Hoppá! Culkin volt Jacko fiánál a bérapa?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Hoppá! Culkin volt Jacko fiánál a bérapa?

Hoppá! Culkin volt Jacko fiánál a bérapa?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Úgy tartják, Michael Jackson Blanket becenevű fiának titokzatos apja nem más, mint a színész, Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! sztárja. 

A nemrég elhunyt popkirály és Culkin a Reszkessetek betörők című sorozat sikere óta voltak jó barátok. A viszony állítólag annyira elmélyült, hogy Culkin felajánlotta spermáját egy ismeretlen béranyának, aki megszülte Prince Michael II-t, azaz Blanketet.

"Közismert, hogy különös kapcsolat fűzte össze Jacksont és Macaulayt.” – idézte forrását a The Sun. “Most olyan pletykák terjednek futótűzként, hogy Macaulay, akit Jackson csak Mack-nek becézett, valójában Blanket biológiai apja.” – fűzte hozzá még a hírforrás.

Jackson egy közeli barátja állítja, hogy a művész a három gyermeke (Prince Michael II, Michael és Paris) közül egynek sem a biológiai apja. “Ez nem cask szóbeszéd, még maga Culkin is gyanítja, hogy ő lehet Blanket apja. Sok név felmerült az apa személyét illetően, de talán ez a leghajmeresztőbb. Jackson és Culkin azonban a legjobb barátok voltak. Culkin azon kevesek közé tartozott, akikben Jackson valóban bízott, és Mack sosem hagyta cserben. Jackson rajongott érte, ezért kérte meg, hogy adja oda a spermáját. Szerintem valahol mélyen mindig azt szerette volna, ha Mack a fia. Blanket születése egyfajta második legjobb megoldás volt.” – tette hozzá a forrás. Culkin barátai szerint sosem fog nyilvánosság elé állni ebben az ügyben.

A barátok pletykáit a sztárok körül már megszokhattuk, sok úgynevezett barát szívesen ad interjút egy kis plusz bevételért, ki tudja milyen hitelesen. Várjuk meg a sztár lépését. Egy bizonyos, Culkin azon hírességek közé tartozik, akiben valóban van kitartás, energia, és elég lázadás a Jacko által is értéktelennek tartott dolgokkal szemben. - a szerk. 

Medipress

 
 
 
[ 1514 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x