HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20
Címlap / Showbiznisz / Ganxsta életében harmadszorra főzött! Milyen eredménnyel?

Ganxsta életében harmadszorra főzött! Milyen eredménnyel?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-20

Nem aratott túl nagy sikert Gangsta Zolee főztje Bódi Sylvi, Rubint Réka, Kozsó és Bangó Margit előtt. A viking menü nagy részét Zolee kutyái fogyasztották el. Kozsó és Zolee viszont kellemesen csalódtak egymásban, Bangó Margit pedig rájött, hogy milyen jó mulatság számítógépen focizni. 

 

Rendezvénynaptár
„Két győzelem, egy vereség – ez igazán jó mérleg!” – értékelte Ganxsta Zolee eddigi három Hal a tortán-os szereplését. A rapper ugyanis eddig mindössze háromszor főzött életében, mindannyiszor a tv2 főzőversenyében. „Még azt is meg szoktam kérdezni a feleségemtől telefonon, hogyan kell rántottát készíteni, mert nekem még egy vajas kenyér is kihívást jelent. Ennek ellenére a Hal a tortán-ban eddig kétszer is jókat főztem, egyszer még nyertem is. A mostani vacsorámra azonban csak a kutyáim adtak öt pontot, és nekem is nagyon ízlett. A többiek kevésbé értékelték, de nem baj. Margitnál majd egészen biztosan jót vacsorázunk!” –összegezte Zolee.


Az előételnek szánt garnélarákhoz ugyanis olyan furcsa színű szósz készült, mely nem keltett túl sok bizalmat a vacsoravendégekben. Ráadásul Zolee kutyái is mindenbe beleszaglásztak és belenyaltak, ez szintén nem növelte a meghívottak étvágyát. A lazac nyers maradt, a desszertből pedig azért nem akartak enni, mert a házigazda kutyás kézzel szeletelte a banánt. Sylvi azért végül megkóstolta, hiszen vegetáriánus lévén a többi ételből egyáltalán nem tudott enni.


A hangulatra viszont nem lehetett panasz az első estén, olyannyira, hogy még Zolee és Kozsó is egész kellemesen eltársalogtak, Bangó Margit pedig nagy lelkesedéssel focizott a házigazdával számítógépes játékán.


 
 
[4247]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x