztrológiában az Oroszlán csillagkép színe.

Ezüst: Kínában értékesebbnek tartották az aranynál, a Tejutat is ezüstfolyónak nevezték el. Királynői fém az ezüst, mivel a Hold női minőséget képvisel. Az asztrológiában a Rák csillagjegy színe, és a gazdagságot is jelképezi.

A színeket az ajurvéda, a kínai gyógyászat, a feng-shui, a szufi misztika egyedi szempontok szerint hozzárendeli bizonyos egészségi-fizikai, lelki-spirituális, szellemi-mentális állapotainkhoz. Ezek mellett a divat is diktálja a színek használatát. Figyeljünk magunkra, ismerjük meg saját szükségleteinket, adottságainkat. Találjuk meg azokat a színeket, amelyek nekünk és adott helyzetünknek a legjobban megfelelnek, és a legtöbbet tudnak segíteni életünk kiteljesítésében. Használjuk ezeket a szükséges színeket ruhatárunkban és otthonunkban is. Kombináljuk segítő színeinket meglévő darabjainkkal, még akkor is, ha a divat épp hanyagolja azokat. Segíteni fog!Ű"
_________________
"Az az egy fontos, legyetek jók most, már nem kell túl sok a holnaphoz. Legyetek jók, ha tudtok, a többi nem számít."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
amanita
Mágus 2.kör


Csatlakozott: 2006.05.27. Szombat 19:21
Hozzászólások: 1936

HozzászólásElküldve: 2007. 03. 11. 09:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

"Ha életünknek megvan a "miértje", akkor majdnem minden "hogyanját" el tudjuk viselni."
Friedrich Wilhelm Nietzshe
_________________
Magad, hogy meg ne botolj, másnak is világolj.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
shuriken
Főmágus


Csatlakozott: 2007.09.09. Vasárnap 19:44
Hozzászólások: 3047

HozzászólásElküldve: 2009. 12. 30. 10:45    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bár a felkapottság és a marketing koptatott valamelyest a fényén, de mégis merem ajánlani mindenkinek ezt a kimondhatatlan nevű hawaii-i ősi módszert a harmóniára való törekvésben:
HO'OPONOPONO
A Titok nagy doyenje - aki hajléktalanból vált sokoldalú agytrösztté: doktor, Chi Kung tanár, felszentelt pap stb. - Joe Vital népszerűsíti ezt, de az eredeti alkalmazó Dr. Ihaleakala Hew Len.

http://kecskeslaszlo.hu/?q=HO_OPONOPONO
http://www.thesecret.hu/joe_vitale_martin_gitar_ew
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hiaklo
Főmágus


Csatlakozott: 2005.02.20. Vasárnap 18:11
Hozzászólások: 3509
Tartózkodási hely: Szeged-Szabadka

HozzászólásElküldve: 2010. 01. 15. 14:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

shuriken írta:
Bár a felkapottság és a marketing koptatott valamelyest a fényén, de mégis merem ajánlani mindenkinek ezt a kimondhatatlan nevű hawaii-i ősi módszert a harmóniára való törekvésben:
HO'OPONOPONO
A Titok nagy doyenje - aki hajléktalanból vált sokoldalú agytrösztté: doktor, Chi Kung tanár, felszentelt pap stb. - Joe Vital népszerűsíti ezt, de az eredeti alkalmazó Dr. Ihaleakala Hew Len.

http://kecskeslaszlo.hu/?q=HO_OPONOPONO
http://www.thesecret.hu/joe_vitale_martin_gitar_ew


Érdekes. Rolling Eyes
_________________
Szeretettel Hiaklo
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Antal Orsolya
Mágus 3.kör


Csatlakozott: 2009.03.04. Szerda 14:04
Hozzászólások: 1423

HozzászólásElküldve: 2010. 01. 15. 16:00    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vitatkozni szeretek, azaz eszmét cserélni. Ime a téma. Szervezet elsavasodása. No ez érdekes téma, mivel azt próbálják beadni nekem, aki valamelyest konyít a gyógyszerekhez, hogy az a bajom, hogy elvagyok savasodva, azért van érrendszeri problémám vagyis sok a gyomorsavam. Hu. Sóhajtok nagyokat hogyan magyarázzam el a halvány gőze nincs miről beszél egyének, hogy a elsavasodott szervezet, meg a gyomorsav túltengés két különböző dolog.
A gyomor 2 féle savból tevődik össze : sósavból és pepszin savból 1:1 arányban. Ha ez az arány eltolódik bármelyik irányba, problémát okoz, de csak az emésztésbe. Kevés pepszin, lassú emésztés. kevés sósav állandó éhség érzet. Ha savas szervezettel találkozunk, az köszvényes vagy kezdődő köszvénye van. // húgysav felszaporodik. Belek lassan ürülnek bűzös széklet stb.
Információm eddig terjed. Ha valaki többet tud a témáról kérem, hogy írja ide. De azt is, hogy milyen vizsgálattal lehet kideríteni, ha valaki elsavasodott.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hiaklo
Főmágus


Csatlakozott: 2005.02.20. Vasárnap 18:11
Hozzászólások: 3509
Tartózkodási hely: Szeged-Szabadka

HozzászólásElküldve: 2010. 01. 16. 22:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Antal Orsolya írta:
Vitatkozni szeretek, azaz eszmét cserélni. Ime a téma. Szervezet elsavasodása. No ez érdekes téma, mivel azt próbálják beadni nekem, aki valamelyest konyít a gyógyszerekhez, hogy az a bajom, hogy elvagyok savasodva, azért van érrendszeri problémám vagyis sok a gyomorsavam. Hu. Sóhajtok nagyokat hogyan magyarázzam el a halvány gőze nincs miről beszél egyének, hogy a elsavasodott szervezet, meg a gyomorsav túltengés két különböző dolog.
A gyomor 2 féle savból tevődik össze : sósavból és pepszin savból 1:1 arányban. Ha ez az arány eltolódik bármelyik irányba, problémát okoz, de csak az emésztésbe. Kevés pepszin, lassú emésztés. kevés sósav állandó éhség érzet. Ha savas szervezettel találkozunk, az köszvényes vagy kezdődő köszvénye van. // húgysav felszaporodik. Belek lassan ürülnek bűzös széklet stb.
Információm eddig terjed. Ha valaki többet tud a témáról kérem, hogy írja ide. De azt is, hogy milyen vizsgálattal lehet kideríteni, ha valaki elsavasodott.


Laughing

A természetes harmónia felborulása

Onnan lehet tudni, legelőször is ... de még akkor amikor még semmilyen laboratóriumi eredménnyel nem mérhető ... hogy az ember "savanyú'!

Nem tud már nevetni, semmi sem érdekes, mindenbe beleköt...és mindenkibe... senki sem elég jó...
És ez csak fokozódik... Wink
_________________
Szeretettel Hiaklo
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Antal Orsolya
Mágus 3.kör


Csatlakozott: 2009.03.04. Szerda 14:04
Hozzászólások: 1423

HozzászólásElküldve: 2010. 01. 17. 10:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Te széplélek Smile Természetes harmóniát ha találsz szólj, mert én a környezetemben nem látok sehol. MÉG NAGYON MÉLYEN VALLÁSOS Rokonomnál sem. Humor és az elsavasodás között semmi összefüggést nem látok. Az elszennyeződés ott kezdődik, hogy zabál. Mozogni nem mozog. Már a bőre is mutatja az elszennyeződést, no meg a hájréteg. Tegnap kedves gyógyszerész barátom meglepett egy tesztlappal, amivel kimutatható ( Olyan mint a terhességi teszt, lepisiled) az elsavasodás,
1., vese és máj működése
2., cukorbetegség,
3., sav-bázis egyensúlyt
4.,vizeletben lévő baktériumot
Amiről te írsz, az csak depressziós.

Visszatérve a tesztlapra! Neve: GABRIEL 7 Általános állapot felmérő teszt
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hiaklo
Főmágus


Csatlakozott: 2005.02.20. Vasárnap 18:11
Hozzászólások: 3509
Tartózkodási hely: Szeged-Szabadka

HozzászólásElküldve: 2010. 02. 05. 14:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Antal Orsolya írta:
Te széplélek Smile Természetes harmóniát ha találsz szólj, mert én a környezetemben nem látok sehol. MÉG NAGYON MÉLYEN VALLÁSOS Rokonomnál sem. Humor és az elsavasodás között semmi összefüggést nem látok. Az elszennyeződés ott kezdődik, hogy zabál. Mozogni nem mozog. Már a bőre is mutatja az elszennyeződést, no meg a hájréteg. Tegnap kedves gyógyszerész barátom meglepett egy tesztlappal, amivel kimutatható ( Olyan mint a terhességi teszt, lepisiled) az elsavasodás,
1., vese és máj működése
2., cukorbetegség,
3., sav-bázis egyensúlyt
4.,vizeletben lévő baktériumot
Amiről te írsz, az csak depressziós.

Visszatérve a tesztlapra! Neve: GABRIEL 7 Általános állapot felmérő teszt

Laughing Csodálatos látnoki képességel megáldott diagnoszta vagy!
_________________
Szeretettel Hiaklo
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Skar
Lucy Skywalker


Csatlakozott: 2006.02.11. Szombat 21:26
Hozzászólások: 2750
Tartózkodási hely: Almayer fogadó

HozzászólásElküldve: 2010. 02. 07. 11:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hagyjad már, Ors! A kémia és a biológia nem Atlantiszról vagy a Plejádokról való, így nem is izgi. Very Happy Ja, meg túlságig antieccerű is. Twisted Evil
_________________
http://kergezerge.blog.hu
http://klasszikusasztrologia.blog.hu

"De nem lehet a vége felé sem ilyen a világ
Ébresszük fel, nézze már meg magát
Úristen mért ordít úgy ez az állat
Jó egyedül van, de mások ám aludnának"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egészség Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.