Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Mállottviksz néne Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 12:03 Hozzászólás témája: Oroszlánok ide gyertek, ha mertek! |
|
|
Vagy talán derogál nekik leereszkedni a plebsz közé? Esetleg túl felszínesek hozzá?? Nem hinném!!!
Oroszlánok ide gyertek, ha mertek! _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
http://utcamacska.blog.hu/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Korali Neofita

Csatlakozott: 2006.09.27. Szerda 19:30 Hozzászólások: 157 Tartózkodási hely: Kréta
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 12:41 Hozzászólás témája: Re: Oroszlánok ide gyertek, ha mertek! |
|
|
Mállottviksz néne írta: | Vagy talán derogál nekik leereszkedni a plebsz közé? Esetleg túl felszínesek hozzá?? Nem hinném!!!
Oroszlánok ide gyertek, ha mertek! |
Én szeretem az oroszlánokat
de nekem csak az aszcendensem, meg a holdam az  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mállottviksz néne Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 12:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Szegény te!  _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
http://utcamacska.blog.hu/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 13:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Ehhh... ez volt az egyetlen normális jegy, akinek nem volt külön téma. Minek is? Ennélkül is tisztában vagyunk önnön nagyságunkkal, és egyébként is miénk az egész fórum. Vonuljon félre aki akar, nekünk meg ide a világot! _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stabil "Remete"

Csatlakozott: 2003.08.27. Szerda 12:03 Hozzászólások: 4506 Tartózkodási hely: nempest
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 13:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Kage írta: | Ehhh... ez volt az egyetlen normális jegy, akinek nem volt külön téma. Minek is? Ennélkül is tisztában vagyunk önnön nagyságunkkal, és egyébként is miénk az egész fórum. Vonuljon félre aki akar, nekünk meg ide a világot! |
ne ijesztegess cicamica
jut eszembe Te tigris is vagy meg oroszlán is? _________________ indulj el befelé! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zzoli Mágus 1.kör
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 13:38 Hozzászólás témája: |
|
|
stabil írta: | Kage írta: | Ehhh... ez volt az egyetlen normális jegy, akinek nem volt külön téma. Minek is? Ennélkül is tisztában vagyunk önnön nagyságunkkal, és egyébként is miénk az egész fórum. Vonuljon félre aki akar, nekünk meg ide a világot! |
ne ijesztegess cicamica
jut eszembe Te tigris is vagy meg oroszlán is? |
olyan nem lehet, mert az már liger!
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dorotthy Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.07.04. Kedd 10:42 Hozzászólások: 1227 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 13:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Lejelenteném az aszcendensemet... Ami önmagában kevés lehet, viszont meg kellm h mondjam, h a hugicámtól nagy sikerrel eltanultam dolgokat!
(Júúúúúj.... egy Oroszlánnal együttélni...) _________________ "Beszélek hozzád, ha meghallasz. Eljövök hozzád, ha meghívsz. És akkor megmutatom, hogy mindig is ott voltam." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zzoli Mágus 1.kör
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 13:45 Hozzászólás témája: |
|
|
dorotthy írta: | Lejelenteném az aszcendensemet... Ami önmagában kevés lehet, viszont meg kellm h mondjam, h a hugicámtól nagy sikerrel eltanultam dolgokat!
(Júúúúúj.... egy Oroszlánnal együttélni...) | Nekem meg a nővérkém egy liger! Hááát, megismételném!
De amúgy az oroszlán marsom ami trigonban van az aszcendensemmel elég hatékonynak bizonyult! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 13:47 Hozzászólás témája: |
|
|
stabil írta: | Kage írta: | Ehhh... ez volt az egyetlen normális jegy, akinek nem volt külön téma. Minek is? Ennélkül is tisztában vagyunk önnön nagyságunkkal, és egyébként is miénk az egész fórum. Vonuljon félre aki akar, nekünk meg ide a világot! |
ne ijesztegess cicamica
Pontosan. Úgyhogy reszkessetek! _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dorotthy Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.07.04. Kedd 10:42 Hozzászólások: 1227 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 14:11 Hozzászólás témája: |
|
|
zzoli írta: | dorotthy írta: | Lejelenteném az aszcendensemet... Ami önmagában kevés lehet, viszont meg kellm h mondjam, h a hugicámtól nagy sikerrel eltanultam dolgokat!
(Júúúúúj.... egy Oroszlánnal együttélni...) | Nekem meg a nővérkém egy liger! Hááát, megismételném!
De amúgy az oroszlán marsom ami trigonban van az aszcendensemmel elég hatékonynak bizonyult! |
Vannak még csodafegyverek a női ciciken kívül...  _________________ "Beszélek hozzád, ha meghallasz. Eljövök hozzád, ha meghívsz. És akkor megmutatom, hogy mindig is ott voltam." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zzoli Mágus 1.kör
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 14:15 Hozzászólás témája: |
|
|
dorotthy írta: | zzoli írta: | dorotthy írta: | Lejelenteném az aszcendensemet... Ami önmagában kevés lehet, viszont meg kellm h mondjam, h a hugicámtól nagy sikerrel eltanultam dolgokat!
Vannak még csodafegyverek a női ciciken kívül...  | Mármint nekem?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dorotthy Mágus 3.kör

|
Elküldve: 2006. 10. 18. 14:26 Hozzászólás témája: |
|
|
zzoli írta: | dorotthy írta: | zzoli írta: | dorotthy írta: | Lejelenteném az aszcendensemet... Ami önmagában kevés lehet, viszont meg kellm h mondjam, h a hugicámtól nagy sikerrel eltanultam dolgokat!
Vannak még csodafegyverek a női ciciken kívül...  | Mármint nekem?  |
A trigonod.  _________________ "Beszélek hozzád, ha meghallasz. Eljövök hozzád, ha meghívsz. És akkor megmutatom, hogy mindig is ott voltam." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Korali Neofita

Csatlakozott: 2006.09.27. Szerda 19:30 Hozzászólások: 157 Tartózkodási hely: Kréta
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 17:44 Hozzászólás témája: |
|
|
zzoli írta: | stabil írta: | Kage írta: | Ehhh... ez volt az egyetlen normális jegy, akinek nem volt külön téma. Minek is? Ennélkül is tisztában vagyunk önnön nagyságunkkal, és egyébként is miénk az egész fórum. Vonuljon félre aki akar, nekünk meg ide a világot! |
ne ijesztegess cicamica
olyan nem lehet, mert az már liger!
 |
vagy tiglán )
szép ez a cica )) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
amanita Mágus 2.kör

|