Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
töti4 Neofita
|
Elküldve: 2011. 02. 16. 17:00 Hozzászólás témája: Ekcéma |
|
|
Kedves Fórumozók!
A segítségeteket szeretném kérni egy számomra igen hétköznapi témában. Már kicsi korom óta ekcémás vagyok, és most olyan személyekkel szeretném felvenni a kapcsolatot, akik ATÓPIÁS EKCÉMA-ban szenvednek, és tapasztalataikkal támogatnák a kutatómunkámat egy kérdőív kitöltésével!
Tudtok nekem segíteni?
Nagyon megköszönném  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Adriana Neofita
|
Elküldve: 2011. 06. 02. 21:05 Hozzászólás témája: Re: Ekcéma |
|
|
töti4 írta: | Már kicsi korom óta ekcémás vagyok,... |
Kedves Töti4!
A kérdőív kitöltésében sajnos nem tudok segíteni, mivel semmilyen ekcémám sincs. Az ekcéma lelki hátteréről viszont lehet, hogy megérné tájékozódnod, ha érdekelnek az állapotot fenntartó valódi okok.
Nekem az Új Medicina segített (ismerőseimnek ekcémában is, nekem más megbetegedésben). Ez egy három szinten igazolt élettani rendszer, ami leírja, hogyan alakulnak ki és zajlanak le a megbetegedések. Egy német orvos több, mint 50000 eseten igazolta a felfedezésének helytállóságát, a bőrkiütésektől kezdve a rákos megbetegedésekig.
Keress rá, Új Medicina vagy GNM Fórum. Rengeteg ingyenesen elérhető információ van az ekcémáról is.
Sajnos az akadémikus orvoslásban ma még nem vesznek róla tudomást, pedig a kiváltó ok, a lelki konfliktus megszüntetése nélkül a tüneti kezelés csak időszakosan nyújt megoldást. Amíg az ok fennáll, a tünetek is újból és újból jelentkeznek. Szerintem ez csak a kencegyártóknak jó, az ekcémától szenvedő embereknek már nem annyira...
Üdvözlettel,
Nemes Adriana _________________ Mindig keresd az okokat! A tünet már csak az okozat...
http://www.ujmedicina.hu/ * http://www.gnmforum.hu/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
töti4 Neofita
|
Elküldve: 2011. 06. 03. 07:37 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm a tanácsot! Ha lesz lehetőségem, részletesen utánanézek, és ha lehet, kipróbálom. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Szegény Dobby Neofita
Csatlakozott: 2011.04.08. Péntek 16:34 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Lényegtelen, de leginkább a zűrben
|
Elküldve: 2011. 06. 05. 16:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm...én is szoktam magamban beszélgetni az énjeimmel
Gonso: Lökd ide a sört!
Szegény Dobby: Ne máá, idd inkább a trendi, citromos Gössert. Abban lassú felszívódású szénhidrátok vannak és még az orrodat is tisztíccsa..
Gonso: Jól van kis csíra, legyünk trendik  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lon Dzsedi (dövanendónli;-)

|
Elküldve: 2011. 06. 06. 07:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Szegény Dobby írta: | Hmm...én is szoktam magamban beszélgetni az énjeimmel
Gonso: Lökd ide a sört!
Szegény Dobby: Ne máá, idd inkább a trendi, citromos Gössert. Abban lassú felszívódású szénhidrátok vannak és még az orrodat is tisztíccsa..
Gonso: Jól van kis csíra, legyünk trendik  | lökött _________________ A csoda benned van, csak hagyd beteljesülni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 14:56 Hozzászólások: 8380 Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton
|
Elküldve: 2011. 06. 06. 10:07 Hozzászólás témája: |
|
|
 _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
/Fodor Ákos: Jókívánság/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
M.Katalin Neofita
|
Elküldve: 2011. 06. 17. 09:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Én is ekcémás voltam ,de szerencsére találtam rá krémet,amit 3 hónapja használok -ettől már szépen javul! Sok szert kipróbáltam már,de sajnos azok nem segítettek elmulasztani.Érdemes kipróbálni!:Kata
Rühelljük azokat, akik álproblémával jönnek egy-egy termék reklámozása érdekében. Miért higgyek neked? Jótanács: reklám ügyben keresd Swindlert, ha megegyeztek, mennyit fizetsz neki, akkor oké. Egyébként minden ilyen jellegű hozzászólásod a Radír áldozata lesz...
Sieglinde |
|
Vissza az elejére |
|
 |
leia1 Neofita
|
Elküldve: 2011. 07. 07. 09:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Aki ekcémás próbálta már a kineziológiát? Kérlek írjatok! |