HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-24
Címlap / Kultúra / Thomas Schäfer: Ami a lelket megbetegíti és ami meggyógyítja

Thomas Schäfer: Ami a lelket megbetegíti és ami meggyógyítja

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-24

Nincs még egy pszihoterapeuta, akinek a tevékenysége olyan éles visszhangot váltott volna ki, mint Bert Hellingeré. Eddig mégsem született olyan mű, amely átfogóan, mégis közértheten tárná elénk az új irányokat kijelölő Hellingerstratégiát. Thomas Schäfer lélekgyógyász és pszihoterapeuta széles olvasótábor számára teszi hozzáférhetővé Hellinger teóriáját és vizsgálódásának területeit  

 


Nincs még egy pszihoterapeuta, akinek a tevékenysége olyan éles visszhangot váltott volna ki, mint Bert Hellingeré. Eddig mégsem született olyan mű, amely átfogóan, mégis közértheten tárná elénk az új irányokat kijelölő Hellingerstratégiát.
Thomas Schäfer lélekgyógyász és pszihoterapeuta széles olvasótábor számára teszi hozzáférhetővé Hellinger teóriáját és vizsgálódásának területeit:
- milyen családi hátterük lehet a súlyos lelki betegségeknek
- férfi és nő, szülő és gyermek kapcsolata egyes esetekben miért harmonikus, más esetekben miért rossz
- milyen szerepet játszik a vallás az ember fejlődésében - hogyan viszonyuljunk a halálhoz.
Hellinger a családot a társadalom legfontosabb egységének, de egyúttal sok öröm és bánat forrásának is tekinti. A könyv szerzője részletesen elemzi a Hellinger által kifejlesztett családleképezés módszert. Bemutatja, hogyan oldhatók fel a kóros minták és hogyan állítható helyre a szeretet.
A könyv a Bioenergetic Kiadó gondozásában jelent meg, megvásárolható a nagyobb könyvesboltokben, illetve megrendelhető közvetlenül a Kiadó honlapján: www.bioenergetic.hu . 
 
[4577]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x