HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-10-23
Címlap / Showbiznisz / Ultragáz! Jude Law megütött egy nőt!

Ultragáz! Jude Law megütött egy nőt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-10-23

Jude Law alaposan kibukhatott a minap, amikor egy színházból távozóban teljes erőből egy nő arcába vágott. A hölgy persze azonnal feljelentést tett, így a színésznek hamarosan bíróság előtt kell magyarázatot adnia, miért esett neki a gyengébb nem képviselőjének. 

 

Jude az ominózus estén egy londoni színházban játszotta Hamlet szerepét. A színészt távozóban szokás szerint letámadta az újságírók és fotósok hada. A sztár az előadás után a híres rendezővel, Christopher Noallannal és néhány más barátjával vacsorázni ment.

A paparazzik az elegáns étteremből kilépve is lesben álltak. Egyesek közvetlen közelről villantottak bele a színész arcába. Law-nál ekkor szakadt el a cérna, és egy közelben álló indiai fotósnőt teljes erőből arcon vágott.

Az esetről számos fénykép is készült, így az áldozat, Harsha Gopal nem lesz nehéz helyzetben a bíróságon, ha bizonyatínia kell igazát. Nem úgy Jude Law, aki ügyvédjén keresztül azt üzente, hogy véletlen baleset történt, amely után azonnal bocsánatot is kért.

A fotók e tekintetben nem festenek teljesen egyértelmű képet, ám az amerikai joggyakorlatot ismerve a színésznek valószínűleg akkor is borsos kártérítést kell fizetnie, ha véletlenül csapta le a női paparazzit.
 
 
[615]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 67
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x