HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-21
Címlap / Őrület / Megéri pozitívan gondolkodni!

Megéri pozitívan gondolkodni!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-21

A pesszimisták passzívabbak és betegesebbek - bizonyították a tudósok. Sőt azt is, hogy megéri pozitívabban gondolkodni!  

 

A híres Mayo Klinika munkatársai 800 beteget vizsgáltak, 30 éven át. A kísérletük igazolta, hogy a pesszimista életszemlélet és a rövidebb átlagéletkor között egyértelmű az összefüggés. Arra az eredményre jutottak, hogy a pesszimisták passzívabban viselkednek, és ennek következtében sokkal kevesebb pozitív élményben van részük, mint azoknak akik az élet jó oldalát próbálják keresni.

Nincs semmi értelme az egésznek!
Ez a kedvenc jelmondata a pesszimistáknak, melyel gyakran még az optimisták jókedvét is tönkreteszik, ahelyett, hogy inkább megpróbálnának értelmet keresni a dolgok mögött. A pesszimisták sokkal több alkalommal hagyják figyelmen kívül az orvos tanácsait, s az általános immunállapotuk is 14%-os átlaggal rosszabb, mint az optimistáké. Már ezért önmagában is érdemes figyelni a pesszimizmus jeleit, és megtanulni a pozitív gondolkodás alapjait.

Légy optimista - élvezd a pénzt!
A kutatás részleteiben azt is kimutatták azonban, hogy az optimisták - mivel vállalkozókedvűbbek - többnyire jómódúbbak is lesznek, mint pesszimista társaik, illetve a saját anyagi helyzetüket jobban tudják élvezni és értékelni.

Aki optimistábban szeretne gondolkodni, azoknak ajánlott elvégezni egy agykontroll kurzust, vagy éppen felkeresni egy terapeutát, aki segít abban, hogy az élet pozitív oldalát is figyelembe tudjuk venni!


 
 
[4168]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x