HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-22
Címlap / Őrület / A mobiltechnológia újraértelmezi a dress code fogalmát

A mobiltechnológia újraértelmezi a dress code fogalmát

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-22

Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Louis Vuitton. A divatvilág emblematikus alakjait már megihlette az infókommunikáció, amikor kollekcióikban mintaként megjelenítették a QR kódot, magasabb szintre emelve ezzel az önkifejezés fogalmát. 

 

Az innováció mellett a tervezés nagy ikonjai sem tudnak szó nélkül elmenni. Fáradhatatlanul keresik annak lehetőségét, hogyan tudnák magukévá tenni és minél ötletesebben megjeleníteni kollekcióikban az olyan – mindennapjainkat átszövő – fogalmakat, mint közösségi kommunikáció, tartalommegosztás. Ahogy a kreatívok és a divattervezés is látványosan kísérleteznek a technológiákkal, újabb kapuk és átjárási lehetőségek nyílnak az online és az offline világ között.

Érdemes eljátszani a gondolattal, milyen kódolt üzeneteket osztanánk meg a külvilággal. A kódkészítés nem a nagy tervezők kiváltsága, néhány másodperc alatt készíthetünk otthon egyedi QR kódot, amit aztán felhasználhatunk ruháinkon, kiegészítőinkön, vagy akár a bőrünkre rajzolva, festve, kinek mit diktál a stílusa. Biztosak lehetünk benne, hogy megjelenésünknek titokzatosságot kölcsönöz, így a környezetünknek élvezetes játék lesz ezeket az üzeneteket felfedezni, kibontani.

A mobilkód eddig Japánban futotta be a legnagyobb karriert, de ötletes megoldásoknak nem vagyunk híján itthon, Magyarországon sem. A napokban indul útjára az a nyereményjáték, mely QR kódok megfejtésére invitálja a mobilkommunikációt és a divatot egyaránt kedvelőket – mondta Pandur Imre, a dunapiac.hu-t üzemeltető cég ügyvezetője, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy szeretnék hangsúlyozni a mobilkódok önálló felhasználásának lehetőségeit.

Békés Zoltán, a MrSale Öltönyüzlet cégvezetője ezzel kapcsolatban kifejtette, hogy olyan játékot is indítanak, amely saját, szabad szemmel is értelmezhető kód megalkotására buzdítja az érdeklődőket.

Részletek ezen az oldalon olvashatók, a játék részletes leírása pedig itt található.
 
 
[3509]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x