Ebsétáltatási sebességminimum
Címlap / Őrület / Ebsétáltatási sebességminimum

Ebsétáltatási sebességminimum

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

Börtönbe kerülhet egy nő Nagy-Britanniában, ha nem sétáltatja kellően gyorsan két kutyáját - legalábbis egy bírói ítélet szerint. 

A 61 éves essexi Linda Jefferiesre vonatkozik az ebsétáltatási sebességszigor. A nő évek óta haragos viszonyban áll egy szomszédasszonyával, az 54 esztendős Pauline Robb-bal, mert utóbbi birtokán át kell járnia ahhoz, hogy eljusson egyik saját földjéhez. Tavaly Robbék pert indítottak ellene azt állítva, hogy szomszédjuk szolgalmi úti ebes sétáit arra használja, hogy kémkedjen utánuk. A pernek már több tárgyalása volt és az egyiknek az lett a vége, hogy a bíró megtiltotta Jefferiesnek a fényképezgetést és filmezést szomszédja földjén, és elrendelte, hogy úgymond ésszerű tempóban haladjon a szolgalmi úton kutyáival.

Jefferies nem hagyta annyiban a dolgot, fellebbezett, azt követelve, hogy olyan sebességgel sétáltathassa kutyáit, amilyenhez kedve van. A bíróság azonban úgy találta, hogy helyénvaló sebességminimum megszabása.

"Ha Jefferies asszony igazán kutyasétáltatásra használja az ösvényt, nem pedig hírszerzői gyakorlatozásra, akkor nincs semmi félnivalója" - zárta le az ügyet a bíró és a perköltség megfizetésére kötelezte a fellebbezőt.

A nőt, ha mégis túl lassan halad, akár 5 ezer fontra, vagy fél év börtönre is ítélhetik - adta hírül a The Daily Telegraph című brit napilap.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1661 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x