Ölelés napja... tapadj rá érzelem nélkül?!
Címlap / Psziché / Ölelés napja... tapadj rá érzelem nélkül?!

Ölelés napja... tapadj rá érzelem nélkül?!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-01-25

Még most sem késő megölelni haragosunkat, szerettünket, kedvesünket, ismerősünket, vagy azt, aki szembejön az utcán, hiszen tegnap volt az ölelés napja - ám mi minden napot erre tökéletesen alkalmasnak tartunk, sőt szeretjük, ha valaki nem csak a napján ölel keblére bennünket! A rádió Hangjai, a legfelkapottabb műsorvezetők tegnap reggel 9-kor egy nagyáruház szökőkútjánál tartottak néptalálkozót, amelynek lényege az ölelkezés volt. Az akció véleményünk szerint bár ötletes, mégis elég erőltetett volt - ölelkezni spontán jó csak. Miért? 

 

Rendezvénynaptár
Ölelkezni a legjobb dolog a világon! Ha meglátunk valakit, akit már régen nem láttunk, tehát meglepetésszerűen, vagy akár akivel naponta találkozunk, mégis szeretettel gondolunk rá, örömet jelent újra látni, fizikai kontaktusba kerülni vele, az ölelésnél nincs jobb dolog ezen a világon.
Néha félreérthető, mivel hordozhat szexuális tartalmat is, főleg ellentétes neműek esetében, de ez semmiképpen sem jelent kizárólagosságot: nincs jobb egy igazi baráti ölelésnél, vagy családtagok közötti ölelésnél.


A Westend szökőkútjánál reggel 9-kor nagy csomó fiatal gyűlt össze, mivel a reggeli Pirítós három műsorvezetője, Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon Jani a helyszínen összedobott színpadról közvetítették a nagy eseményt. Számos sztár, sztárocska, celeb, celebecske jelent meg eme remek helyen. A már-már rangidős Soma az Anti Fitness Club zenekar tagjaira széles mosollyal rácsodálkozott: “jaj, de édes fiatalocskák vagytok!” Látszott, hogy sejtelme sem volt, kik ők, vagy legalábbis erősen meglepődött. Előbukkannak tehát a generációs problémák, melyek akadályt gördíthetnek az ölelkezés útjába is.
Valahogy senki se érezte úgy, hogy “na most ölelnem kell!” Mint azt Soma Mamagésa elmondta, az ölelés a szeretet egyik kifejezési formája. Kineziológiai módszerekkel meg lehet mérni az emberek energiaszintjét és mi, magyarok bőven alulmúljuk a kívánatos jókedv szintjének minimumát.

Ezért jó kezdeményezés az ölelési nap, hogy legalább kötelességszerűen próbáljunk már örülni egymásnak???
Ez blama, mint ahogy az is, hogy – lévén hétköznap délelőtt 9 óra – iskolaidő, Soma készségesen igazolást írt a lógós diákok ellenőrzőjébe, akik félő, ezek szerint nem az ölelkezés miatt jöttek ily szép számban, csupán, mert így lehetett lógni a suliból. Ötletes... vélhetőleg mindezt a szülők nagy örömére.


A sok híresség, például Gáspár Laci, Dany Blue, Kozsó, Lola, Kovács Áron, és a még több olyan híresség, akit a kutya se ismer, sorai közül elhangzott az esemény meghatározó alapmondata, mikor szóba került, hogy a visszaszámlálás után a sztárok majd le fognak menni a tömegbe, s ott mindenkivel összeölelkeznek: “Nem kell érzelmet mutatni, csak meg kell ölelni!” – tehát burkolózzunk totál érdektelenségbe és csak tegyünk úgy mintha érdekelne minket a másik!

A Harmonet.hu tanácsa: ezentúl ölelkezzünk azzal, akivel jól esik, ott, ahol jól esik és akkor, amikor jól esik! Ölelkezz Te is, mert ölelkezni mindig jó!


Ez nagyon jót tesz, javítja az emberi kapcsolatokat, mosolyt csal az arcokra, még a 70-80 éves nénike arcára is, aki így lát benneteket. Persze az utcán csak ízlésesen – a szerk.

Szöveg és képek: ZKZ

 
 
[ 7195 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x