HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-18
Programajánló HarmoNet

V. Bálint Ágnes Mesefesztivál

 
Időpont:
2017-05-27, 10:00 -
2017-05-28, 19:00
Előadó:
-
Típus:
előadás
Kategória:
Gyerekprogram

Belépő/Részvételi díj: 0 Ft


 
 

Idén immár ötödik alkalommal rendezzük meg Vecsésen a Bálint Ágnes Mesefesztivált, melyre már nem csak a környékből, hanem az egész országból várjuk a kicsiket és nagyobbakat egyaránt. A hagyományosan gyermeknapkor tartott ingyenes családi programra ebben az évben is gyermekszínházakkal, koncertekkel, nem mindennapi játékokkal és interaktív programokkal készülünk, melyek az előzetes online vagy helyszíni regisztrációt követően vehetőek igénybe.

Az ötödik alkalom különleges évforduló, ezért idén a cirkuszi forgatag varázslatos és izgalmas világát élhetik át az eseményünkre kilátogatók. Bohócok, bűvészek, beszélő állatok, zsonglőrök és még sok más cirkuszi figura fogja elkápráztatni közönségünket.

Idén is számtalan különleges élménnyel gazdagodhatnak akik kilátogatnak ez eseményünkre:
lesz Bohóc körhinta, Bag Jump, hogy csak a legnagyobb játékainkat említsük, a kicsik és nagyok egyaránt belekóstolhatnak a cirkusz világába interaktív programjaink segítségével, részt vehetnek földi artistaképzésen, bűvész iskolába tanulhatják a titkos trükkök fortélyait, játszóházban próbálhatják ki a legkülönbözőbb cirkuszi eszközöket és kellékeket.

Természetesen idén is rendezünk családi és gyermek koncerteket, a vasárnapi programot, például a HandaBanda zenekar műsorával zárjuk!

Írja be mindenki a naptárba május 27-28-át, szeretettel várjuk a kicsiket-nagyokat, családokat az V. Bálint Ágnes Mesefesztiválra, a Kulturális központ előtti térre, valamit a Bálint Ágnes Emlékházba.

Hamarosan meghirdetjük a két nap részletes programját, addig is kövessetek minket a facebookon!

INGYENES MESEPÁRTI REGISZTRÁCIÓ, MESEFESZTIVÁL 2017!

A cirkuszi forgatagban 2017-ben is különleges játékokkal és attrakciókkal várjuk a gyerkőcöket! Anyukák, Apukák, Nagymamák, Nagypapák, ne feledjétek ingyenesen regisztrálni a gyermekeket, előzetesen online, vagy a helyszínen, hogy minden élményt kipróbálhassanak. Ne feledjétek a leggyorsabb és legügyesebb gyermekek idén is garantált ajándékot kapnak. Nincs más feladatuk, mint a helyszínen készhez kapott térkép alapján összegyűjteni a megjelölt helyeken a matricákat. Játékra fel!

Regisztráció: http://kulturba.hu/index.php/component/rsform/form/5-meseparti-vagyok-copy

Idén is meghirdetjük a Bálint Ágnes Mesefesztiválhoz kapcsolódóan Meseíró Pályázatunkat.
Várjuk a 10-18 év közötti gyerekek és fiatalok jelentkezését! Ragadjatok tollat, papírt vagy egeret és billentyűzetet, engedjétek szabadon a fantáziátokat!

Részletes kiírás:
http://kulturba.hu/index.php/rolunk/hireink/152-meseiro-palyazat
Lélekpillangó:
[...] Bővebben!
Kapcsolat:
Tel: +36 70 336 7444
Email küldése (rendezvenynaptar@harmonet.hu)

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x