Hajdú Péter magára marad a kislányával!
Címlap / Showbiznisz / Hajdú Péter magára marad a kislányával!

Hajdú Péter magára marad a kislányával!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Hajdú Péter számára nem kis megpróbáltatást tartogat az a nyár. Az ifjú kispapa kénytelen egyedül ellátni kislányát, amíg felesége, Sarka Kata műsort vezet az RTL Klubon. 

Péter még sosem vigyázott egyedül Noémire, most azonban ennek is eljött az ideje, hiszen Kata műsort vezet. A tévés ezen a héten élesben vizsgázik apaságból, ugyanis amíg Kata délelőttönként a Csak csajokban ténykedik társ-műsorvezetőként, addig ő vigyáz Noémire.


- Ez az első alkalom, hogy ő vigyáz az öt hónapos kislányunkra. Eddig még sosem pelenkázott, ezért tegnap megmutattam neki, hogyan kell, de ma reggel már kétségbeesetten kérdezte, hogy akkor melyik is a pelus eleje? Ennek ellenére sikerrel vette az akadályokat, és amire hazaértem, egy mosolygós és tiszta Noémi fogadott – mesélte Hajdú-Sarka Kata nevetve az RTL Bulvárnak.

Noémivel nagy szerencséjük van a szüleinek, hiszen a kislány szinte születése óta átalussza az éjszakákat, és reggel 9 előtt sosem ébred fel. Három óránként eszik, és az anyatej mellett most már gyümölcsöt és főzeléket is kap az anyukájától.

Kata mindennapjai Noémi bűvöletében telnek, egyetlen nap akad csupán a héten, amikor van néhány órája saját magára. Szerdánként ugyanis Kata édesanyja jön vigyázni a kislányra, a fiatal anyuka pedig végre eljut fodrászhoz, kozmetikushoz és el tudja intézni a nagybevásárlást.

- Petivel csak ritkán tudunk kettesben lenni, ilyenkor moziba, színházba, vacsorázni járunk, és a bébiszitterünk vigyáz Noémire. Bulizni előtte sem jártunk, tehát ez most sem hiányzik az életünkből.

Kata tavaly januárban már vezetett műsort a Csak csajokban, de tapasztalat híján akkoriban még nem sok témához tudott hozzászólni. Most azonban fordult a kocka, és szakértelmére már nemcsak a társ-műsorvezetésben számítanak, hanem Lilu is előszeretettel faggatja őt az anyaságról.

RTL Klub
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1078 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x