Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
karo11 Neofita
|
Elküldve: 2010. 11. 08. 17:14 Hozzászólás témája: Egészségmegőrzés, betegségmegelőzés |
|
|
Sziasztok!
Én arról szeretnék veletek beszélgetni, hogy ki milyen módon igyekszik megőrizni az egészségét.
Várom az öteleteket, cseréljünk eszmét, hátha megtudunk egymástól valami okosat. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
klara5 Neofita
|
Elküldve: 2010. 11. 09. 18:41 Hozzászólás témája: Re: Egészségmegőrzés, betegségmegelőzés |
|
|
karo11 írta: | Sziasztok!
Én arról szeretnék veletek beszélgetni, hogy ki milyen módon igyekszik megőrizni az egészségét.
Várom az öteleteket, cseréljünk eszmét, hátha megtudunk egymástól valami okosat. |
Ez jó téma. Sok minden beletartozik. Pl. mozgás, egészséges táplálkozás, vitaminok szedése, szűrővizsgálatokra való járás. És sok múlik szerintem a pozitív gondokozáson is. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2010. 11. 09. 18:44 Hozzászólás témája: Re: Egészségmegőrzés, betegségmegelőzés |
|
|
klara5 írta: | karo11 írta: | Sziasztok!
Ez jó téma. Sok minden beletartozik. Pl. mozgás, egészséges táplálkozás, vitaminok szedése, szűrővizsgálatokra való járás. És sok múlik szerintem a pozitív gondokozáson is. |
Már vártalak
Nem okozol csalódást...  _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9599 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2010. 11. 09. 19:51 Hozzászólás témája: |
|
|
A kedves felhasználó:
milla5 néven - sampont ajánlott fejtetű ellen
ruda5 néven - kenőcsöt szemölcs ellen.
Érdeklődve várom, klara5 tippjét egészségem megőrzésére.  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
karo11 Neofita
|
Elküldve: 2010. 11. 10. 11:54 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | A kedves felhasználó:
Érdeklődve várom, klara5 tippjét egészségem megőrzésére.  |
Mondhatom te aztán szemfüles vagy? És miből gondolod, hogy az alábbi felhasználók egy és ugyanazok a személyek? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Gina007 Neofita
|
Elküldve: 2010. 11. 10. 14:55 Hozzászólás témája: |
|
|
En mindenekelott azt gondolom a betegsegmegelozes a mozgassal egeszseges eletmoddal kezdodik... Yoga, pilates, bodyart es egyeb sportok marha jok tudnak lenni en nagyon szeretem. Sokan nem tudjak mi ez, ezert ki sem probaljak, pedig igen jo, sokat lehet javitani a kozerzeten, immunrendszeren. Annyit tudok mondani, ha erdekel nezz el az AVON test es Lelek napjara szombaton, ott lathatod, kiprobalhatod az osszes testgyakorlatot!
 _________________ gina007 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9599 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2010. 11. 10. 19:40 Hozzászólás témája: |
|
|
karo11 írta: | hangya írta: | A kedves felhasználó:
Mondhatom te aztán szemfüles vagy? És miből gondolod, hogy az alábbi felhasználók egy és ugyanazok a személyek? |
Több ez, mint gondolat...
Akár bizonyosságnak is mondhatnám. _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

|
Elküldve: 2010. 11. 10. 20:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Gina007 írta: | En mindenekelott azt gondolom a betegsegmegelozes a mozgassal egeszseges eletmoddal kezdodik... Yoga, pilates, bodyart es egyeb sportok marha jok tudnak lenni en nagyon szeretem. Sokan nem tudjak mi ez, ezert ki sem probaljak, pedig igen jo, sokat lehet javitani a kozerzeten, immunrendszeren. Annyit tudok mondani, ha erdekel nezz el az AVON test es Lelek napjara szombaton, ott lathatod, kiprobalhatod az osszes testgyakorlatot!
 |
AHA!!  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
klara5 Neofita
|
Elküldve: 2010. 11. 11. 17:24 Hozzászólás témája: Re: Egészségmegőrzés, betegségmegelőzés |
|
|
Sieglinde írta: | klara5 írta: | karo11 írta: | Sziasztok!
Már vártalak
Nem okozol csalódást...  |
Kifejtenéd kérlek bővebben hogy mire gondolsz? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
klara5 Neofita
|
Elküldve: 2010. 11. 11. 17:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Gina007 írta: | En mindenekelott azt gondolom a betegsegmegelozes a mozgassal egeszseges eletmoddal kezdodik... Yoga, pilates, bodyart es egyeb sportok marha jok tudnak lenni en nagyon szeretem. Sokan nem tudjak mi ez, ezert ki sem probaljak, pedig igen jo, sokat lehet javitani a kozerzeten, immunrendszeren. Annyit tudok mondani, ha erdekel nezz el az AVON test es Lelek napjara szombaton, ott lathatod, kiprobalhatod az osszes testgyakorlatot!
 |
Én is megyek erre a rendezvényre. Van már jegyed? Ha nincs képzeld a Facebookon lehet nyerni.
Ha szeretnél ajándék jegyet a programra, regisztrálj a like gomb megnyomásával. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
klara5 Neofita
|
Elküldve: 2010. 11. 11. 17:39 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | A kedves felhasználó:
Nem ajánlottam semmit, viszont rengeteg tippem van az egészségünk megőrzésére. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mak Mester

|
Elküldve: 2010. 11. 12. 08:51 Hozzászólás témája: |
|
|
No, hát engem érdekelne, hogy ki mit tud ajánlani arra, hogy több energiám legyen, ki tudjam aludni magam, stb.
Amúgy a bogyók és pirulák nem jöhetnek szóba, mert nem szedek be bármit.
De valami más, pl módszer érdekel!
Ja amúgy van két, 3 éven aluli gyerekem és egy elég nagy háztartásom, illetve kellően sok egyéb problémám.
Szóval várom az ötleteket. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
karo11 Neofita
|
Elküldve: 2010. 11. 12. 16:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Mak írta: | No, hát engem érdekelne, hogy ki mit tud ajánlani arra, hogy több energiám legyen, ki tudjam aludni magam, stb.
Ja amúgy van két, 3 éven aluli gyerekem és egy elég nagy háztartásom, illetve kellően sok egyéb problémám.
Nekem nincs még gyerekem, de gondolom amióta megvannak azóta áll fent a problémád, hogy nem tudod kialudni magad.
Gondolom azzal nincs gond, hogy ne fáradnál el nap mint nap.
A pirula amúgy szerintem sem megoldás semmire, a kellően sok probléma lehet viszont gond.
Amikor sok a gondom akkor én is fáradtnak és kialvatlannak szoktam magamat érezni, de ahogy megoldódik a probléma elmúlik ez a gond is.
Mindenképpen meg kell próbálnod kikapcsolódni odafigyelni magadra, az fontos szerintem és találni olyan tevékenységet ami örömmel tölt el, így talán elfeledkezel a problémákról egy időre és könnyebb lesz ezáltal az alvás is.
Remélem nem írtam hülyeségeket.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
karo11 Neofita
|
Elküldve: 2010. 11. 12. 16:42 Hozzászólás témája: |
|
|
 |
De jó, hogy említed ezt a rendezvényt, imádok jógázni, mindenképpen megpróbálok elmenni, csak még a páromat kell megfűznőm, hogy jöjjön el velem.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
klara5 Neofita
|
Elküldve: 2010. 11. 15. 11:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Mak írta: | No, hát engem érdekelne, hogy ki mit tud ajánlani arra, hogy több energiám legyen, ki tudjam aludni magam, stb.
Gyerekek mellett valóban kevés idő jut a pihenésre. Vitaminokat szedsz? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|