Hópihék hatalma - angyali jósda fehérre álmodott karácsonyokra...


Hópihék hatalma - angyali jósda fehérre álmodott karácsonyokra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Szentestén különleges hópihék hullottak a Földre. Néhány kiválasztott hópihe az angyalok szárnyán hullott keresztül, s ettől ezek a pihék egészen mások lettek. Áldást, békességet, mesebeli üzenetet hoztak. Volt, aki csak bosszantó útakadályként gondolt rájuk, mások leszegett fejjel tovább mentek a hóesésben, észre sem véve az angyalok libbenő szárnyának mágikus érintését. A tiszta emberek szívébe azonban ezek a pihék békét, boldogságot, harmóniát loptak, a különlegesek pedig megértették az üzenetüket. Közéjük tartozol? Akkor...  


Melyik hópihe hullott a te föltartott tenyeredbe?


Nézd egy kicsit őket, és megtalálod a sajátodat. Válaszd ki amelyik megérint, keresd ki alább a jelentését!
Áldása elkísér az ünnepek alatt, és még tovább is, míg csak megőrzöd a szívedben!





Ugye tudtad, hogy a hópihe olyan, akár az ember? Nincs két egyforma köztük, és milliárdnyi hullik le belőlük minden télen. 

Ebben a hópihés játékos jósdában most nincs szebb és kevésbé szép - most csak az intuíciód működik. A formák, apró részletek mások és lehet, hogy te beléjük látsz valamit, amitől számodra egya hópihék közül különlegesebb a többinél. Ezt hívják barátságnak, szeretetnek, amikor a figyelmünk által valami (valaki?) fontosabbá lesz számunkra. Ez a jósjáték egyúttal tanítás is, hiszen amire nagyobb figyelmet fordítasz, az megszólít és te magad is azt szólítod meg.
 

Keresd hát ki a kedvencedet a felsorolásból! 




A hópihe, egy erőteljes szárnycsapásokkal repülő, dinamikus, merész angyal szárnyán hullott keresztül. Akinek ez a hópihe hullott a tenyerébe, annak a Változások angyala üzent. 

Az Ünnepek alatt sorsod váratlan, nagy fordulatot vesz, olyan élmények történnek veled, melyek valódi értelmét lehet, hogy csak sokkal később fogod megérteni. A változás lényege, hogy megdőlnek az állandónak hitt dologk. Ingataggá válnak az ingóságok, labilisabbak lesznek a barátságok. A jó és a rossz most nem értékelhető fogalmak. Fogadd el, ami történik, és azt a pillanatot oldd meg, amiben éppen vagy. A jövőd az Angyal kezében van, aki biztosít arról, hogy a megfelelő irányban haladsz. 



A hópihe, egy kimért, lassú szárnycsapásokkal repülő, megfontolt angyal szárnyán hullott keresztül. Célirányosan szállt át az égen, mindig tudta, merre tart. Akinek ez a hópihe hullott a tenyerébe, annak az Akarat angyala üzent.

Az Ünnepek alatt mindaz, aminek akaratoddal nekifeszülsz, nem fog sikerülni, ám amit szíved akar, valódi, tiszta vágyódással, az bizony megvalósul. Hogyan kell valóban azt akarni, ami szívünknek a legjobb? Erre tanít ez az angyal, még hosszú idővel az Ünnep után is. Engedd el, hogy megkaphasd, ne ragaszkodj hozzá, és egészen a tied lesz.





A hópehely egy különlegesen éteri vonású, igazán kecses angyal, mennyei csillámlással befuttatott szárnytollán hullott keresztül, így akinek ez a pehely üzen, az a Szépség angyalától kapja üzenetét!

Az ünnepek alatt olyan dolgokat pillanthatsz meg, amit más nem. Rejtélyes dolgokba nyerhetsz betekintést, és lehet, hogy csak te veszed észre a csodát, amit az angyal neked ajándékoz. Ajándékaid különlegesen tetszetősök az idén, s ha eddig hiábavalóként elutasítottad a külcsínnel járó dolgokat, akkor is felhívja a figyelmedet arra, hogy a szépség fontos dolog. A görögök azt mondták: Szép, ami érdek nélkül tetszik! Gondolkodj ezen a mondáson!




Egy lángpallossal szálló, szigorú arcú, lehunyt szemű angyal szelte át az eget. Szárnya hasította a levegőt, éppen hogy csak hozzáérhetett egy könnyű hópihe. Az Igazság angyala üzenetet küldött.

Az ünnepek alatt fény derül mindenre – az is lehet, hogy olyan dogokra is, amik nem kellemesek a számodra. Később azonban rájössz, hogy fontos volt tudnod ezeket, mert segítik döntéseidet. Az igazság eszméje segít neked abban, hogy megkapd mindazt, ami jogosan jár neked, ami a tied, amit esetleg elvitattak eddig. Igazadat megvédheted, az angyal mögötted áll, megvéd, segít. Ha azonban vélt igazság a tied, akkor elveszítheted azt, amiről csak hitted, hogy a tied. Bízd az angyalodra, mert ő tudja az egyetemes igazságot.



Egy vakítóan fehér angyal repült át az égen. Az éjszaka minden csillaga elszégyellte magát, mert ennek az angyalnak olyan tiszta volt a szárnya. Az összes hópihe kikerülte, de egyetlenegy volt, amely fehérségével méltó volt arra, hogy szárnyához érjen. A Tisztaság angyala üzent általa.

Az Ünnepek alatt kegyben részesülsz. Lelked megtisztul, olyan érzések folynak át rajtad, amelyek feloldják mindazon bánat, gyász és bűntudat páncélját, amiket eddig teherként cipeltél. A lelkeden esett foltok begyógyulnak, eltűnnek, megtisztulva léphetsz át az új esztendőbe. Az angyal megtanít arra, hogy alázattal légy és meg tudj bocsátani, s hogy figyelni tudj mások igényeire, érdekére is, anélkül, hogy magadét háttérbe kéne szorítanod!




Egy aranyos szárnyú, gyöngykoszorús, ezüsthajú, tündöklően ragyogó angyal repült át az égen. Szoknyáját aranyfonallal varrták, s a hó kristályainak miriádjai kápráztak rajta. Egyetlen pihe azonban levált róla, és a Földre hullt, mert általa üzent a Bőség angyala.

Az Ünnepek alatt minden megérkezik hozzád, amire vágytál. A tárgyak, az anyagi javak találnak most hozzád, és fogadd őket bőkezűen magad is. Az adakozás, és a bőség megélése együtt járnak. Ami nem kell, add oda valakinek, hogy átvehesse helyét az újabb, a jobb, a szebb. Ha pénzt kapsz, akkor tegyél el belőle egy érmét, hogy a következő évben szerencséd legyen a pénzügyek terén.



Egy angyal repült az égen, s úgy dalolt, hogy aki hallotta, behunyta szemét, és átjárta lelkét a csodálatos élmény. Zöldes fényt árasztott magából, szárnyaiba itt-ott apró üveg és kristály - csengettyűk akadtak, ahogy elszállt az emberek karácsonyfái felett. Egy finoman szőtt mintázatú hópihe ért a szárnyához, s a Harmónia angyalának üzenetét hozta.

Az Ünnepek alatt megleled lelked békéjét. A magasabb összefüggések világossá válnak, és a mélységi kapcsolatokra is fény derül. Énekelj, táncolj, alkoss ebben az időszakban. Foglalkozz lelked békéjének megtalálásával, hiszen esélyed most megnőtt erre. Az ima most akkor is helyén való, ha amúgy nem szoktál imádkozni. Ha meditációnak hívod, akkor legyen az. Menj a templomba, vagy egy szent és tiszta helyre, ahol magadra találsz. Keresd a csendet. Az élmény feltölt, és egész évben erőt, energiát ad mindahhoz, ami rád vár.



Az angyal, aki átszelte az eget, rózsaszínes fényben derengett, és szárnyai mindannyiszor ölelésre nyíltak, ahányszor hópihe hullott rájuk. Az angyal szárnyából sok-sok hópihe hullott alá. A Szeretet angyala ugyanis tudta, hogy adományából minél több hull a földre, az emberiség annál boldogabb lesz.

Az Ünnepek alatt az ő üzenetét kapták legtöbben. Minden ölelésben, a szeretet minden formájában ott van az angyal szárnyának fuvallata. A szeretőkében éppen úgy, mint az anya ölelésében, aki gyermekét vonja magához, az öregek girbe-gurba ujjainak finom mozdulatában, ahogy az ünnepi süteményért nyúlnak. A gyermekében, akik kedves, régi játékának fogad hűséget az új, csillogó ajándékokkal szemben. 


Az angyal üzenetét nem érteni, hanem érezni lehet. Ha behunyod kicsit a szemed, és arra gondolsz, akit a legjobban szeretsz, akkor érzed legerősebben. Lehet, hogy valamiért ez a személy nincs épp melletted! Küldj neki egy e-mailt, üzenetet bármilyen csatornán, vagy ha lehet, hívd fel, de legalább gondolj rá – és a szeretetteli gondolat telepatikusan eljut hozzá, még akkor is, ha akire gondolsz, már egy másik világban él.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 26126 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

 

 





St Vincent 1970-es bélyegén a Pásztorok imádásának jelenetét láthatjuk.

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x