Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Caravell Orákulum

|
Elküldve: 2006. 04. 30. 15:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Vendég írta: | Én nem vagyok teherbe,csak a fogyókúrától már kopognak a szemeim,meg má' ez a rohadt tanulás:ti nagyon bejöttök kikapcsolódássnak:az értelmess gondolatjaitokkal... |  _________________ „Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?”
(E. A. Poe) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég Vendég
|
Elküldve: 2006. 04. 30. 15:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Megmondtam a véleményem,ezért el kell mennem  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caravell Orákulum

|
Elküldve: 2006. 04. 30. 15:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Vendég írta: | Megmondtam a véleményem,ezért el kell mennem  |
Talán valaki erre szólított fel? Hiszen mi nagyon tiszteljük az olyan hozzászólókat, akik értelmesen és a másiknak minden tiszteletet megadva megosztják velünk legmélyebb gondolataikat! _________________ „Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?”
(E. A. Poe) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vendég Vendég
|
Elküldve: 2006. 04. 30. 16:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Hát igen:van egy-kis-rosszacska temészetem...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sloan Orákulum

Csatlakozott: 2002.12.15. Vasárnap 17:41 Hozzászólások: 8997 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: 2006. 05. 01. 13:49 Hozzászólás témája: Re: Terhes vagyok??! |
|
|
Mállottviksz néne írta: | Caravell írta: | too_late? írta: | Sziasztok!
Nagy szükségem lenne valakire, aki talán kicsit megnyugtat ill. mond vmi. okosat!!
16 éves vagyok van barátom, voltunk már együtt. De most nagyon félek, igaz még csak két napot késik, de volt egy alkalom, ami miatt nagyon nagyon félek.
Úgy volt, hogy akkor voltunk együtt, mikor nekem meg volt, nem használtunk óvszert és ő még bennem ment el...nagyon nagyon nagyon félek. Ő azt mondja nyugodjak meg, mert így még inkább kitolom a menzeszem határát, ami igaz,de hát hogy lehetnék ilyenkor nyugodt?!
Tehát a kérdésem az, lehetséges az hogy olyankor is teherbe essek, mikor meg van? Mert azt olvastam, hogy a spermák 5 napon keresztül is "működnek".
Kérlek segítsetek! |
Kérdezd meg vmelyik női lap nőgyógyászát, itt a neten (Nők lapja, Maxima stb.) Jobb ötletem nincs, csak tényleg a teszt.
(amiben egyébként nem lakmusz papír van, hanem bizonyos hormonokra érzékeny, de ugyanígy működő színindikátor. bocs a helyesbítésért, csak mielőtt vmelyik kamasz szerez lakmuszpapírt és megméri a pH-ját, legyünk egyértelműek) |
Bammmmmeg édes lelkem ... itt a harmón vagy és elküldöd máshová tanácsadóhoz az emberkét??? És vajon az kb két hét után válaszol, már akkor lehet hogy késő is ... istenem .. hát még sose láttad, hogy vagy 40 tanácsadó van a harmón???? Hová rakjam, hogy lássátok???  | Tökmindegy, van aki csak fórumozni jár ide.  _________________ "A bölcs még nem érkezett meg, csupán már tud gyönyörködni az útban." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vándor Vendég
|
Elküldve: 2006. 05. 01. 14:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Terhes az a.....d! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9598 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2006. 05. 03. 21:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves too_late! ha erre jársz, kérlek mondd el nekünk, hogy mi újság van veled. Az ember izgul érted. Szólj, ha kell még, vagy ha abba lehet hagyni. OK? _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tasman_devil Mágus 2.kör

Csatlakozott: 2002.04.17. Szerda 1:00 Hozzászólások: 2122 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. 06. 19. 17:42 Hozzászólás témája: |
|
|
habár férfiból való vagyok, azért az ilyesmikre megpróbálok politikailag korrekten válaszolni (értsd: a nők ne harapják le a fejemet! ) szerintem a gumi jó ...
Persze azt ajálnják, hogy a tabletta ÉS a gumi együtt az a tuti, de az is csak 99,99%-os lehet max, a tablettáktól meg... nos 16 évesen még nem állapodott meg még a hormonháztartásod 100%-osan, ezért én inkább maradnék a guminál... max. vegyetek ilyen Ultra Safe változatot, ami spermiciddel van tele...
u.i. esetleg egy kis játék keretében húz fel te neki... szerintem szeretni fogja...
(no meg nézzetek körül, mert ahány márka, annyi mértet, hiába van elméletileg standardizálva, én spec van olyan, amibe nem férek bele.... ) _________________ Én nem hiszek a reinkarnációban…
Előző életemben sem hittem benne…
- Mérő László - |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bellamaria Neofita

|
Elküldve: 2006. 09. 18. 17:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Az, ami nagyon elszomorit, és le vagyok döbbenve, és aminek nem örülök, hogy késik a menstruációm.(már több, mint egy hetet)Az orvos vizsgálattal, ultrahanggal nem tudott megállapitani még semmi biztosat. A terhességi teszt pedig biztos eredményt csak az utolsó menszisztől számitott 42. napon ad.(igy mondta az orvos ) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
tasman_devil Mágus 2.kör

Csatlakozott: 2002.04.17. Szerda 1:00 Hozzászólások: 2122 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. 09. 19. 12:47 Hozzászólás témája: |
|
|
bellamaria írta: | Az, ami nagyon elszomorit, és le vagyok döbbenve, és aminek nem örülök, hogy késik a menstruációm.(már több, mint egy hetet)Az orvos vizsgálattal, ultrahanggal nem tudott megállapitani még semmi biztosat. A terhességi teszt pedig biztos eredményt csak az utolsó menszisztől számitott 42. napon ad.(igy mondta az orvos ) |
ne aggódj... tudnék mesélni arról, hogy a nők mesije néha akár teljesen ki is marad!
esetleg nem ért téged valami nagy stressz az elmúlt időben? vagy tragédia? _________________ Én nem hiszek a reinkarnációban…
Előző életemben sem hittem benne…
- Mérő László - |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alexa mágikus

Csatlakozott: 2002.08.23. Péntek 12:12 Hozzászólások: 13935 Tartózkodási hely: Fantázia határán innen és túl
|
Elküldve: 2006. 09. 19. 12:54 Hozzászólás témája: |
|
|
bellamaria írta: | Az, ami nagyon elszomorit, és le vagyok döbbenve, és aminek nem örülök, hogy késik a menstruációm.(már több, mint egy hetet)Az orvos vizsgálattal, ultrahanggal nem tudott megállapitani még semmi biztosat. A terhességi teszt pedig biztos eredményt csak az utolsó menszisztől számitott 42. napon ad.(igy mondta az orvos ) |
Azért vegyél egy tesztet...
Egyébként az orvos is tévedhet, elég nagyot! Anno engem 90%-an terhesnek nyilvánított, aztán kiderült, hogy nem vagyok az, de addigra már ott tartottam, hogy inkább a vonat alá fekszem...  _________________ "Én tükre vagyok minden mosolyoknak..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alex Mágus 1.kör

Csatlakozott: 2004.04.06. Kedd 14:56 Hozzászólások: 2977 Tartózkodási hely: néha itt
|
Elküldve: 2006. 09. 19. 12:56 Hozzászólás témája: |
|
|
alexa írta: | bellamaria írta: | Az, ami nagyon elszomorit, és le vagyok döbbenve, és aminek nem örülök, hogy késik a menstruációm.(már több, mint egy hetet)Az orvos vizsgálattal, ultrahanggal nem tudott megállapitani még semmi biztosat. A terhességi teszt pedig biztos eredményt csak az utolsó menszisztől számitott 42. napon ad.(igy mondta az orvos ) |
Egyébként az orvos is tévedhet, elég nagyot! Anno engem 90%-an terhesnek nyilvánított, aztán kiderült, hogy nem vagyok az, de addigra már ott tartottam, hogy inkább a vonat alá fekszem...  |
a vonat köztudottan segitség a szülés közben...  _________________ Azért történnek katarzis dolgok, hogy valamit megértsünk a velünk történő eseményekből!
Ha valami olyan történik, ami meghaladja a józan ész határait, a szkeptikusok is hívővé válnak! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lady_Zed Dögggg
Csatlakozott: 2005.08.11. Csütörtök 22:49 Hozzászólások: 2727 Tartózkodási hely: holittholottmásholkénelennem:)
|
Elküldve: 2006. 09. 19. 12:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Alex írta: | alexa írta: | bellamaria írta: | Az, ami nagyon elszomorit, és le vagyok döbbenve, és aminek nem örülök, hogy késik a menstruációm.(már több, mint egy hetet)Az orvos vizsgálattal, ultrahanggal nem tudott megállapitani még semmi biztosat. A terhességi teszt pedig biztos eredményt csak az utolsó menszisztől számitott 42. napon ad.(igy mondta az orvos ) |
Egyébként az orvos is tévedhet, elég nagyot! Anno engem 90%-an terhesnek nyilvánított, aztán kiderült, hogy nem vagyok az, de addigra már ott tartottam, hogy inkább a vonat alá fekszem...  |
a vonat köztudottan segitség a szülés közben...  |
B+ Alex!!!!!  _________________ "Tekintem azt, amim nincs, és boldogtalannak hiszem magam. Mások tekintik azt, amim van és azt hiszik, boldog vagyok." (Joseph Roux) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bellamaria Neofita

|
Elküldve: 2006. 09. 19. 12:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi, tragédia nem ért, boldog voltam, úgy látszik, már ez is baj  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alex Mágus 1.kör

Csatlakozott: 2004.04.06. Kedd 14:56 Hozzászólások: 2977 Tartózkodási hely: néha itt
|
Elküldve: 2006. 09. 19. 13:02 Hozzászólás témája: |
|
|
bellamaria írta: | Köszi, tragédia nem ért, boldog voltam, úgy látszik, már ez is baj  |
"Az, ami nagyon elszomorit, és le vagyok döbbenve, és aminek nem örülök, hogy késik a menstruációm.(már több,"
itt még szomorú voltál meg döbbent.....gyorsan ment a boldogság....mint a gyorsvonat ....montam én hogy a vonat hatásos
de ÖRÜLÜNK, HOGY MÁR BOLDOG VAGY...én is az lehetnék ha terhes lennék  _________________ Azért történnek katarzis dolgok, hogy valamit megértsünk a velünk történő eseményekből!
Ha valami olyan történik, ami meghaladja a józan ész határait, a szkeptikusok is hívővé válnak! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|