Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Antal Orsolya Mágus 3.kör

|
Elküldve: 2013. 04. 18. 07:04 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | Antal Orsolya írta: | hangya írta: | Antal Orsolya írta: | Nekem van 2 hangtálam, igaz kicsik. Szoktam néha használni. (akkor ha nincs itthon senki). Én az Arany Buddhában kipróbáltam egy nagy tálba bele álltam és a fejem búbjáig átjárt a rezgés. Érdekes volt, akkor vettem két kicsi tálat |
Miért vettél kettőt?
Egyszerre használod őket, vagy külön? |
Hangtálak méretétől függően, más más rezgése va, ezért a gyógyításban nagyon hasznos, ha különböző méretű tálak vannak.Egyik 9,5 cm a másik 12 cm Mindig a nagyobbat használom |
Értem. A kicsi meg jó, ha van...  |
http://www.rezgesterapia.hu/hangtalak2.html
A hangtálak rezgési tartománya főként a falvastagság és a súly függvénye.
Tradicionálisan súly szerint azonosítjuk a hangtálakat. A felhasználók viszont így nehezen tudják elképzelni, mekkora hangtálról van szó, ezért az átmérőt is meg szoktuk adni.
Amikor vettem ezt vettem figyelembe:
Árthatnak-e a hangok az embernek?
"Ha a hangokat kellemesnek tartjuk, úgy minden valószínűség szerint használni fognak a testnek és léleknek egyaránt. Ha nem jó érzéseket kelt bennünk bármely hang, rezonancia, úgy késlekedés nélkül lépjünk ki a helyzetből, majd rövidebb-hosszabb szünet után tegyünk ismét próbát."
Amikor vettem, mind a kettővel jól" rezonáltam " De most csak a nagyobbikkal érzem, hogy kellemes.
"Következzék néhány tipp azoknak, akik személyesen választanak hangtálat, s tudnak némi időt szánni az ismerkedésre.
Helyezzük a bal tenyerünkbe az hangtálat, jobb kezünkbe fogjuk az ütőt, s a testtől kb. 35-40 cm-re távolságra tartva, szívmagasságba emelve szólaltassuk meg. Várjuk meg a teljes lecsengési időt, s engedjük át magunkat a hangok varázsának. Szólaltassuk meg újra és újra mindaddig, amíg úgy nem érezzük. már minden hangot meghallottunk, amely kiárad belőle. Ezt követően a fejjel egy magasságba emelve folytathatjuk a tesztelést, majd pedig tovább, ahogyan nekünk éppen jól esik. Nincsenek követendő szabályok, helyes vagy helytelen módszerek. Az egyik embernek az intuitív módszer a legjobb, míg más analítikusan tud helyes döntést hozni." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9599 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2013. 04. 18. 10:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszönöm!  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kgab1 Neofita
|
Elküldve: 2015. 06. 16. 16:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Lábtörést még nem próbáltam gyógyítani a magnómmal, de midenképp a lelki dolgokban segíteni szokott.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|