HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-21
Címlap / Őrület / A vak kutya elkapja a labdákat és a frizbiket

A vak kutya elkapja a labdákat és a frizbiket

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-21

Myron, az Ausztráliában élő kutya imád labdázni és frizbivel játszani, pedig pár hónapos korában mindkét szemét ki kellett operálni.  

 

A négyéves boxer és Border Collie keverék Ausztrália egyik leghíresebb és legnagyobb szeretetnek örvendő kutyája különleges története miatt.

Myron gazdája, a 41 éves Raquel Wood rendszeresen kiviszi a helyi parkba játszani, ahol élvezettel szaladgál és elkapja a játékokat.


"El tudja kapni a labdákat és a frizbiket, mert olyan jó a hallása és tanult a próbálkozásokból. Nagyon okos, valójában nehéz észrevenni, hogy nincsenek szemei" - mondta Raquel Wood.

Az állatorvosok kölyök korában azt tanácsolták a gazdáinak, hogy altassák el Myront, hiszen nem csak a szemeit veszítette el a zöldhályog miatt, hanem epilepsziás és túlérzékeny is. Raquel Wood és a férje, Terry azonban ragaszkodott a kutyához több ezer dollárt költött a gyógyítására.
  
 
[3406]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x