HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-10-20
Címlap / Psziché / Betegségéről és gyógyulásáról mesél a művésztanár

Betegségéről és gyógyulásáról mesél a művésztanár

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-10-20

Életem mélypontján ismerhettem meg az agytréninget. Akkor, amikor sorsomban egyszerre több, kemény próba elé állító változás következett be. Ezek, akkor már betegségek formájában is megnyilvánultak. Férjemmel menthetetlenül elromlott kapcsolatunkat - több mint húsz év után - felbontottuk, új környezetbe költöztem.  

 

Ott kellett hagynom szeretett falusi házacskámat, az erdőket, az ismerősöket, és helyette egy nagyvárosi lakótelep kilencedik emeleti panellakásában találtam magam, egyedül. Ez a környezetváltozás egybeesett azzal is, hogy új munkahelyre kerültem – kezd a vallomásába dr. Gábor Veronika.

A válással, az életmódváltással járó stressz miatt hullani kezdett a hajam.
Már öt évvel azelőtt is gyötört az elhagyatottság, a boldogtalanság és a lelki kifosztottság érzése. Az akkori kimerültség és a lelki megrázkódtatások miatt nagy foltokban, fél év alatt veszítettem el hajkoronám nyolcvan százalékát. Ezt az orvostudomány alopecia areata – foltos hajhullás – névvel illeti. Nem találtak kiváltó, „kézzelfogható” okot. Ma már tudom: az én dolgom volt megkeresni!

Orvostól-orvosig jártam, találgatták, mi lehet a bajom. Pszichiáterrel is kezeltettem a tüneteimet. Nagyon nehezen szedtem össze magam. Két és fél év múlva ismét kinőtt a hajam. Nem sokkal ezután elváltunk.

Azt hittem, felkészültem az egyedüllétre, de csupán csak „tartottam magam”, és a munkámra fordítottam minden energiámat. Tudtam, hogy mindent elölről kell kezdenem, és újrafogalmaznom. Berendezkedtem új otthonomban, de esténként rám törtek azok a nagyon fájó érzések, gondolatok, amelyek miatt el kellett válnom. Persze, hogy sajnáltam magam! Nem sokkal később a hajam ismét csomókban hullott. Kétségbeestem: újra kezdődtek a vizsgálatok, vérvételek és mindenkiben nőtt a tanácstalanság. Ismét vásároltam a hajnövesztő szereket és mindenféle kence-ficét. Megvettem a parókát, szedtem az antidepresszánsokat.
Az agytréninget ebben az állapotomban ajánlotta az egyik barátnőm, mondván: a programok bizonyára segítenek relaxálni és az egyre növekvő feszültségeimet feloldani.

– Aki éppen a poklokat járja, az belekapaszkodik az utolsó szalmaszálba is. Fenntartásaidnál a kétségbeesésed volt nagyobb, hát eljöttél.
– Hallottam már sok divatos autogén tréningről, némelyikkel meg is próbálkoztam. Mind meditálni tanít. Bevallom, megéreztem valamit az ízükből, de amikor egyedül kellett volna gyakorolnom, alábbhagyott a lendületem. Ma már tudom, hogy akkoriban semmire sem volt energiám! Képtelen voltam lazítani, relaxálni.
Egyedül, önmagunkkal maradva nem ismerhetjük fel tévedéseinket, hibáinkat, bűneinket és a szeretetet sem gyakorolhatjuk. Egyedül legfeljebb önmagát kezdi imádni, vagy gyűlölni az ember. Nem arra van szüksége az embernek, hogy a maga erejét istenítse, bele kell tudnunk nézni a felénk, nekünk tartott tükörbe is. Tapasztalataim szerint csak másokkal együtt gondolkozva, beszélgetve, döntéseink elemzésével tudunk tisztulni, tökéletesedni. Összehasonlításokat végezve és mások sorsát átérezve ismerhetjük fel azt, ami rossz nekünk. Aki mindezt belátja, annak már csak egy lépést kell megtennie odáig, hogy megvallja és elengedje, vagy kirekessze életéből azt, ami nem kell neki.

Mindezekhez elengedhetetlen az önmagunkkal szembeni őszinteség, az embertársainkkal való kommunikáció, vagy ha úgy hisszük, a teremtőnkkel és az égiekkel.
Miután megismertem az agytréninget, megnyugodtam. A tréningek során „semmit tettem” mindaddig, amíg az erőm vissza nem tért. Abban a lelki és fizikai állapotban erre volt szükségem, s ez a „kezdőlöket” indított el. Az agytréning segítségével látványosan erősödtem, kiléphettem a betegségek csapdájából. Ismét volt energiám befogadni az új információkat, visszatérő kreativitásomat kipróbálni. Mindez annyi örömöt szerzett, hogy új terveket dédelgethettem, még több feladatot vállalhattam.

Gyógyulásom érdekében a természet patikájából is választottam: a gyógyszerek mellett vitaminokat, ásványi anyagokat is szedtem. Az aromaterápiát kiegészítettem a Bioptron fényterápiával. A különféle agytréning programokkal agyammal előbb az éjszakai öngyógyító alvási ciklusaimat taníttattam vissza. Amikor birtokomba került a relaxáció képessége, egyre gyakrabban foglalkoztam a gondjaimmal. Többé nem idegeskedtem. Elengedtem a testemben lévő feszültséget, s mind többet időztem mély bugyraimban. Meditációim alatt kulcsot találtam nehézségeim megoldásához. Úgy éreztem, hogy végre önmagammá váltam. Megszerettem magamat.

Egyre világosabbá vált számomra, hogy bízhatom hitem megtartó erejében. Ha imádkozni akartam, tudtam. Teljes befelé fordulással, érdeklődéssel és új érzésekkel.(A cikk nem ért véget. Lapozzon tovább!)


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[2185]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x