Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Mállottviksz néne Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység
|
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:12 Hozzászólás témája: Mókás nevek - amikkel találkoztál |
|
|
Olyanokra gondolok, mint Balatoni Napsugár, vagy a HBO-n gyakran hallható Bennes Emmi, vagy Vég Ödön
(ezek gyűjtik a névfurcsákat ..)
Nekem volt régen egy ismerősöm, aki File Jenő névre hallgatott és informatikus volt az istenadta, az se vót' sose fájlnak csúfolva
De az öreg Szopó Béla bácsi neve is viszi a pálmát -szegény lánya, akit Szópó Marcsinak hívnak, ha jól tudom, meg is változtatta ezt a nevet.
De nagyon tetszik Dr. Gyökér Irén neve is, aki a HR szakma főguruja lett ezzel a nagyon gyökér névvel ..
De mókásnak tartottam a Pofonka Máriát is, meg a Pöczéné, és a Saláta Lajos is viccesek szerintem.
A Harmó régi szexuálmágusa Dickmann Tamás .. tehát a nomen est omen mindig működik
Várom a fura neveket meg a neves sztorikat! _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
http://utcamacska.blog.hu/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Aquarel Neofita

Csatlakozott: 2007.02.05. Hétfő 22:30 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Végh Béla, ügyvéd  _________________ "Műveld a csodát, ne magyarázd..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alex Mágus 1.kör

Csatlakozott: 2004.04.06. Kedd 14:56 Hozzászólások: 2977 Tartózkodási hely: néha itt
|
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Zömök Dániel..mélyépitő mérnök _________________ Azért történnek katarzis dolgok, hogy valamit megértsünk a velünk történő eseményekből!
Ha valami olyan történik, ami meghaladja a józan ész határait, a szkeptikusok is hívővé válnak! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
La Bruja Enamorada Mester

Csatlakozott: 2007.01.13. Szombat 16:14 Hozzászólások: 989 Tartózkodási hely: Fatime palotája
|
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Miklós Miklós... szegény ember...
De nagy kedvencem a Csésze Alajos is Sírtam a nevetéstől egész nap, miután bemutatkozott, persze előtte gondosan visszatartottam, azt azért égse illett volna... tudom, ez nem szép, de olyan vicces a neve  _________________ Aki él, nem tehet mást, élnie kell!... a végére kell járni, úgy bizony! |
|
Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység
|
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Alex írta: | Zömök Dániel..mélyépitő mérnök |
ez ééédes  _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:27 Hozzászólás témája: |
|
|
boros Ivó és Boros Itala testvérpárt is ismertem ...apuka mókás kedvében volt. Ennek analógiájára találtuk ki a Pál Inka és a Pál Cika neveket ... _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
|
Vissza az elejére |
|
 |
főnixmadár Adeptus

Csatlakozott: 2006.07.06. Csütörtök 0:04 Hozzászólások: 580 Tartózkodási hely: a szivárvány alatt
|
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:34 Hozzászólás témája: |
|
|
Tavaly elballagott tanítványom Szél Béla.
Az 5.c-be jár Trapp István,lánykori nevén Trapp Pista. És ez nem vicc.
fx _________________ Élvezd a napot,élj a mának!A tegnap elmúlt,a holnap a jövő,egy a biztos,a pillanat.Ez minden öröm és boldogság forrása. |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:35 Hozzászólás témája: |
|
|
főnixmadár írta: | Tavaly elballagott tanítványom Szél Béla.
Az 5.c-be jár Trapp István,lánykori nevén Trapp Pista. És ez nem vicc.
fx |
betojok .... trapppista!! Ez jóóóóó  _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Régebben jártam az Elixar irodájában, és ahogy mentem fel, ott rendelt Kuk Ica kozmetikus, hirdetve magát nagy táblán a lépcsőházban harsányan röhögtem a zengett a körfolyosó és késtem jópár percet, mire képes voltam úrrá lenni arcizmaimon .. _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alex Mágus 1.kör

Csatlakozott: 2004.04.06. Kedd 14:56 Hozzászólások: 2977 Tartózkodási hely: néha itt
|
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:41 Hozzászólás témája: |
|
|
...hát a Bugyiné.... ..az mindig kedvencem volt.. ..de qrvra nem tudtam hogy szólítsam.... _________________ Azért történnek katarzis dolgok, hogy valamit megértsünk a velünk történő eseményekből!
Ha valami olyan történik, ami meghaladja a józan ész határait, a szkeptikusok is hívővé válnak! |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:42 Hozzászólás témája: |
|
|
Alex írta: | ...hát a Bugyiné.... ..az mindig kedvencem volt.. ..de qrvra nem tudtam hogy szólítsam.... |
hogyan, szólítsd gatyában ... _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alex Mágus 1.kör

|
Elküldve: 2007. 02. 13. 22:54 Hozzászólás témája: |
|
|
Mállottviksz néne írta: | Alex írta: | ...hát a Bugyiné.... ..az mindig kedvencem volt.. ..de qrvra nem tudtam hogy szólítsam.... |
hogyan, szólítsd gatyában ... |
Tőki Manó.. .gatyában _________________ Azért történnek katarzis dolgok, hogy valamit megértsünk a velünk történő eseményekből!
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9599 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2007. 02. 13. 23:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Régi sváb család ivadékai:
Pietsch Anna és Pietsch Sára.
Bemutatkozáskor a lehető leginkább ts-t ejtettek a cs helyett és hosszú, nagyon hosszú szünet után mondták a keresztnevüket....  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2007. 02. 13. 23:58 Hozzászólás témája: |
|
|
Fennakadt a szemem, mikor évekkel ezelőtt Pina Bausch táncszínháza vendégszerepelt hazánkban... _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
főnixmadár Adeptus

Csatlakozott: 2006.07.06. Csütörtök 0:04 Hozzászólások: 580 Tartózkodási hely: a szivárvány alatt
|
Elküldve: 2007. 02. 14. 00:13 Hozzászólás témája: |
|
|
Én asszem bepissentettem az előttem szólók beírásainak okán.
fx _________________ Élvezd a napot,élj a mának!A tegnap elmúlt,a holnap a jövő,egy a biztos,a pillanat.Ez minden öröm és boldogság forrása. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|