Gólyahír: Balázs apa lesz
Címlap / Showbiznisz / Gólyahír: Balázs apa lesz

Gólyahír: Balázs apa lesz

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-11

Az azóta már Viva-vá alakult Z+-on fetűnt, majd saját show-jával az RTL Klubon igazi sztárkarriert befutó Sebestyén Balázs most újabb örömek elé néz: kedvese várandós. 

 

Az RTL Klub mindig vicces műsorvezetője ezúttal komoly szerepre készül, hamarosan ugyanis megszületik Sebestyén Balázs első gyermeke szintén tévés kedvesétől.

Az RTL Klub egyik legkedveltebb és legviccesebb férfi műsorvezetője, Sebestyén Balázs apuka lesz. Egyelőre igyekszik a lehető legdiszkrétebben kezelni a témát, ám néhány részletet azért megosztott a nyilvánossággal:

„Tudatosan készültünk a babára a párommal, így hatalmas volt az öröm, amikor kiderült, hogy úton van. Még nagyon friss a hír, és egyelőre nem szeretnénk túl sok mindent elmondani, de azt elárulom, hogy ősszel érkezik majd.”

 Balázs elmondta, hogy teljesen mindegy, hogy fia lesz-e, vagy lánya, hiszen mindkettőnek megvan a maga szépsége, a lényeg, hogy egészséges legyen. A pár esküvőt is tervez még a kicsi megérkezése előtt, ám annak részleteiről nem beszél a műsorvezető.

 
 
[ 3283 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x