Megműttette mellét Kiss Ramóna! Anyatej miatt pereskedik Mónika!...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Megműttette mellét Kiss Ramóna! Anyatej miatt pereskedik Mónika!

Megműttette mellét Kiss Ramóna! Anyatej miatt pereskedik Mónika!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A Barátok közt Zsófija nem érezte magát elég nőiesnek, így egy plasztikai sebész segítségét kérte. Mónika bepereli azt a balassagyarmati kismamát, akitől kétszer anyatejet vásárolt. 

 

Rendezvénynaptár

A Barátok közt produkcióból származó információk szerint "Zsófit" régóta kínozta a tudat: kis melle miatt nem néz ki elég nőiesen. – Nagyon nem érezte jól magát, kifejezetten frusztrálta, hogy nem áldotta meg a természet nagyobb kebellel. Sokáig gondolkodott rajta, de végül rászánta magát - mesélték a Blikk forrásai. Kiss Ramóna nics egyedül: a magyar nők 24 százaléka érzi kicsinek a keblét, s évente 1000 mellnagyobbításra került sor.

A műsorvezető szerint Szilvia erőszakos üzenetekkel bombázza és rossz hírét kelti. A másik fél viszont a kibeszélő show háziasszonyának viselkedését kifogásolja. – Egy hirdetés alapján jutott el hozzánk Mónika a férjével Balassagyarmatra, és azóta is visszajár. 1800 forintért adom literenként a tejet, s ők az első alkalomtól kezdve alkudoznak - mesélte a Borsnak Szilvia.

Lopás miatt szükségállapot alakult ki a vakvezetőkutya-kiképző központban. Fémtolvajok fosztogatták végig a csepeli vakvezetőkutya-kiképző iskolát, és gyakorlatilag mindent vittek, amit egy hulladékvas-felvásárló telepen mérlegre tesznek és kilóra átvesznek. Az ismeretlen tettesek ellopták az iskola kapuját, összeszedték a kiképzőpálya akadályainak nagy részét, leszakították és magukkal vitték a kiképzéshez használt telefonfülke ajtaját is - olvasható a Népszabadságban.

 


 
 
[ 2583 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x