HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-21
Programajánló HarmoNet

Újbudai Vízimajális

 
Időpont:
2017-05-21, 08:00 -
2017-05-21, 16:00
Előadó:
-
Típus:
fesztivál
Kategória:
család

Belépő/Részvételi díj: 0 Ft


 
 

Színes programokkal és ismert sportolókkal, várják a „Nem vagyunk mi kispályások” szervezői az óvodás és iskolás gyermekeket az Újbudai Vízimajálisra május 21-én, ahol a szurkolói pályázat legjobbjait a tavalyihoz hasonlóan idén is egy nagyszabású családi napon díjazzák!

A 17. FINA Világbajnokságot szervező Bp2017-en résztvevő magyar versenyzőknek szervez szurkolótábort az Összefogás XI. Sportegyesület a Kamaraerdei Ifjúsági Parkban. A 4–18 év közötti gyermekek és fiatalok részére meghirdetett, „Nem vagyunk mi kispályások” című pályázat életre hívója az ötgyermekes, aktívan sportoló édesanya, Király Nóra, Újbuda alpolgármestere. A tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is óriási népszerűségnek örvend a szurkolói pályázat, amelyre összesen 75 pályamű érkezett az ország minden tájáról. A pályázók ezúttal a hazai rendezésű 17. FINA Világbajnokság apropóján fotó- és videó pályázatukkal buzdítják nemzetünk úszóit, vízilabdázóit, műugróit, szinkronúszóit és nyíltvízi úszóit. A rendezvény díszvendége Simicskó István, honvédelmi miniszter. Király Nóra ismertette a rendezvény célját, és az előkészületekről is elárult néhány részletet: - Nagyon fontos, hogy minél korábban szerettessük meg a sportot a gyerekekkel, hiszen annál nagyobb eséllyel épül be majd az életükbe a rendszeres testmozgás, amely a kiegyensúlyozott élet elengedhetetlen része. A sport kiemelkedő része családunk életének is: férjemmel és a gyerekekkel nagyon sokat sportolunk, és az egészségesen táplálkozunk. Meggyőződésem, hogy a gyerekeim ezért nem kapják el a betegségeket, hiszen nagyon erős az immunrendszerük. Minden családot arra buzdítok, hogy motiválják gyermekeiket a mozgásra, hogy megszerezhessék a sport okozta örömöket. Csapatommal nagy erőkkel készülünk az ingyenes családi napra, a tavalyihoz hasonlóan érdekes, sportos programokkal várjuk a gyermekeket a kikapcsolódás és a családok összekovácsolása érdekében. A csapatok számos ajándék mellett a helyszínen szoríthatnak majd kedvenceikért, valamint különböző sportvetélkedőkön mérhetik össze tudásukat, kipróbálhatnak különböző sportokat, és találkozhatnak magyar vizes sportok régi és új kedvenceivel is. A fellépők között Lola és Tolvai Reni szerepel, akik izgatottan várják, hogy énekelhessenek a gyermekeknek. A műsorvezető pedig a közismert, kétgyermekes édesanya, Peller Mariann lesz. A szervezők buzgón készülnek vicces játékokkal, a sportág nagyjaival, közkedvelt sportolókkal, kézműves sátorral, szuper vetélkedőkkel, kedvelt előadókkal, ugráló várral és még sok érdekességgel, meglepetéssel. Nem utolsósorban az is kiderül, hogy vajon melyik iskola tanára, felkészítője, nyeri meg a kétszemélyes, egyhetes tengerparti utazást.

Az egyesület a Bp2017 Nonprofit Kft-vel karöltve, az EMMI Sport Szakállamtitkárság támogatásával, a Magyar Vízilabda Szövetség szakmai támogatásával, Budapest Főváros és a megyei sportreferensek, a Formatex Kft, az Ovi-Sport Közhasznú Alapítvány és további civil szervezetek együttműködésével hozta létre a pályázatot és az Újbudai Vízimajálist. 

A pályázatról itt olvashattok többet: http://www.kiralynora.hu/hirek/510
Lélekpillangó:
[...] Bővebben!
Kapcsolat:
Tel: +36 70 336 7444
Email küldése (rendezvenynaptar@harmonet.hu)

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x