Fenn vagy Facebookon, Twitteren? Könnyebb kirabolni!
hirdetés
Címlap / Őrület / Fenn vagy Facebookon, Twitteren? Könnyebb kirabolni!

Fenn vagy Facebookon, Twitteren? Könnyebb kirabolni!

Forrás: Medipress
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

A legújabb kutatások szerint nagyobb eséllyel válnak betörők áldozataivá azok az emberek, akik a Facebookhoz és a Twitterhez hasonló közösségi oldalakat használnak, a bűnözök ugyanis könnyen hozzáférhetnek személyes adataikhoz. 


Rendezvénynaptár
A Legal & General nevű biztosító felmérései szerint felhasználók millió osztanak meg egész személyes adatokat ezeken a közösségi oldalakon, amelyekben néha a nyaralásuk időpontját is közlik, amit a betörők könnyedén kihasználhatnak.

A 2000 önkéntes részvételével készült felmérés szerint a 16 és 24 évesek közel kétharmada ad meg egészen személyes adatokat is magáról a közösségi oldalakon.

"Ez az egész olyan, mint egy húspiac a betörők számára. Csak kiválasztják a leginkább ideális célpontokat, és olyankor mennek „Felméréseink szerint a felhasználók 41 százaléka ad meg mindenki számára elérhető személyes adatokat (születési hely, idő, előző munkahelyek, lakócím) - nyilatkozta Graham Cluley, a Sophos nevű internetes biztonsági cég munkatársa - Mindenki jobban tenné, ha óvatosabban bánna személyes adataival, mert sajnos a bűnözők nagyon könnyen kihasználhatják jóhiszeműségünket."

Medipress 
 
[ 789 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x