Megvan az egymilliomodik játékos az iWiW-en
hirdetés
Címlap / Kütyü és tudomány / Megvan az egymilliomodik játékos az iWiW-en

Megvan az egymilliomodik játékos az iWiW-en

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

A nők körében a farmos, a férfiak esetében a kártyás és a harcos stratégiai játékok a legnépszerűbbek az iWiW virtuális világban. Mostantól pedig kávézót üzemeltethet vagy a Keresztapa küldetéseit teljesítheti az, aki gengszter vagy épp üzletasszony bőrébe bújna. 


Rendezvénynaptár
Magyarország legelső közösségi portálja, az iWiW jelenleg harminchat magyar nyelvű és ingyenesen elérhető játékot kínál felhasználói számára az Alkalmazások között. A játékosok száma a napokban haladta meg az egymilliót. A statisztikák alapján a nők leginkább a farmos stratégiai játékokat (pl. Farmerama, Őrült farm) részesítik előnyben. Ezek közül a legnépszerűbb a magyar fejlesztésű Tanyavilág, melyet csaknem 200 ezer ember vett fel, a legaktívabbak a 30-35 év közötti korcsoportba tartozó hölgyek.

Tanyavilág felhasználói demográfiai és korcsoport megoszlás szerint:
A férfiak esetében a szintén magyar fejlesztésű Machopoker kártyajáték vezet (több mint 240 ezren játszottak már vele), de igen közkedvelt a Városi bandák elnevezésű harcos stratégiai játék is. A Webaudit eredményei szerint legtöbbet a 36-44 év közöttiek játszanak.

Machopoker felhasználói demográfiai és korcsoport megoszlás szerint:
Egyre több nemzetközi játékforgalmazó érdeklődik a magyar közösségi portál iránt, és hozza be játékait az iWiW-re. A sort a német Bigpoint BmgH kezdte, majd az orosz i-Jet Media folytatta, januártól pedig a népszerű Goodgames Studios négy új játékát fedezhetjük fel az iWiW Alkalmazásai között.


Az újdonságok közül kettő a hölgyeket célozza meg: a Goodgame Cafe-ban kávézót lehet üzemeltetni, és ügyesen taktikázva (például az ételek beszerzésének optimalizálásával) az üzletasszonyok gyöngyévé válni. A farmos játékok kedvelőinek pedig szóljon a legújabb őrület, a Goodgame Farmer. Ezen a virtuális farmon bárki kiélheti gazdálkodási és gazdasági ösztöneit, majd a bevételt csupa hasznos dologra elverheti.


A férfiak pedig egészen új pókerélményt szerezhetnek a Goodgame Poker elnevezésű játékkal, amely tulajdonképpen az Texas Hold’em Poker alapjaira épül, ám jócskán felturbózták extrákkal. Aki pedig a gengszterek életébe kóstolna bele, legálisan megteheti a Goodgame Mafiával: a Keresztapa megbízásait teljesítve kellő rátermettséggel, a raglétrán fokról fokra feljebb lépve akár a világ legnagyobb gengszterévé válhat a vállalkozó kedvű játékos.


Ahogy az iWiW összes játéka, úgy természetesen az újak is magyar nyelven érhetők el a közösségi portálon.
 
 
[ 3494 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x