HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-11-19
Programajánló HarmoNet

Teremtés tanfolyam

 
Időpont:
2017-07-02, 09:00 -
2017-07-02, 18:00
Előadó:
Balogh Béla
Típus:
tanfolyam
Kategória:
teremtés

Belépő/Részvételi díj: 10000 Ft


 
 

Kivétel nélkül minden ember rendelkezik teremtő erővel. Akár tudsz róla, akár nem, végső soron megteremted a saját egészen egyedi és egyéni “valóságodat”, és amikor körülnézel “teremtett” világodban, alapvető élményed, hogy a világot jól látod, és természetesen igazad van. Csak éppen nem biztos, hogy tetszik, amit látsz… Ha kételkednél abban, hogy az általad szemlélt világ a saját teremtményed, gondolkodj el azon, hogy a bolygón élő 7 milliárd emberből nincs még egy, aki a világot ugyanolyannak látná, mint Te…

A Teremtés tanfolyam lehetőséget biztosít számodra, hogy olyan “valóságot” teremts, ami tetszik, és amelyben jól érzed magad. 

Azért, hogy a hétköznapi gyakorlatban használható eszközt adhassunk a kezedbe, és a tanultakat kellő mértékben át tudd ültetni a gyakorlatba, a Teremtés tanfolyamot 2 részesre terveztük, és a két alkalom között el kell telnie legalább 2 hónapnak, amely idő alatt sikerül megteremtened a jó teremtés belső feltételeit.  

A Teremtés tanfolyam szervesen a Meditációs tanfolyamra és a Mit tehetünk magunkért tanfolyamra épül, ezért azok elvégzése alapvető feltétele a továbblépésnek. 

Első alkalommal röviden áttekintjük, melyek azok az univerzális törvények, amelyek a teremtést lehetővé teszik, tudatosítjuk, hogy mit nem csinálunk jól, és milyen gondolati, érzelmi és testi akadályokat szükséges elhárítanod ahhoz, hogy a a jó teremtés feltételeit biztosíthasd. Ezen túlmenően már első alkalommal elsajátíthatod a jó teremtésre vonatkozó alapvető ismereteket.

A tanfolyam menetéről a részletes információkat a jelentkezők e-mailen kapják meg.

A tanfolyam elvégzésének előfeltétele: A bevezetés a meditációba és a Mit tehetünk magunkért? tanfolyamok elvégzése!
Lélekpillangó:
[...] Bővebben!
Kapcsolat:
Tel: +36 70 336 7444
Email küldése (rendezvenynaptar@harmonet.hu)

A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x