Nőnapi élménynap - testnek és léleknek


Programajánló HarmoNet

Nőnapi élménynap - testnek és léleknek

 
Időpont:
2020-03-07, 10:00 -
2020-03-07, 14:00
Előadó:
Takács Hajni, Böröcz Zsófi, Start my Style, B.Böröcz Ágnes, Nádasdi Krisztina
Típus:
workshop
Kategória:
életmód

Belépő/Részvételi díj: 24900 Ft


 
 

EGY PROGRAM A GASZTRONÓMIA, SZÉPSÉG ÉS EGÉSZSÉG JEGYÉBEN NŐKNEK!
Egy olyan különleges programot állítottunk össze neked és barátnőidnek, ahol valóban kéz a kézben jár a kellemes a hasznossal, az élvezetek az egészséggel, mindez egy különleges helyszínen. Szeretettel várunk március 7-én különleges nőnapi eseményünkre! Ilyen eseményt keresve sem találsz!
NÉZD MEG, MIVEL VÁRUNK!

TAKÁCS HAJNALKA, DIETETIKUS előadást tart az életmódváltásról: hogyan étkezz egészségesen, fogyj könnyedén úgy, hogy közben finom ételeket eszel és nem szenvedsz, nem eszel csodabogyókat és táplálékkiegészítőket
BÖRÖCZ ZSÓFIA, GASZTROMENTOR, segítségével megfőzünk egy olyan ételsort, amely Hajni dietetikai tanácsai szerint állított össze Zsófi, majd közösen megebédelünk.
BAKOSNÉ BÖRÖCZ ÁGNES, GYÓGYTORNÁSZ olyan gyakorlatokat mutat, amelyeket akár ülve, munka közben is végezhetsz és segítenek tested, gerinced karbantartásában. Egyszerű feladatsorok, amikkel a jobb közérzet és a kevésbé feszülő izmok elérése a cél. A hangtálak adják majd a hátterét az ebédnek, hogy ne csak jóllakjunk, de jól is legyünk.
START MY STYLE, azaz KOCSIS-KOVÁCS ADRIEN és SZENTES KATA sok érdekességet elárulnak arról, milyen hatással vannak ránk és környezetünkre a színek, hogyan kommunikálunk velük tudatosan vagy akár tudat alatt, mennyire meghatározó a szerepük a megjelenésünkben. Rávilágítanak az első benyomásnak, az “én varázsának”, a harmonikus megjelenés üzletasszonyként és magánemberként való kialakításának fontosságára.
NÁDASDI KRISZTINA, KOZMETIKUS finoman selymes arcpúder vagy superfood arcmaszk készítés workshopot tart, emellett illatfelismerő kvízzel és mini pulzus esszencia ajándékba.

Virág helyett kérj élményprogramot és kimenőt nőnapra! Kattints és jelentkezz most: https://dietetikusod.hu/nonapi-elmenynap/