Az élet legnagyobb csodája: A születés
Címlap / Kultúra / Az élet legnagyobb csodája: A születés

>

Az élet legnagyobb csodája: A születés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő országos szakmai, tájékoztató és kulturális rendezvénysorozat május 5. és 11. kerül megtartásra. Miről szól és mire számíthat, aki ellátogat valamely rendezvényre? 

Ez a hét a babáké, mamáké, kispapáké és családoké. Igen, ez a hét az élet minden területét felöleli, hiszen az élet gyökerét ragadja meg és azon át táplálja egészét. Ez a fesztivál tudást is hordoz. Nem csak jól érzed magad, hanem közben részese lehetsz azoknak az információknak és tapasztalatoknak, amelyek feltétlenül zükségesek egy szülő vagy várandós számára. Ha még nem szültél, de érdekel miként csöppenhet a baba a világba, szintén köztünk a helyed!

Országos program kereső>>>

A Születés Hete egy olyan alkalom, amikor az ország sok településén, Budapest sok kerületében egy hétig az érdeklődők könnyen megtalálhatják azokat az információkat, előadókat, beszélgetőpartnereket, filmeket, kiadványokat, amelyek segíthetnek tájékozódni a várandóssággal, szüléssel, születéssel kapcsolatban.

A rendezvénysorozat célja, hogy a várandósok és családjuk minél szélesebb körű tájékoztatást kapjanak választási lehetőségeikről, a hazai ellátás hagyományos és újszerű alternatíváiról, az informált döntést elősegítő kutatási eredményekről és a nemzetközi egészségügyi szervezetek ajánlásairól. Az ország különböző pontjain bábák, szülésznők, szülész orvosok, dúlák, védőnők, szülésfelkészítők, pszichológusok, homeopaták, gyógytornászok, mentálhigiénés szakemberek, szoptatási tanácsadók találkoznak várandósokkal, hogy számukra a lehető legtöbb információt átadják, és segítsenek abban, hogy a várandósság ideje ne szorongással, bizonytalansággal teli időszak legyen.

A programsorozat részeként a klasszikus és alternatív módszerek hívei, civil szervezetek és az intézményes ellátórendszer tagjai és a különböző szakmai műhelyek képviselői is találkoznak egymással, hogy tapasztalataikat kicseréljék.

2003 óta minden évben egy hét arról szól, hogy ne csak ez az egy hét szóljon a várandósságról, szülésről, születésről, hanem minden érintett család, amikor szüksége van erre, folyamatosan tájékozódhasson, választ kaphasson a kérdéseire.

Forrás: www.szuleteshete.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1639 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x