HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-19
Címlap / Showbiznisz / Óriásnyaklánc és gumicsizma - az ősz slágerei képekkel!

Óriásnyaklánc és gumicsizma - az ősz slágerei képekkel!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-08-19

Látványos ékszerek és vidám lábbelik jellemzik a legújabb őszi divatot. A nyakravaló legyen gigantikus, a gumicsizma pedig színes, mintás. Ez így egyszerűnek is hangzik, de azért nem árt egy-két dologra odafigyelni. 

 

Lehet bizsu, vagy akár valódi, ha nyakláncot választunk, akkor most ősszel a hatalmas díszek a divatosak. Gyöngyből, fémből, aranyból, műanyagból – mindegy, csak látványos és óriási legyen, és szigorúan egyszínű! Most a méret dominál, már ami a nyaklánc divatot illeti. A színeket hagyjuk meg a lábbeliknek. A gumicsizmák most igazán trendik, itt pont az a poén, hogy minél színesebb, vidámabb lábbelit kapjunk fel, természetesen olyat, amit senki más sem hord. Itt lehetünk egészen merészek: nincs olyan szín és forma kompozíció, ami most unalmas vagy ciki lenne. Kiegészítőnek vadásszunk pont a csizmához illő kesztyűt, és igazán menők lehetünk! A látványos óriásnyakláncokhoz ellenben csak aprócska fülbevalót vegyünk fel, inkább a karkötőnk legyen ugyan olyan, mint a hatalmas nyakék.
Egy valamivel azért legyünk óvatosak: különítsük el a két menő stílust! Ha a színes gumicsizmás, kesztyűs összeállítás hívei vagyunk, akkor ne válasszuk mellé az egyébként divatos és mutatós ékszereket. Ha csillogni-villogni vágyunk, akkor az egész nyakat és dekoltázst ékesítő nyakláncokat nekünk találták ki, ám a lábunka akkor jobban illik egy szép magas sarkú bőrcsizma, tiritarka változatát hagyjuk meg másoknak.

 
 
[10596]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
Sokan mondják, hogy tökéletes autógumi nem létezik. Ezt azért megcáfolnánk, de tény, hogy minden időjárási viszontagsághoz más-más típus való... tovább >>

 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


x