Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Swindler a Dagisarkany

|
Elküldve: 2010. 09. 30. 12:51 Hozzászólás témája: Forumhibak , panaszok, ohajok-sohajok ide 3! |
|
|
lapozás poszt |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2010. 09. 30. 21:46 Hozzászólás témája: |
|
|
http://www.harmonet.hu/forum/hn_vtopic.php?t=701
ez volt az előző fórumhibás topik.
hangya
izé...még mindig  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
méhecske2 Adeptus
Csatlakozott: 2009.11.26. Csütörtök 14:48 Hozzászólások: 331 Tartózkodási hely: Általában, önmagamon belül.
|
Elküldve: 2010. 12. 01. 18:32 Hozzászólás témája: |
|
|
javascript:emoticon(' ')
javascript:emoticon(' ') _________________ Csak az lát igazán, aki látja a láthatatlant, ami a láthatók mögött van. A ragaszkodás a szabadság hiteles gyümölcse. A megkötözöttség ragaszkodás az elrontott jóhoz. Aki Hozzám ragaszkodik, az valóban szabad." (Jézus; Hang: 4/312)
http://web-hang.hu/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2010. 12. 01. 18:46 Hozzászólás témája: |
|
|
méhecske2 írta: | javascript:emoticon(' ')
javascript:emoticon(' ') |
Mi a gond, méhecske? Az emotikonok?
Állítsd be a böngésződet: Firefox esetén a következőképpen: Eszközök menüpont, Beállítások... almenü, a felugró ablakban a Tartalom fülön a JavaScript engedélyezése bepipálandó, utána OK gomb és már rendben is van . _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
méhecske2 Adeptus
Csatlakozott: 2009.11.26. Csütörtök 14:48 Hozzászólások: 331 Tartózkodási hely: Általában, önmagamon belül.
|
Elküldve: 2010. 12. 02. 13:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Sieglinde írta: | méhecske2 írta: | javascript:emoticon(' ')
javascript:emoticon(' ') |
Mi a gond, méhecske? Az emotikonok?
Állítsd be a böngésződet: Firefox esetén a következőképpen: Eszközök menüpont, Beállítások... almenü, a felugró ablakban a Tartalom fülön a JavaScript engedélyezése bepipálandó, utána OK gomb és már rendben is van . |
 _________________ Csak az lát igazán, aki látja a láthatatlant, ami a láthatók mögött van. A ragaszkodás a szabadság hiteles gyümölcse. A megkötözöttség ragaszkodás az elrontott jóhoz. Aki Hozzám ragaszkodik, az valóban szabad." (Jézus; Hang: 4/312)
http://web-hang.hu/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2011. 02. 25. 09:48 Hozzászólás témája: |
|
|
most vettem észre, hogy nehezen jönnek be az oldalak (bármelyik topicban), és ezt írja ki
Idézet: | Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/forum/db/mysql4.php on line 331
Harmonet Fórum : Critical Error
Could not connect to the database |
_________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9599 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2011. 02. 25. 10:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Xifu írta: | most vettem észre, hogy nehezen jönnek be az oldalak (bármelyik topicban), és ezt írja ki
Idézet: | Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/forum/db/mysql4.php on line 331
Harmonet Fórum : Critical Error
Could not connect to the database |
|
Nekem is előfordult. Megpróbálom szabad időmben lezárni az 500 hsz feletti topikokat és újakat nyitni helyettük. Hátha könnyít a szerveren.
Az ember amíg él, remél... _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2011. 02. 25. 10:58 Hozzászólás témája: |
|
|
igen, tudom, reményhal
de az emotikonos oldalon is volt pont most az előbb  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 14:56 Hozzászólások: 8380 Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton
|
Elküldve: 2011. 02. 25. 11:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Xifu írta: | igen, tudom, reményhal
de az emotikonos oldalon is volt pont most az előbb  |
igen, már reggel óta nekem is ezeket dobálja... de kivárjuk, míg rendben megy  _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
/Fodor Ákos: Jókívánság/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2011. 02. 25. 11:23 Hozzászólás témája: |
|
|
bbemes írta: | Xifu írta: | igen, tudom, reményhal
de az emotikonos oldalon is volt pont most az előbb  |
igen, már reggel óta nekem is ezeket dobálja... de kivárjuk, míg rendben megy  |
Úgy látszik, mindenkinél jelentkezik ez a fránya! Nálam is. _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 14:56 Hozzászólások: 8380 Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton
|
Elküldve: 2011. 02. 25. 14:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Hangyánk már dolgozik szorgalmasan. Köszönjük!  _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
/Fodor Ákos: Jókívánság/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9599 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2011. 02. 25. 14:27 Hozzászólás témája: |
|
|
bbemes írta: | Kedves Hangyánk már dolgozik szorgalmasan. Köszönjük!  |
Egyáltalán nem biztos, hogy segít a dolgon, de tudod, az ember próbálkozik. Abba is hagyom, mert el kell mennem.
:* _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2011. 02. 25. 15:35 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | bbemes írta: | Kedves Hangyánk már dolgozik szorgalmasan. Köszönjük!  |
Egyáltalán nem biztos, hogy segít a dolgon, de tudod, az ember próbálkozik. Abba is hagyom, mert el kell mennem.
:* |
Hajrá Hangyuszka!  _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skar Lucy Skywalker

Csatlakozott: 2006.02.11. Szombat 21:26 Hozzászólások: 2750 Tartózkodási hely: Almayer fogadó
|
Elküldve: 2011. 02. 25. 17:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Nekem rövid topikokkal is tökörgött, de persze attól még lehet rejtett összefüggés a hosszúsággal. Mindenesetre az olvasatlanokra kattintva megörültem hirtelen a pörgésnek, aztán látom, hogy csak osztódással szaporították a topikokat .D _________________ http://kergezerge.blog.hu
http://klasszikusasztrologia.blog.hu
"De nem lehet a vége felé sem ilyen a világ
Ébresszük fel, nézze már meg magát
Úristen mért ordít úgy ez az állat
Jó egyedül van, de mások ám aludnának" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Illúzió Orákulum

Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 18:02 Hozzászólások: 9701 Tartózkodási hely: Mindig másik dimenzió
|
Elküldve: 2011. 07. 21. 16:23 Hozzászólás témája: |
|
|
szió
megint kekeckedik velem a keresés..
a hozzászólások keresése után feljön a lista, hogy hány oldalnyit írt a fórumra, és ha nem sorba akarok menni, hanem pl. a 3.ik oldalra, közli az édes, hogy nem elérthető..
-és nem első eset..  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|