HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-18
Címlap / Őrület / A legdrágább veterán Bugatti

A legdrágább veterán Bugatti

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-18

A várakozások szerint minden eddiginél többet fognak fizetni egy 79 éves Bugatti versenyautóért. A hétvégén tartandó kaliforniai árverésen 4,5 millió dolláros árbevételre számítanak.  

 

Az 1931-ben gyártott Bugatti Type 51 versenyautó 17 európai Grand Prix versenyen vett részt és a típus egyik legjobb állapotban fennmaradt példánya: eredeti a motorja, a váltója és a karosszéria is.


Ha az eladó számításai bejönnek a Montereyben rendezett árverésen, ez lesz minden idők legdrágább Bugatti versenyautója. Az eddig rekordot egyébként az a brit gyűjtő tartja, aki most eladásra kínálja ezt a veterán autót: két éve ő vett 3,9 millió dollárért egy másik Bugattit, egy Type 35 típusjelűt.


A pénzügyi válság nem vetette vissza a veterán autók piacát, sőt megdobta az árakat, mert a tőke az alternatív befektetési lehetőségeket keresi. Bugatti Type 51 autót utoljára csaknem 10 éve adtak el, akkor "csak" másfél millió dollárt fizettek érte.
  

 
 
[4680]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x