Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Antal Orsolya Mágus 3.kör

|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Szegény Dobby Neofita
Csatlakozott: 2011.04.08. Péntek 16:34 Hozzászólások: 149 Tartózkodási hely: Lényegtelen, de leginkább a zűrben
|
Elküldve: 2011. 06. 09. 16:36 Hozzászólás témája: Re: Mindenki sokáig akar élni, de senki nem akar megöregedni |
|
|
Érdekes, de én már a topic címével sem tudok egyetérteni.
A fene sem akar 130 évig élni, főképp nem fiatalon
Persze, a sorosgyörgy által támogatott Mindentudás Egyeteme gondolom keresi a megoldást arra, hogy 100 évig dolgoztatható, kizsigerelhető, adófizető agymosott zombik szorgoskodjanak egy új világbirodalom kiépítésében
Én kérem ahogy lehet, tartani fogom a markomat a nyugdíjamért amit már ezerszeresen befizettem. Ha megöregszem akár járókerettel is, de elvonszolom az aranyeremet a zurológushoz, kerüljek minél többe az államnak. Így is százszoros bőrt húztak le rólam.
Tessék hagyni az embereket békében megöregedni  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Antal Orsolya Mágus 3.kör

|
Elküldve: 2011. 06. 12. 03:49 Hozzászólás témája: |
|
|
fogalmazási hibát vétettem Elélhetnénk 130 évig is, ha a génjeink megengednék.
Lényeg, hogy mindenki azon van, hogy fiatalos külsője legyen. Kevesebb ráncai legyenek, (nők) ezért tud busás haszonra szert tenni a kozmetikai ipar, ezért sok sok pénzt áldoznak /már akinek van / plasztikai műtétekre. Tényleg nem tudunk méltósággal megöregedni? Vagy a társadalom olyan, hogy az öreg már csak nyűg? Ezt tudat alatt érzik az emberek? Vagy mindig így működtek az emberek?? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9599 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2011. 06. 12. 08:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Orsolya, mint minden általánosítás, a topik címe is sántít.
Úgy érzem, aki harmóniában él önmagával, az az öregedést és az öregséget is az élet velejárójaként éli meg. A ráncok, a megereszkedett test, a lelassult, korlátozott mozgás az öregedés velejárói. A harmonikus emberek ráncai nem csúfítanak, mert ezek látható módon árulkodnak az alaptermészetről.
Részemről szánalommal nézem a kozmetikai ipar által kisimított, mimikára képtelen arcokat, amik ráncos nyakkal és bütykös, eres kezekkel párosulnak.
A fiatalságkultuszban, mint minden marhaságban elsősorban Amerika a ludas, ahol nem kap munkát az idős ember, ha a korának megfelelően néz ki. Ez természetesen hozzánk is begyűrűzött, mármint a nem kap munkát.
A kőolajszármazékokkal való kencézés, műtétek, meg mittudom én miféle machinációk helyett az ember világképét kellene helyrezökkenteni és nem lenne gond a megöregedés. _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szürke Orákulum

|
Elküldve: 2011. 06. 12. 11:14 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | Kedves Orsolya, mint minden általánosítás, a topik címe is sántít.
Úgy érzem, aki harmóniában él önmagával, az az öregedést és az öregséget is az élet velejárójaként éli meg. A ráncok, a megereszkedett test, a lelassult, korlátozott mozgás az öregedés velejárói. A harmonikus emberek ráncai nem csúfítanak, mert ezek látható módon árulkodnak az alaptermészetről.
Részemről szánalommal nézem a kozmetikai ipar által kisimított, mimikára képtelen arcokat, amik ráncos nyakkal és bütykös, eres kezekkel párosulnak.
A fiatalságkultuszban, mint minden marhaságban elsősorban Amerika a ludas, ahol nem kap munkát az idős ember, ha a korának megfelelően néz ki. Ez természetesen hozzánk is begyűrűzött, mármint a nem kap munkát.
A kőolajszármazékokkal való kencézés, műtétek, meg mittudom én miféle machinációk helyett az ember világképét kellene helyrezökkenteni és nem lenne gond a megöregedés. |  _________________ hisz mindíg is így éreztem, de tiszteletből egy nagyapának ki így fogalmazta meg:"nem a papír,a vagyon teszi az embert, hanem a jellem..." Jellemed nagy mértékben attól függ, az élet nagy "könyvtárából" mely "könyveket" ölelsz örökre magadba.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
leia1 Neofita
|
Elküldve: 2011. 07. 07. 09:36 Hozzászólás témája: |
|
|
Lehet hogy az öregedés is csak egy olyan folyamat amiből tanulunk és akkor ugyanolyan hasznos mint pl a gyerekkor. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kgab1 Neofita
|
Elküldve: 2015. 06. 16. 16:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Mert mindenki mindig csak a könnyebb részét keresi a dolgoknak... Jó lenne sokáig élni, de tenni érte...az már nem megy... És ezzel magam felett is ítélkezem... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|