HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-21
Címlap / Őrület / Emily, a világutazó macska

Emily, a világutazó macska

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-21

Egy hónapja csavargott el appletoni otthonából Emily, az amerikai macskalány, s szerető családja a napokban értesült arról, hogy előkerült.... Franciaországban. Cica és gazdája egyelőre nem találkozhatnak, még néhány hivatalos formaságot le kell bonyolítani, amíg a kalandvágyó macska hazatérhet az Újvilágba. A visszaút ráadásul pénzbe kerül, nem úgy, mint az Európában végződött kiruccanás, amit Emily potyautasként tett meg egy óceánjáró fedélzetén.

 

 

Eltűnésekor gazdasszonya, Lesley McElhiney egyenesen a közeli állatmenhelyre ment, ahol korábban többször is megtalálta Emilyt. De ezúttal üres kézzel kellett hazatérnie, s a hűtlen állat később sem jelentkezett.

A minap a macska állatorvosa, John Palarski értesítette McElhiney asszonyt arról, hogy Emily világgá ment, de van remény, hogy visszakapják.

Palarski doktor is telefonon tudta meg a páratlan történet részleteit. A macskát egy francia kikötőben horgonyt vető óceánjáró teherhajón fedezték fel a kirakodáskor. A nyakán lévő pántról olvasták le orvosa telefonszámát.

Az előzményeket csak találgatni lehet. A legvalószínűbb az, hogy a csavargó a házuk szomszédságában lévő papírraktárba vette be magát, s valahogy belekerült a tengerentúli szállítmányba. Csoda az is, hogy túlélte a nagy utazást, amely jó három hétig tartott. Orvosa szerint a hajón föltehetően egerekkel táplálkozott, s nyilván vízhez is jutott.

Itt happyenddel véget is érhetne a sztori, de néhány hivatalos formaság még akadályozza Emily és "mamája" találkozását. McElhiney asszonynak dokumentummal kell bizonyítania, hogy ő a macska jogos tulajdonosa, s ebben a minőségében az ő tiszte Emily hazautazásának finanszírozása is.

Az appletoni háziasszony eldöntötte, hogy repülőjegyet vesz a macskájának, most már mindegy, Emily eddig sem volt olcsó mulatság. Rendszeresen kellett őt kiváltani az állatmenhelyről. Most meg itt van a karatén bérleti díja is, Emilyt ugyanis Európából hazatérve átmeneti időre megfigyelés alá fogják helyezni.

.hanna
 
 
[2575]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x