Vatera piactér
Címlap / Őrület / Vatera piactér

Vatera piactér

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-24

A hagyományosan népszerű kategóriák, mint az Antik, műtárgy, régiség; Műszaki cikk, elektronika; Mobil és telefon, illetve Számítástechnika, mellett az egyik legdinamikusabban  


Rendezvénynaptár
A www.vatera.hu, Magyarország vezető online aukciós piactere, március elején elérte a 150 000 regisztrált felhasználószámot.
Jelenleg az oldalon több, mint 200 000 különböző aukcióra lehet licitálni és naponta átlagosan 27 000 termék kerül feltöltésre 22 kategóriába. A hagyományosan népszerű kategóriák, mint az Antik, műtárgy, régiség; Műszaki cikk, elektronika;

Mobil és telefon, illetve Számítástechnika, mellett az egyik legdinamikusabban növekvő kategória az Utazás, szórakozás, szabadidő, ahol a szezon közeledtével megnőtt a felkínált utazások száma, különösen az 1 Ft-ról induló aukciók.

A webaudit (www.webaudit.hu) mérése alapján a www.vatera.hu oldalletöltése már meghaladja a napi 1 400 000 PI, amivel a 15. helyen áll a hazai auditált weboldalak között, és a legelső helyen az e-kereskedelemmel foglalkozó oldalak közül. Az előkelő hely oka - az NRC a Vatera látogati körében végzett kutatása alapján - hogy a Vatera látogatói közül szinte mindenki naponta internetezik, és ezt legtöbbször otthon teszi. A piactér látogatói között felülreprezentáltak az aktív keresők a teljes internetező populációhoz képest, illetve gyakrabban vásárolnak az interneten az átlagos nethasználóhoz képest.


Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 2299 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x