HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Címlap / Kultúra / Kamcsatka – kalandtúra a pokol tornácán

Kamcsatka – kalandtúra a pokol tornácán

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19

Ez a káprázatos félsziget pontosan az északi félteke túloldalán van, 11 óra időeltolódásnyira Magyarországtól. Másban is a legek hazája Kamcsatka: a legtöbb működő vulkán, a legtöbb gejzír és még sorolhatnánk.  

 

Ez a káprázatos félsziget pontosan az északi félteke túloldalán van, 11 óra időeltolódásnyira Magyarországtól. Másban is a legek hazája Kamcsatka: a legtöbb működő vulkán, a legtöbb gejzír és még sorolhatnánk. Oroszország egyik legkevésbé felfedezett területe ez, mely ma is állandóan változik, hiszen legalább 30 aktív tűzhányó rendezi át folyton a térképet. Kamcsatkán összesen több, mint 200 vulkán található, a hegyekben 400 gleccser, számolatlanul sok iszapfortyogó, hőforrás és egyedül csak a Gejzírek-völgyében és környékén 200 gejzír. A félszigeten nincsenek nagy ipari létesítmények; ennek és elzártságának köszönhetően rendkívül gazdag itt az állat- és növényvilág.

Mintha egy ökológiai múzeumban járnánk. A felszínt néhol kiterjedt erdőségek borítják, néhol hatalmas lávasivatagok állják az utazó útját. Nem véletlenül tesztelték itt az orosz űrkutatók a Holdra szánt távirányítású holdjárműveiket. Kamcsatka hosszú évtizedekig a hidegháború mostohagyermeke volt. Külföldiek csak 1990 óta látogathatnak ide.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[4895]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x