Moby a klímaváltozás ellen küzd
Címlap / Showbiznisz / Moby a klímaváltozás ellen küzd

Moby a klímaváltozás ellen küzd

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Moby, az Európai Bizottság és a Music Television a klímaváltozás ellen küzd. A népszerű világsztár ingyenes élő koncertjével indul a kampány Stockholmban, amit egyedülálló módon a világhálón keresztül milliók nézhetnek egyenes adásban. A pozitív kezdeményezésből, amely a világ egyik legnagyobb problémájára igyekszik felhívni a figyelmet, Magyarország sem maradhat ki. Szeptember 19-én Budapesten is egy világsztár lép színpadra, ahol a közönség a kampány hazai fő támogatójával, Katus Attilával is találkozhat. 

A Music Television évről évre több olyan kezdeményezést is támogat, amely a társadalom egy-egy fontos problémájára hívja fel a figyelmet. Ezúttal az Európai Bizottsággal karöltve egy olyan koncertsorozattal próbál hatni a zenei csatorna a fiatalokra, amely a klímaváltozás veszélyeire és megelőzésére fekteti a hangsúlyt. A program Moby ingyenes élő koncertjével indul augusztus 20-án Stockholmban.

„A klímaváltozás egy nagyon kardinális probléma és úgy gondolom, hogy még nagyon az elején tartunk ahhoz, hogy ne tegyünk semmit. Képesek vagyunk változtatni dolgokon. Büszke vagyok arra, hogy csatlakozhattam ehhez a kampányhoz.”
– mondta Moby, akinek augusztusi koncertjét a világhálón bárki élőben megnézheti.

A kampányhoz tizenegy európai híresség is csatlakozott, köztük az ismert magyar aerobik bajnok Katus Attila is. A „Play to Stop: Európa a klímáért” koncertsorozat szeptember 19-én érkezik Budapestre egy világsztárral. Az összes buli a felhőtlen szórakozás mellett azt célozza, hogy az emberek még jobban figyeljenek oda környezetükre, illetve arra, hogy országuk vezetése mit tesz a klímaváltozás ellen.

Az időzítés pedig nem véletlen. A kampány indulásával egy időben születik megállapodás az Európai Unió vezetői között arról, hogy az üvegházgáz kibocsátást 20%-ra csökkentsék 2020-ra a jelenlegi 30%-ról. Ez a magas érték ugyanis az egyik legfőbb okozója a klímaváltozásnak. A szervezők célja, hogy a decemberi koppenhágai csúcstalálkozóra - amelyen szintén a klímaváltozás elleni európai kezdeményezések kerülnek megvitatásra - az európai fiatalok hangot adjanak véleményüknek.

„A mai fiatalok viselik majd a döntéshozók véleményének, a klímaváltozásnak az igazi terheit. Ez a koppenhágai találkozó az utolsó esélyek egyike arra, hogy döntéseinkkel kezünkben tartsuk ezt az igen nagy problémát.” – vélekedett Stavros Dimas, az Európai Bizottság Környezetvédelmi Főbiztosa.

További információ: www.mtvplay4climate.eu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1052 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x