Levetkőztek a világ legdögösebb sportolónői!
Címlap / Showbiznisz / Levetkőztek a világ legdögösebb sportolónői!

Levetkőztek a világ legdögösebb sportolónői!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Méltán népszerű sportág a tenisz. Nem csak átmozgat, fürgévé, erőssé tesz, de bizony hatalmas összegeket is lehet keresni vele! Főleg, ha az illető sportoló hölgy, és jól is néz ki, márpedig egyetlen más sportág sem büszkélkedhet annyi gyönyörű modell alkatú lánnyal, mint a tenisz! 

A teniszező hölgyek rendre nyerik a sportolók számára hirdetett szépségversenyeket, a szavazáson általában ők kapják a legtöbb voksot, és jó páran vannak, akik a sport mellett hivatásos modellként is befutnak. Még az is előfordul, hogy – a rossz nyelvek szerint – néhányan a pályán elért sikereiket is inkább külsejüknek köszönhetik, mint tenisz tudásuknak, a nézők nem annyira remek játékukért rajonganak értük, mint formás lábaikért és kerek, izmos popsijukért, amit az apró szoknyák látni engednek. A leghíresebb talán Anna Kurnyikova volt, akit 2002-ben a világ legjobb testű nőjének választottak – népszerűsége mai napig töretlen – de a gyönyörű hölgyek toplistájának élére felkerült örök riválisa, Marija Sarapova is. A tenisz világában hosszú órákon át lehetne sorolni a szebbnél-szebb hölgyeket, és hazánk is büszkélkedhet egy tehetséges és gyönyörű sportolóval, Szávay Ágnessel.




Idén azonban három fiatal szőke istennő dobogtatta meg a férfiak szívét, és késztette irigységre a szebbik nem képviselőit, amikor a Sports Illustrated lapjain fürdőruhát reklámozva levetkőzött. Ők pedig nem más, mint Maria Kirilenko, Daniela Hantuchova és Tatiana Golovin. A legrangosabb sport magazin nyári különszámának szereplői csakis a világ legszebb modelljei és sportolói lehetnek. Nos, ez a három lány méltán került most a lapokra, és, hogy a férfiak öröme még nagyobb legyen, rögtön közösen pózoltak a Dominikai Köztársaság egyik legszebb tengerpartján.


HarmoNet tipp: Kidobta Enriquet a szexi teniszcsillag>>




A 22 éves Maria, a 25 éves Daniela és a 21 éves Tatiana nem először állt kamera elé, a három hölgy már rutinosan mozgott a fotózás világában, pontosan úgy, ahogy a pályán is. Daniela a világranglista 18. helyezettje, Daniela és Tatiana pedig középdöntőig is jutott egy-egy tornán. A sport mellett a modellek világában is otthon érzik magukat, és természetesen ezzel sem keresnek rosszul. A sportpályafutás mellett a csinos lányok modellként is vagyonokat keresnek, és van, hogy ez az állásuk tovább megmarad, mint a sportkarrierjük.Hogy hármójuk közül ki a legszebb? Nos, ezt döntsék el férfi olvasóink!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4395 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x