Egyszerre fogmosás - Guinness
Címlap / Őrület / Egyszerre fogmosás - Guinness

Egyszerre fogmosás - Guinness

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

A nagyszabású eseményre az Atlétikai Centrumban kerül sor 2006 szeptember 22-én, a gyerekeket az ország valamennyi általános iskolájából várjuk.  

A nagyszabású eseményre az Atlétikai Centrumban kerül sor 2006 szeptember 22-én, a gyerekeket az ország valamennyi általános iskolájából várjuk. Az iskolák és a gyerekek elérésében döntő szerep hárulna a Magyar Televízióra, mert a televízió képernyőjén keresztül szeretnénk elérni, toborozni a vállalkozó kedvű kis diákokat.

Az „egyszerre fogmosás” Guinness rekordot szeretné a Magyar Rákellenes Liga kiemelkedően közhasznú szervezet megdönteni, melyet korábban a Fülöp szigeteken állítottak fel 10.800 iskolás kisgyerek részvételével ez év februárjában.

Ezzel kívánjuk felhívni a figyelmet a szájüregi daganatok elleni küzdelemre. A helyes és rendszeres fogmosással ugyanis csökkenthető ennek a szörnyű betegségnek a kialakulása. Az új rekord felállításához 11.000 gyereket kell összegyűjtenünk.

A szájüregi rákok kialakulásában a rossz szájhigiénia fontos kóroki szerepet játszik.
Célunk: A szájüregi daganatok kialakulásának visszaszorítása, figyelem felhívás arra, hogy fordítsunk nagyobb gondot szájunk higiéniájára (étkezés utáni fogmosás), illetve fogazatunk karbantartására!

A rendezvény időpontja: 2006. szeptember 22. 10.00-12.00
(érkezés, regisztráció 8.00-tól)
Helyszín: Budapest, Margitszigeti Atlétikai Centrum (Megközelítés: 26-os busz; 4-6 villamos)

Minden résztvevő ajándékcsomagot kap (póló, sapka, stb.) és a rekordhoz szükséges fogmosó felszerelést a rendezők biztosítják.
További ajándékok:
- 1 db. Osztálykirándulási utalvány 150.000,- Ft értékben
- A résztvevő iskolák között egy multimédiás számítógépet sorsolunk ki.
- A résztvevők közül 10 szerencsés osztály ingyenes belépőt és játékhasználatot nyerhet a Budapesti Vidámparkba (sorsolás a helyszínen a rekorddöntés után)Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 563 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x