Tiszta érintés: A MET varázsa
Címlap / Psziché / Tiszta érintés: A MET varázsa

Tiszta érintés: A MET varázsa

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az érintés mindig is komoly jelentőséggel bírt az emberek életében. A MET-terápia hazánkban még kevésbé ismert ám aki egyszer kipróbálta már nem keres más gyógyírt testi-lelki problémáira. Tömör Erzsébet MET-tréner hamarosan megjelenő könyvéből megtudhatjuk mi a MET titka.  

 - Mit jelent a MET? 

- A Muscle Effect Therapy, ismertebb nevén MET holisztikus szemléleten alapuló alternatív terápia, mely szerint a test problémái lelki okokra vezethetők vissza, ezért csak akkor lehetünk fizikailag egészségesek, ha a lelkünk harmóniában van. Bonyolult, néha ijesztőnek tűnő műszerek, erőteljes illatú füstölők és relaxációs zene helyett a MET pusztán az emberi érintések „erejére” hagyatkozik. „A kezelések során könnyű, pontos érintésekkel stimulálják az izmokat.
A problémás területek ennek köszönhetően ellazulnak, így testileg-lelkileg kikapcsolódhatnak, feltöltődhetnek a kliensek

 

 
- Mi az oka, hogy ez a fajta terápia kevésbé ismert hazánkban? 
 
_ Szerintem az emberek még mindig kívülről keresik a megoldásokat. látszat segítségeket és pirulákat belső munka nélkül, mert ha megtörténik a változás (és a METnél megtörténik) az felelősséggel jár! Akkor nem lehet a régiben maradni. és a verbális terápiáknál könnyebb kikerülni a lényeget és a felszínen lavírozni, az nem vág a húsba szó szerint....

 
 
- Hamarosan megjelenik a könyved. miért született ez a könyv? 
 
- A könyvvel az a célom, hogy széles körben megismerjék azt a módszert ami hatékony, fájdalommentes és szavak helyett tettekkel változtatja meg az életedet.

Még töb információ a megjelenő könyvről: ITT!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3250 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x