Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2010. 02. 18. 11:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Szürke a számból vetted ki a szót..ugyanis az elsőnek azt a címet szántam, hogy: "Vágyakozás..."
(azért nem hosszabban, mert így jobban bele lehet gondolni...mi után is vágyakozik...szabadság...vagy szerelem...vagy csak a víz vonzza...)
Az utolsónak pedig: "Nyugalom" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szürke Orákulum

|
Elküldve: 2010. 02. 18. 11:50 Hozzászólás témája: |
|
|
tetszik aotan címe...
az a baj bennem elindul egy láncreakció és ezernyi cím jön...
az elsőre pl
a remény
a várakozás /zsgyi minyá i já vernusz.. tolka ocseny zsgyi-várj reám és megjövök, hogyha vársz nagyon/
a másodikra
az elemek szerelmi csatározása.... /nézd megcsillan rajtuk a nap/
a nap mosolya
hogyha az ég a földdel egybeszakad ...stb...
inkább ti írjatok  _________________ hisz mindíg is így éreztem, de tiszteletből egy nagyapának ki így fogalmazta meg:"nem a papír,a vagyon teszi az embert, hanem a jellem..." Jellemed nagy mértékben attól függ, az élet nagy "könyvtárából" mely "könyveket" ölelsz örökre magadba.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szürke Orákulum

|
Elküldve: 2010. 02. 18. 11:52 Hozzászólás témája: |
|
|
Süni* írta: | Szürke a számból vetted ki a szót..ugyanis az elsőnek azt a címet szántam, hogy: "Vágyakozás..."
(azért nem hosszabban, mert így jobban bele lehet gondolni...mi után is vágyakozik...szabadság...vagy szerelem...vagy csak a víz vonzza...)
Az utolsónak pedig: "Nyugalom" |
igen.. vagy a tavasz ..stb.. után.. vagy a csapat után...
..stb... pont így gondoltam én is... írjatok még olyan jó  _________________ hisz mindíg is így éreztem, de tiszteletből egy nagyapának ki így fogalmazta meg:"nem a papír,a vagyon teszi az embert, hanem a jellem..." Jellemed nagy mértékben attól függ, az élet nagy "könyvtárából" mely "könyveket" ölelsz örökre magadba.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bocsita Mester

|
Elküldve: 2010. 02. 18. 12:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Biztonságos magány*
Hideg napfény
Jégvédelem
A csend háza
* Rögtön meg is magyarázom. Ha kimegy a nyílt vízre, úgy járhat mint Forsterh lábánál befagyott hattyúja . Ezért szárazföldön van. Ahol ugyan a rókáktól nincs teljes biztonságban, de - talán - azzal hogy elbújt a jégtáblák mögé, kevésbé észrevehető. Kilát viszont mögüle, ezért a biztonság. Így viszont egydül van, ami azért mégse jó valahol... De valamit valamiért  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2010. 02. 18. 12:11 Hozzászólás témája: |
|
|
bocsita írta: |
Biztonságos magány*
Hideg napfény
Jégvédelem
A csend háza
* Rögtön meg is magyarázom. Ha kimegy a nyílt vízre, úgy járhat mint Forsterh lábánál befagyott hattyúja . Ezért szárazföldön van. Ahol ugyan a rókáktól nincs teljes biztonságban, de - talán - azzal hogy elbújt a jégtáblák mögé, kevésbé észrevehető. Kilát viszont mögüle, ezért a biztonság. Így viszont egydül van, ami azért mégse jó valahol... De valamit valamiért  |
Igen, nekem is eszembejutott "Forsterh hattyúja"... s hogy másnapra esetleg a róka...de így még el tud repülni...az a hattyú magányosan halt meg...
A "hideg napfény"...és szürke szerint "a nap mosolya"...engem is a csillogó napfény fogott meg a képen..Kristálytiszta ragyogás
Valóban, akár "ezernyi cím" is eszünkbe jut... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2010. 02. 18. 12:20 Hozzászólás témája: |
|
|
forsterh írta: |  |
Forsterh, ha megengeded...
Tudom, ezek a Te képeid. S Te tudod legjobban mi a címük, milyen címet adnál nekik. De talán nem bánod, ha ezeket is...
Éberség (Ki vagy Te?)
Kölcsönös kíváncsiság (Miért figyelsz engem?) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
forsterh Mester
|
Elküldve: 2010. 02. 18. 14:53 Hozzászólás témája: |
|
|
Szervusztok!
Nos ez is egy jó játék, hogy a kép által közvetített pillanatnyi hangulat alapján a lényeget meghatározó címeket adjunk a fotóknak.....
Az első képnél amit Süni* adott "Éberség" (Ki vagy Te) nagyon találó és pontosan jellemzi a helyzetet. Ekkor az őzsuta még nem ismerte fel, hogy ember vagyok és a menekülésénél még sokkal nagyobb volt benne a kiváncsiság.....
A második képen azonban más a helyzet...mert itt az őzsuta már felismerte, hogy ember vagyok és betolakodom az ő birodalmába és ezért aztán harsány, a kutyaugatásához hasonló riasztó hanggal fejezte ki nemtetszését.... hiába mondtam neki, hogy már régóta nem vadászom és csak le akarom fotózni, teleugatta az erdőt......ezért ennek a második képnek én azt a címet adnám, hogy "Felháborodás" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
forsterh Mester
|
Elküldve: 2010. 02. 18. 17:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Felhívnám a figyelmeteket, hogy a következő képem sokkoló tartalmával nem mindenki számára lehet élmény.....
Ezért aki nem szereti a vonat által elütött állat látványát az kérem ne nyissa meg a fotót nagyobbra!!! Köszönöm....
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2010. 02. 19. 06:52 Hozzászólás témája: |
|
|
forsterh írta: | Szervusztok!
Nos ez is egy jó játék, hogy a kép által közvetített pillanatnyi hangulat alapján a lényeget meghatározó címeket adjunk a fotóknak.....
Az első képnél amit Süni* adott "Éberség" (Ki vagy Te) nagyon találó és pontosan jellemzi a helyzetet. Ekkor az őzsuta még nem ismerte fel, hogy ember vagyok és a menekülésénél még sokkal nagyobb volt benne a kiváncsiság.....
A második képen azonban más a helyzet...mert itt az őzsuta már felismerte, hogy ember vagyok és betolakodom az ő birodalmába és ezért aztán harsány, a kutyaugatásához hasonló riasztó hanggal fejezte ki nemtetszését.... hiába mondtam neki, hogy már régóta nem vadászom és csak le akarom fotózni, teleugatta az erdőt......ezért ennek a második képnek én azt a címet adnám, hogy "Felháborodás" |
"hiába mondtam neki"...
Hiába, hiába...persze, mert emberül mondtad!
Az neki kevés, hogy már nem vadászol...meg kellene tanulnod őzül beszélned, hogy ne riaszd el.
"ember vagyok és betolakodom az ő birodalmába"
Örülök, hogy ezt mondod...az ember sokszor hajlamos elfelejteni, hogy nem minden őérte van...s ha az állatok félnek tőlünk, talán joggal teszik... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
forsterh Mester
|
Elküldve: 2010. 02. 19. 16:30 Hozzászólás témája: |
|
|
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
forsterh Mester
|
Elküldve: 2010. 02. 20. 16:05 Hozzászólás témája: |
|
|
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
forsterh Mester
|
Elküldve: 2010. 02. 21. 16:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Szervusztok!
Akkor most következik a jutalom képsor a nyomolvasásban eredményeket elérők számára..... egy nagy esemény .....
megérkezett az erdőre is a Tavasz a mai napon pedig már hivatalosan a csillagászati is....
Mindenkinek kellemes, méhzsongástól és madárdaltól hangos, szerelmes Tavaszt kívánok! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aotan Orákulum

Csatlakozott: 2006.09.26. Kedd 14:47 Hozzászólások: 5139 Tartózkodási hely: fantáziám mesevilága
|
Elküldve: 2010. 02. 21. 16:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor most következik a jutalom képsor a nyomolvasásban eredményeket elérők számára..... egy nagy esemény .....
 |
mekkora agancsoook
hűűű.... és milyen szépek
(van itthon pár de egyik sem ekkora...) _________________ Tudd élni az életed,
ne felejts el élni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2010. 02. 24. 09:12 Hozzászólás témája: |
|
|
|
Köszönjük a képsort az agancsokról... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
shuriken Főmágus

|
Elküldve: 2013. 02. 11. 20:36 Hozzászólás témája: |
|
|
 |