Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Kage -
|
Elküldve: 2007. 11. 18. 17:28 Hozzászólás témája: Harmó babák |
|
|
Kedves Harmós Barátaim!
Annyi édes aranyos babával büszkélkedhetünk:
-Balance Kicsitolla
-Dörmike Kisfia
-Néne és Sárkány Tündérlánya
-Katicat Babája
-Kishercegnő Kishercege
-Belti Kislányai
-Gincsike két Manója
-Cheries Picurkája
-Kiscipő Babókája
-Mona Lánykája
-Sloan és Kage Maszatkája
...csak, hogy a legkisebbeket említsem. Sokuk igazi Harmó baba a szó legszorosabb értelmében is.
Jó lenne, ha van kedvetek, néha írni róluk, kivel mi történik, hogy folyik az életük, hisz sokukat jól ismerjük személyesen is, sőt, ismerjük szüleiket, előzményeket, közös csodákat. Ó, és remélem nem hagytam ki senkit, és természetesen a nagyobb "babákról" is lehet írni ám! _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

Csatlakozott: 2003.12.21. Vasárnap 15:36 Hozzászólások: 7904 Tartózkodási hely: Budapest, Szentes
|
Elküldve: 2007. 11. 19. 08:31 Hozzászólás témája: Re: Harmó babák |
|
|
Kage írta: | Kedves Harmós Barátaim!
Annyi édes aranyos babával büszkélkedhetünk:
-Balance Kicsitolla
-Dörmike Kisfia
-Néne és Sárkány Tündérlánya
-Katicat Babája
-Kishercegnő Kishercege
-Belti Kislányai
-Gincsike két Manója
-Cheries Picurkája
-Kiscipő Babókája
-Mona Lánykája
-Sloan és Kage Maszatkája
...csak, hogy a legkisebbeket említsem. Sokuk igazi Harmó baba a szó legszorosabb értelmében is.
Jó lenne, ha van kedvetek, néha írni róluk, kivel mi történik, hogy folyik az életük, hisz sokukat jól ismerjük személyesen is, sőt, ismerjük szüleiket, előzményeket, közös csodákat. Ó, és remélem nem hagytam ki senkit, és természetesen a nagyobb "babákról" is lehet írni ám! |
igenigen! és képeket is várunk ám!
 _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2007. 11. 22. 12:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Képet nem ígérek, de beszámolókat igen. Ha mármások nem tolonganak... Azért nem hiszem, hogy a Babák iránt ennyire kicsi lenne az érdeklődés. _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2007. 11. 22. 12:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Kage írta: | Képet nem ígérek, de beszámolókat igen. Ha mármások nem tolonganak... Azért nem hiszem, hogy a Babák iránt ennyire kicsi lenne az érdeklődés. |
biztosan nem kicsi
én pl. nagyon érdeklődő vagyok  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aotan Orákulum

Csatlakozott: 2006.09.26. Kedd 14:47 Hozzászólások: 5139 Tartózkodási hely: fantáziám mesevilága
|
Elküldve: 2007. 11. 22. 13:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Xifu írta: | Kage írta: | Képet nem ígérek, de beszámolókat igen. Ha mármások nem tolonganak... Azért nem hiszem, hogy a Babák iránt ennyire kicsi lenne az érdeklődés. |
biztosan nem kicsi
én pl. nagyon érdeklődő vagyok  |
énisénis
Hogy vagytok?Milyen kismamának és kispapának lenni?  _________________ Tudd élni az életed,
ne felejts el élni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2007. 11. 22. 13:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Kage írta: | Képet nem ígérek, de beszámolókat igen. Ha mármások nem tolonganak... Azért nem hiszem, hogy a Babák iránt ennyire kicsi lenne az érdeklődés. |
Érdeklődés lenne, csak beszámoló hiányzik.... _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
julya Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.12.07. Csütörtök 20:15 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: tiszavasvári
|
Elküldve: 2007. 11. 22. 13:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Harmo babákat irtál...és az én babám nem tipikus harmo baba...de a többieké igenis érdekel...hiszen mind egy kis csoda.  _________________ A végtelenbe és tovább!.... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2007. 11. 22. 15:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Rajta, Harmosok! Lássuk a babákat és a beszámolókat! _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lon Dzsedi (dövanendónli;-)

|
Elküldve: 2007. 11. 22. 15:27 Hozzászólás témája: Re: Harmó babák |
|
|
Kage írta: | ...csak, hogy a legkisebbeket említsem. Sokuk igazi Harmó baba a szó legszorosabb értelmében is. | én ezt a mondatot úgy értelmezem, h a Kage által felsorolt (és tudott) gyerkőcök közül több van, aki harmós - azaz a többi nem az, és rájuk is kíváncsi. magyarul sztem ez itt a harmós anyukák-apukák asztala  _________________ A csoda benned van, csak hagyd beteljesülni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2007. 11. 22. 16:27 Hozzászólás témája: Re: Harmó babák |
|
|
Lon írta: | Kage írta: | ...csak, hogy a legkisebbeket említsem. Sokuk igazi Harmó baba a szó legszorosabb értelmében is. | én ezt a mondatot úgy értelmezem, h a Kage által felsorolt (és tudott) gyerkőcök közül több van, aki harmós - azaz a többi nem az, és rájuk is kíváncsi. magyarul sztem ez itt a harmós anyukák-apukák asztala  |
én is így értettem  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2007. 11. 23. 12:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Természetesen minden babára, papára és mamára kíváncsi(ak) vagyunk!
Koppány nagyon jó baba, és rendkívül erős! Hihetetlen, miket megcsinál. Olvasom a könyvekben, mit mikor kéne tudnia... no, ahoz képest fizikailag kis csodamanó. Nemhiába járt edzésre! _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

Csatlakozott: 2003.12.21. Vasárnap 15:36 Hozzászólások: 7904 Tartózkodási hely: Budapest, Szentes
|
Elküldve: 2007. 11. 23. 12:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Kage írta: | Természetesen minden babára, papára és mamára kíváncsi(ak) vagyunk!
Koppány nagyon jó baba, és rendkívül erős! Hihetetlen, miket megcsinál. Olvasom a könyvekben, mit mikor kéne tudnia... no, ahoz képest fizikailag kis csodamanó. Nemhiába járt edzésre! |
hihi... erre mondják, hogy nem lehet elég korán kezdeni!
igen, tapasztalhattuk, hogy pocaklakóként is milyen kis vasgyúró volt! (azok a rúgások meg öklözések )
örülök, hogy jól vagytok!
sokat gondolok Rátok ám
:* _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2007. 11. 24. 18:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Pár napja mértük, már 55 cm! Az heti 1 cm növekedés. Ja, és már alig bírom el. Pedig "csak" szopizik. _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2007. 11. 25. 11:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Kage írta: | Pár napja mértük, már 55 cm! Az heti 1 cm növekedés. Ja, és már alig bírom el. Pedig "csak" szopizik. |
Gratulálok!Biztosan jól megy sora, ha ilyen szépen fejlődik!Később biztosan lesz fénykép is.Ugye? _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2007. 11. 25. 16:04 Hozzászólás témája: |
|
|
gerleimari írta: | Kage írta: | Pár napja mértük, már 55 cm! Az heti 1 cm növekedés. Ja, és már alig bírom el. Pedig "csak" szopizik. |
Gratulálok!Biztosan jól megy sora, ha ilyen szépen fejlődik!Később biztosan lesz fénykép is.Ugye? |
Rengeteg fénykép van, de azt inkább csak személyesen küldenék az érdeklődőknek. Remélem nem baj. Priviben küldj címet, vagy vegyél fel messen. _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|