HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Címlap / Psziché / Elindult a nők lapja c@fe

Elindult a nők lapja c@fe

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19

www.noklapja.hu, címen olvasható, mely naponta frissülő tartalmat, rengeteg témát, fórumokat, nyereményjátékot, tippeket és interaktív szolgáltatásokat kínál az Internetező nők számára. A női oldal célja, hogy a fiatal nők központi találkozóhelyévé váljon, ahol együtt - és maguk között lehetnek. 

 

www.noklapja.hu, címen olvasható, mely naponta frissülő tartalmat, rengeteg témát, fórumokat, nyereményjátékot, tippeket és interaktív szolgáltatásokat kínál az Internetező nők számára. A női oldal célja, hogy a fiatal nők központi találkozóhelyévé váljon, ahol együtt - és maguk között lehetnek.

A VNU új női portálja, a nők lapja c@fe nemcsak a Nők Lapja olvasókat, hanem a 20-35 éves Internetező nőket kívánja megszólítani és - eltérően a férfiak által szerkesztett női portáloktól - a nőket érdeklő témákat új nézőpontból megközelíteni.

A nők lapja c@fe szokatlanul gazdag témaválasztékkal várja a látogatókat. Újdonságnak számít a szerkesztésben, hogy a közel 30 rovatból naponta egy rovat teljes tartalma frissül mindig egy aktuális téma köré csoportosítva. A nők lapja c@féban az olvasók friss híreket olvashatnak szerelemről, családról, egészségről, sztárokról, utazásról. A portálon megtalálható minden nőket érdeklő téma, legyen az divat, háztartás, szórakozás, barkácsolás, lakberendezés, vagy állattartás. A Legyünk sikeresek rovatban például az eredményes álláskereséshez kapnak tanácsot az oda látogatók. A Sztároljunk hazai és külföldi hírességek életébe, legújabb filmjeikbe ad betekintést. Ezen az oldalon filmeket, CD-t, könyvet vagy akár weblapot ajánlhat másoknak a felhasználó. A Mozduljunk rovat a túrázni, kirándulni vágyók számára nyújt segítséget túraötletekkel, utazási tippekkel.

A portál tervezésében a hagyományos tartalmi részeken kívül nagy hangsúlyt kapott az Internet igazi vonzerejét adó interaktivitás. A nők lapja c@fe fórumaiban közel 60 témában oszthatják meg egymással a nők véleményüket, élményeiket. Lehetőség lesz a portálon a mindig népszerű kvíz- és nyereményjátékokra, Internetes szavazásokra is. Emellett az oldalt látogatók a nyomtatott Nők Lapja cikkeit is olvashatják majd.

A nők lapja c@fe szerkesztéséért önálló csapat felelős. A portál tartalmi és interaktív részének kialakítását és gondozását fiatal, Internetes tapasztalatokkal rendelkező szakemberek végzik. A hat fős csapat vezetője, a női portál főszerkesztője, Szakály Andrea elmondta:

- A VNU Budapest Lapkiadó Rt. első női portáljaként az a tervünk, hogy a nők lapja c@fe a magyar internetező nők társasági, közösségi életének központjává váljék, ahová betérve a nők megbeszélhetik gondjaikat, segítséget kaphatnak, ismerkedhetnek, véleményt cserélhetnek. Törekszünk arra, hogy a tartalmi részeket interaktív eszközökkel egészítsük ki - így találkozhatnak az olvasók tesztekkel, kvízekkel, kalkulátorokkal, nyereményjátékokkal. Szeretnénk, ha a hozzánk betérők kérdéseikre, problémáikra megoldást találnának, szórakoznának, kikapcsolódnának, megértő sorstársakra, barátokra találnának - egyszóval otthon lennének nálunk. Reményeink szerint a közeljövőben a portált látogatók között igazi baráti társaság alakul majd ki, és a későbbiekben már nemcsak a nők lapja c@féban hanem a valóságban is találkoznak egymással.

Mivel az Internetező nők szinte mind a munkahelyi számítógépen érik el a Hálót, s így nincs idejük hosszú cikkek olvasgatására, a nők lapja c@fe valamennyi rovatát rövid, könnyen áttekinthető és praktikus információkat nyújtó anyagokkal töltik meg. A frissülő témákat a szerkesztőség igyekszik minél alaposabban, minél több nézőpontból körüljárni, bemutatni. Az újabbnál újabb ötletek és témák megvalósításánál kikérik és felhasználják az olvasók véleményét, javaslatát is - így a szerkesztők reményei szerint egy olyan site készül, ahol mindenki talál majd kedvére valót.

(x)
 
 
[5571]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x