3 önbizalom tuningtipp nyári hétvégékre
Címlap / Psziché / 3 önbizalom tuningtipp nyári hétvégékre

3 önbizalom tuningtipp nyári hétvégékre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Itt a nyár! Vannak, akiknek ez magától értetődő módon egyet jelent a bulival. És vannak, akik bepunnyadnak a lakás sötétebbik sarkába. Kicsi vagy - vagy valamid kicsi? Csúnya vagy? Nem vagy humoros? Lúzer vagy? Egy született vesztes? Ilyen fejre mint a tied, szatyrot kell húzni és le kell rugdosni a lépcsőn? Várj!  

Még mielőtt feladnád az egészet és végképp felszámolnád az önbizalmad, adok 3 olyan tanácsot, amivel messzebbre jutsz, mint a szoba sarka.
  1. Olvass lelkesítő történeteket! Olyanokat, melyben a főhős egészen mélyről képes egész magasra jutni! Az agyad átáll a „szerencsés” gondolkodásmódra. (A filmek is lehetnek ilyenek, de az olvasott történet esetében az agyadat neked kell képalkotásra használni, ezrét az olvasás kicsit jobb, mintha filmet néznél!) 
     
  2. Hallgass lelkesítő zenét! Sok önbizalom hiányos ember kizárólag „siratókat” hallgat. Minden életkornak megfelelő zeneirodalomban találunk búslakodós zenéket. Nos ezeket most azonnal felejtsük el! Bármilyen szépek is, az önbizalom tuning idejére válogass össze pergős, dallamos, ritmusos, pozitív szövegű dalokat. Bánja kánya, ha ezek nem olyan veretes irodalmi értékűek, vagy éppen nem tökéletesek zeneileg! Ha tudsz rá kicsit ugrálni, táncolni, az is remek móka - nem kell hozzá közönség sem, de ha együtt tudtok táncolni és boldonozni, több erőt adhat! 
     

     
  3. Menj vidám helyekre! Irány a Vidámpark, a színház, a mozi, a színes kavalkádok! Szekérfelvonulás, Krisna völgyi búcsú az ezoterikus népeknek, mindenféle fesztiválok, azoknak, akik a bulizós helyeket kedvelik, s Visegrádi Palotajátékok a hagyományőrzőknek. Nem kell ott semmit csinálnod, elég, ha iszol egy nagy és színes koktélt, vagy egy nagyon színes jégkását!

Ne akarj semmit másként – csak legyél jelen!

Már az is hatalmas változás, ha ilyen apró dolgokat meg tudsz lépni! Ne akarj egyik napról a másikra menő party-arc lenni, egyszerűen az is elég, ha jelen vagy.  Ha ott vagy, ha csöndben hallgatsz, ha diszkréten részt veszel a dologban, ha kacagni tudsz egy regényen, vagy vidáman ugrándozni egy zenére, akár odahaza, ahol senki nem láthatja!


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4259 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x