HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-09-21
Címlap / Otthon / Karácsonyi "csináld magad"

Karácsonyi "csináld magad"

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-09-21

Ugye unod, hogy a szomszéd Gizike néni az idén is lepipál sütésben? Elég volt már a vásárlásból, de a gyereked barátnőjének még semmit nem vettetek? Az utolsó pillanatban váratlanul megérkeznek az unokahúgodék Csajágaröcsögéről? Neked már semmi nem árthat, ha a HarmoNet ötlettárába belelapozol!  

 

Apróságok, amiknek még ezen a hétvégén nekiállhatsz!

A takarítással már úgyis elkészültél a legtöbb ajándék már dobozban lapul, de azért még néhány – pénztárcakímélő – apróságot szeretnél készíteni. Esetleg mindent megteszel azért, hogy ne kelljen utcára menni? Figyelj jól! A hozzávalókat vedd meg pénteken, minden normális közértben kapható dolgokat fogunk javasolni, olyasmit, ami valószínűleg amúgy is van odahaza.

Illatos párnácska
Négyszögletűre vágott lepedővászon darabokat varrjunk össze úgy, hogy meg tudjuk tölteni egy kis lyukon át. Fordítsuk ki, majd töltsük meg biobúzával, és ha idősebbeknek altató –nyugtató hatású párnát akarunk készíteni, tegyünk bele levendulát és cseppentsük be levendulaolajjal. Ám nem csak nyugtató, hanem serkentő, élénkítő szexualitást fokozó párna is készülhet, biobúza és rózsaszirmok, valamint ylang-ylang illóolaj felhasználásával. Ha a tömőanyag benne van a párnácskában, varrjuk össze. Varrógéppel egy párnácska elkészítése kb. 15 perc.

Szappancsoda
A házilag készített és vágott szappan nagyon exkluzív látványt nyújt, különböző színben és méretben készíthetjük el, ráadásul izgalmas és egyszerű. Ráadásul gyerekkel együtt is készíthető. Egyszerű hagyományos glicelines (illatmentes) szappant reszeljünk le egy nagyobb reszelőn, tegyük egy lábasba olvasszuk fel, majd cseppentsünk bele rózsaolajat. Szórjunk bele rózsaszirmokat, esetleg némi piros ételfestéket is tehetünk bele és már kész is a rózsa szappan. Ugyanígy készülhet mákkal és levendulával, levendula-olajjal is illatszappan, sőt vaníliával és karácsonyi illatokkal is játszhatunk. A kész szappant öntsük süti-formákba, vagy tepsibe késsel mintázhatjuk is.

Mézes csupor
Apró befőttes üvegekbe szórj rétegenként diót, mandulát, mazsolát és szárított gyümölcsöket. (Almát, barackot, datolyát, vagy amit éppen kapsz) Amikor megtelt a kis üveg, öntsd fel mézzel az egészet és az üveg fedőjére köss csinos textil-szoknyácskát, vágd körül cikkcakk ollóval, és kanyaríts köré masnit. Ez az ajándék gyerekeknek is megfelel, de a véletlen befutott picik a következő meglepetésnek is örülnek.

Cukorvarázslat
Vegyél egy nagy rakás mindenféle színű cukorkát, Duna kavicsot, drazsét és egy hosszúkás üvegbe rétegezd színenként. A tetejére ugyancsak kerülhet vidám szoknyácska, de a masniba illendő egy kis édességet belekötni. A jópofa cukorkakígyók esetleg át is ölelhetik az üveget, sőt még akár egy gumibéka is belepottyanhat véletlenül …

 
 
[6849]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x