HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-21
Programajánló HarmoNet

Ho'oponopono Gödöllőn!

 
Időpont:
2017-05-25, 18:30 -
2017-05-25, 20:30
Előadó:
Móra Klára
Típus:
találkozó
Kategória:
spiritualitás

Belépő/Részvételi díj: 1000 Ft


 
 

Mabel Katz író, szónok, tréner, Ho'oponopono-szakértő és béke-nagykövet magyarul kiadott könyveinek kapcsán beszélgetünk a módszer csodáiról, egyszerűségéről és hatékonyságáról. 

Már négy hiteles, eredeti hawaii forrásból származó Ho'Oponopono könyv olvasható magyarul:

- A legkönnyebb út - bővített kiadás, ez csak ebook formátumban (pdf) kapható

- Az élet legkönnyebb útja. Mabel Kattz mestere, a hawaii sámán Dr. Ihaleakalá Hew Len ezekkel a szavakkal ajánlja az olvasó figyelmébe:

"Létezésünk egyetlen célja, hogy eredeti állapotunkat tiszta szívből állítsuk vissza, megszabadítva magunkat azoktól az emlékektől, amelyek múltunk problémáit ismétlik meg a tudatalattinkban.
„Szeresd az ellenségeidet!” – mondta egy nagy bölcs több, mint kétezer éve. Ellenségeink a mi emlékeink, melyek ismétlik a múltunk félelmét, haragját, neheztelését, gyűlöletét, ragaszkodását és véleményeit. 100 %-os felelősséget vállalhatunk ennek megvalósításáért a Ho’oponopono egyszerű és ősi problémamegoldó módszerének olyan eszközeit alkalmazva, mint a „Szeretlek” és a „Köszönöm”.
Őszintén ajánlom Mabel Katz Az élet legkönnyebb útja című könyvét."

Az Én Békéje,
Dr. Ihaleakalá Hew Len

- Felnőni a legkönnyebb úton - Üzenetek, melyek boldoggá tesznek téged. 3 - 100 éves gyermekeknek. A köny kedves illusztrációin kívül legnagyobb értéke, hogy egy kétnyelvű, angol - magyar, 45 perces CD-mellékletet tartalmaz, melyről visszajelzések sokasága vallja, hogy megkönnyítik az éjszakai alvást, a nyugodt álmot, a nappali békét...

- Elmélkedéseim a Ho'oponoponoról

A Ho’oponopono átalakító ereje

A Ho’oponopono gyakorlása az évek során lehetővé teszi a változást. Vele másképp kezdjük el látni a dolgokat. Többet vagyunk a jelenben és zérón, így mód van rá, hogy kevesebbet reagáljunk, és mentális, érzelmi és fizikai energiánkat arra használjunk fel, hogy jobban összpontosíthassunk az életben elérni kívánt célokra. A Ho’oponopono révén türelmesebbé, kevésbé félénkké és boldogabbá válunk. Hála neki, egyre többet tudunk meg arról, hogy kik vagyunk, miért vagyunk itt, és – mindenekelőtt – megértjük, hogy az emberek és az események azért jelennek meg az életünkben, hogy újabb lehetőséget adjanak nekünk. Az igazság az, hogy ami történik velünk és megjelenik az életünkben, mind áldás; akkor is, amikor nem látszik annak.

Cikkgyűjtemény az élet minden területéről, azonnali segítség, ha elakadsz a hétköznapok útvesztőjében.

Megosztunk veletek néhány olyan titkot, amelyre kizárólag az ott megjelenúk számára van felhatalmazásom.

Belépő: 1000 Ft. Ebből 500 Ft-ot Mabel Katz könyveinek helyszíni vásrálásába beszámítunk. ELŐZETES JELENTKEZÉS SZÜKSÉGES A FÉRŐHELYEK KORLÁTOZOTT SZÁMA MIATT: mennyboltgodollo@gmail.com

Köszönöm. Szeretlek. A béke legyen veletek!
Lélekpillangó:
[...] Bővebben!
Kapcsolat:
Tel: +36 70 336 7444
Email küldése (rendezvenynaptar@harmonet.hu)

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x