Borzalmas tragédia! Amputálni kellett a gyönyörű modell...
Címlap / Showbiznisz / Borzalmas tragédia! Amputálni kellett a gyönyörű modell végtagjait, ám ez sem mentette meg életét

Borzalmas tragédia! Amputálni kellett a gyönyörű modell végtagjait, ám ez sem mentette meg életét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-09

A 20 éves, csodaszép lány álomkarrier előtt állt. Sorra nyerte a versenyeket, kétszer is döntőse volt a Miss World Brazil szépségversenynek, jobbnál jobb állásajánlatokkal halmozták el. A meseszép karrier egyik pillanatról a másikra omlott össze. 

A 20 éves lányt, Mariana Bridi da Costat egy agresszív baktérium, a Pseudomonas aeruginosa támadta meg, húgyúti fertőzést váltva ki, ami a vérét is megfertőzte, és megakadályozta a végtagok vérellátását. A betegséget sajnos későn vették észre, így nem maradt más megoldás, mint amputálni a már elhalt végtagokat.


A húszéves lányt a Dório Silva kórházban operálták meg, ahol a műtét után gépekkel lélegeztették és mesterséges kómában tartották. Állapota mindvégig válságos volt, a statisztikai adatok szerint nem volt sok reménye a túlélésre. A családja mindvégig bízott abban, hogy a 20 éves lány túléli a kórt, donorokat kerestek, mivel Mariana vércsoportja 0 RH negatív, ami nagyon ritka. A szépséges hölgy 14 éves kora óta dolgozik modellként, és a 2007-es Miss Bikini International elnevezésű versenyen megkapta a „legszebb fürdőruhás test” megtisztelő címet is. Nemrég a legnevesebb Sao Paolo-i modellügynökség ajánlott szerződést számára ám ennek elfogadására már nem kerülhetett sor. A fiatal lány soha többet nem állhat kifutóra vagy a kamerák elé.

HarmoNet tipp: Miss Earth: A Fülöp-szigeteki lány a legszebb! (Szexi fotókkal!) >>

A kétségbeesett család mindent megpróbált
, hogy segíteni tudjanak Mariananak, a modell honlapján intéztek felhívást az emberekhez, hogy legalább megfelelő vért kaphasson az életveszélyben lévő lányuk, ám a segítség már későn érkezett. Mariana szombaton hajnalban elhunyt majd’ egy hónap szenvedés és hősies küzdelem után. A szomorú tragédia sajnos nem egyedi eset, nemrég Románia veszített el már hasonló módon szépségkirálynőt.
Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1519 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x